Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!

_Anusia_

Kurde wlasnie sie zorientowalam jak bardoz jestem do tylu na tym forum..:(
Tylu nowych ludzi i widzę Anusiu, ze zmienilas avatarek;)
Pozdrawiam wszystkie :*

Polusia

Wow ale Cię wzięło;| Ja nie miałam tak by oglądać film codziennie po kilka razy. Po pierwsze nie oglądam filmów dniem... Ale to tutaj już każdy z was wie:D Bo setki razy to pisałam, że ja tylko nocą oglądam filmy... Tak czy siak PZK: NKŚ mają u mnie ocene 7/10 chyba:D Jedyny film który oglądałam po kolka razy dziennie to Ogniem i mieczem:D Ale to wtedy to ja się zastanawiałam czy książke czytać czy nie... No i mam 2 razy przeczytaną Trylogie Sienkiewicza za sobą:D Aha wczoraj dziewczynki:D Przeczytałam książke taką jak 'pan Sienkiewicz'... Poryczałam się;(;(;( Wiecie jakie słowa Sienkiewicz powiedział przed swoją śmiercią? Normalnie załamałam się i poryczałam;(

_Anusia_

Dla tych, którzy obawiają się, że miłość do Johnny'ego im przechodzi: przejrzyjcie sobie zdjęcia, obejrzyjcie jakiś wywiad i posłuchajcie sobie sceny "Kiss me! Kiss me haaaaaard!" z "Beksy" i będzie wszystko dobrze ;D

Polusia

PS: Przyszły moje glaaaaanyyyyyy!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

Polusia

Ja tam Johnnego kocham wiadomo jaką miłością:) Za to, że jest takim dobrym aktorem i tyle mi radości sprawia gdy widzę go na fotkach lub w filmach;) Za to że jest;)

Polusia gratulacje!! Przymierzałaś już i jak się chodzi? No doczekałaś się upragnionych glanów;)

_Anusia_

Ja też go kocham ale przez jeden film zapomniałam o nim teraz musze nadrobić moje straty

Polusia

Dobra laseczki:D Ja spadam:):):) Musze już bratu schodzić, no a o godzinie 20 pójde do białego:) Zostawie tam swoje bety i pójdziemy z sąsiadkami i fają na grande:D:D:D:D:D:D Później wrócimy do Białego(Biały to en dom letniskowy mojego wujak tak na niego mówimy bo jest biały:D:D:D) i może coś się napijemy albo barszcz czerwony sobie zrobimy jak wczoraj:D:D:D:D

No to papatki;) I niech wam się Johnny'uś przyśni:D:D:D:D:D POZDRAWIAM:*:*:*

_Anusia_

Ile tu się działo pod moją nieobecność :D:D:D
A mi dzisiaj moja gra z allegro doszła nareszcie :D:D:D (po tygodniu :

PajotynQ

Ja teraz ciągle słucham piosenki z filmu Przerwana lekcja muzyki, ta piosenka którą grała Suzanna na gitarze i śpiewała z Lisą dla Poli. Fajna ta piosenka, film zresztą też;)

Foxi_2

Foxi, masz tą piosenke?
Moglabys mi wyslac na maila? :)
kempoos2@wp.pl
dzięki wielkie z góry :)
Wczoraj obejrzlam ten film i niesamowicie mi się spodobal, podobnie jak piosenka :)
I jak Angeliny nie lubie to przyanzje, ze byla rewelacyjna w tym filmie:)

Polusia

Wróciłam:D:D:D Zajebiście było:)

Ja tą piosenke z przerwanej lekcji muzyki to mi się cholera nie podobała:/ Bo nie wiem dlaczego ale jakoś źle mi się kojarzy:)

_Anusia_

A ja ja jakoś źle słyszałam ;/ No ale teraz właśnie slucham muzyczkę z Benny & Joon bo dla mnie jest wyrąbista ^^ (I would walk 500 miles[...])
No świetna :D Wogóle Benny & Joon i Beksa to jak dla mnie najlepsze filmy ^^ Moje ulubione ;)

candyyy

Nom, w Benny & Joon ogolnie jest muzyka przesliczna:)
Film tez przeuroczy :)
Tylko ja zaluje, ze mam go z francuskim dubbingiem :(

candyyy

WYSŁAŁAM! Wreszcie wysłałam ten list do Johnnego :D I pocztołaki mnie nie zjadły (o!), a jeden to mi nawet tłumaczył na "pani" :D:D no 7 złoty wydałam ^^ Ale dla Johnnusia ;*

candyyy

Ojej Keemposiu, to ja Ci współczuję, bo pieknego glosu Deppa nie słyszysz ;(

Polusia

W innych filmach słyszy przecudny głos Johnnego;) Ja laseczki spadam gdzieś się przejść na moją wieś:D:D:D:D:D:D:D:D Pozdrawiam laseczki:*:*:*

_Anusia_

Kempoos wysłałam Ci tą piosenkęz filmu Przerwana lekcja muzyki;)

Foxi_2

Foxi, jak się nazywa ta piosenka? Bo chciałam się jej nauczyć grać na gitarze ;D Wczoraj zaczęłam się uczyć grać muzyczkę z "Ojca chrzestnego" ;D A film "Przerwana..." tak mnie uderzył i zainteresował, że zaczęłam sprawdzać, co to jest "zaburzenie osobowości typ Borderline i Impulsywny" i napisałam list do psychiatry, bo odnoszę wrażenie, że to mam ;P Poważnie! Jak zaczęłam o tym czytać, to pomyślałam sobie w pewnym momencie: "Cholera! To przecież o mnie!" Zapisałam się też na internetowe kursy językowe: jęz. niemiecki, jęz. włoski i jęz. angielski dla zaawansowanych ;D Może coś z tej nauki wyniknie...

Polusia

A o to wykowanwczyni i tytuł tej świetnej piosenki:
Petula Clark - Downtown

Foxi_2

Zapraszam Was dziewczyny do komentowania nowych śmiesznych zdjęć i zabawnych wypowiedzi dzieci do których podałam link a to wszystko na moim blogu w temacie "Śmiech to zdrowie".

Foxi_2

Hahahahahahaahahahahahahahahahaha.... ja się zaraz poleje <lol2>
Foxi... wypowiedzi tych dzieciaków są wyrąbiście śmieszne :D:D:D:D:D Hahahahahaa... prawie płakałam ze śmiechu jak to czytałam a szczególnie kilka tych ostatnich wypowiedzi <hahahahaahahaha>

A ten regulamin jeszcze lepszy Haahahahahahahahahahaahah......
brak słów :D:D:D

Pozdrawiam :)

PajotynQ

Zgadzam się ;D Juz prawie opanowałam piosenkę z "Przerwanej..." na gitarze. Musiałam trochę pokombinować, bo w necie podane było tylko z tzw. "łamaczmi palców", dla mnie chwyty nie do złapania, więc przerobiłam ździebko i jest ok. Fajna piosenka, swoją drogę. Optymistyczna, łatwe słowa i przyjemna do śpiewania :)

Polusia

Cieszę się, że Wam się tak podoba, chciecie się jeszcze bardziej pośmiać? To (znów;p) zapraszam do mnie, nowe zdjęcia i linki do tekstów które warto przeczytać;) komętujcie i pamiętajcie, że moja kolekcja wciąż się powiększa=]

Foxi_2

Kuźwa pier****ny net!! wszystko mi sie tnie nawet wszystkie moje zakładki i cała historia poszła się paś.... wrrr.... antyk z tego kompa to za mało... do muzeum nawet by go nie wzioeli...;/;/

Ta strona to mi sie chyba od 15 minut otwierała a przed tym to jeszcze 15 minut szukałam na googlach tej kontynuacji żeby się tu dostać no ale udało mi się :D:D:D

A co do ostatniego tematu Foxi to na youtube chyba jak się wpisze "śmiech" czy jakoś tak coś w tym rodzaju to jest filmik z dzieckiem małym i facet wydaje jakiś dżwięk a te dziecko się tak zawalaście śmieje <hahaha> myśle że połowa z was już go widziała :D:D Leci chyba ponad minute :D:D Ale to jest wyjebiste :D:D

Dobra nie będe już przynudzać bo ta notka jest bez sensu ale chciało mi się coś napisać :P:P

Polusia

Dziewczynki właśnie dziś się dowiedziałam ile nocleg będzie nas kosztował... I wiecie co? Nie jedziemy!! Do chuja jade!! Kurwa mać!!!!! Bo mama moich sąsiadek się nie zgodziła bo dla nich to za drogo!! Kurwa laski 40 złotych(i mówię odrazu gościu nam to zniżył, bo znajomy mojej ciotki!!) ze śniadaniem od osoby za noc!! 120 by nam wyszło każdy z nas by zapłacił!! Ale nie za drogo!! Kurwa zniżka ja pierdole!! A nie ważne kurwa i chuja z wakacji!! Już się przyzwyczaiłam, że w te wakacje nie jest mi pisane jechać gdzieś z kumplami bez rodziców!! Więc luzik teraz też kurwa przyjmuje to na luzie i jestem cała happy!! Jak nigdy się tak ciesze!!:D:D:D:D:D:D:D Zajebiste mam wakacje!!:D:D:D:D:D:D

_Anusia_

Ooooo..... Anuś współczuje ;/;/;/ Ale 40 zł to jest normalna niska stawka ;/;/ Przeważnie nigdy nie ma taniej ;/;/ No to naprawde sie masz wyjebiście....;/;/ A szkoda.... ja już czekałam na tego wyjebiście dużego posta po Zakopcu :P:P:P:P:P No ale cóż....;] Wszystko jest możliwe Anuś :):) Może jeszcze gdzieś pojedziesz....:D:D Wakacje jeszcze trwają :D:D Don't worry :D

_Anusia_

Ooooo..... Anuś współczuje ;/;/;/ Ale 40 zł to jest normalna niska stawka ;/;/ Przeważnie nigdy nie ma taniej ;/;/ No to naprawde sie masz wyjebiście....;/;/ A szkoda.... ja już czekałam na tego wyjebiście dużego posta po Zakopcu :P:P:P:P:P No ale cóż....;] Wszystko jest możliwe Anuś :):) Może jeszcze gdzieś pojedziesz....:D:D Wakacje jeszcze trwają :D:D Don't worry :D

PajotynQ

Iza już nigdzie nie pojade !! Ja pierdole jeszcze 2 tygodnie wakacji gdzie załatwisz sobie jakiś nocleg?? Nie ma chuja nigdzie nie jade!! Pisałam już do Aśki(mojej kuzynki) kiedy przyjedzie do Bodzanowa bo musze się spić... Kurwa tylko przyjedzie to się spije do nieprzytomności!! I najlepiej tak będzie bo kurwa o niczym innym teraz nie maże tylko o tym by upaść z słońcem wraz!!!!!!

_Anusia_

No właściwie to już sie nie załatwi....;/;/;/ Kurde ja tak miałam 2 lata temu.... miałam jechać na kolonie z przyjaciółką a tu dup już wszystko zajęte...;/;/ potem wgóry na pare dni a rodzice odwołali bo stwierdzili że za drogo...;/;/;/ I tak przez 2 miesiące siedziałam w domu...;/;/ Jedynie co dwa dni nocowałam u kumpelki...;/ było wyjebiście do dupy...;/

PajotynQ

Anuś Ty się nie przejmuj ;) Miej to wszystko głeboko i się uchlej! :P Nie próbowałam, ale to chyba pomaga >.<

Dziewczyny! Wczoraj oglądałam Jasia Fasole na wakacjach, ryłam sie cały czas jak cholera... XD I wzięłam pare piosenek z Jaśka bo są świetne xd

Polusia

Boże dziewczyny przepraszam za mój błąd przy marze napisałam przez maże... Ja pierdole ale mnie to razi!! Przepraszam:) Ale zdenerwowana byłam:D

Jedna dobra wiadomość:D Moja kuzynka teraz przeszukiwała filmy jakie posiada(bo się jej pytałam czy ma film "To właśnie miłość")a ma ich ze 100!! no i szuka. Mówi mi "Anka ten film to właśnie miłość to nie wiem czy mamy bo tata gdzieś trzyma jeszcze filmy musze się jego spytać" dobra jebać po chwili pisze mi "Oooo Anka wiesz co mam? Czekolade może chcesz?" A ja do niej "Aśka jak jutro się zobaczymy to Cię zajebe:D" hahaha chomikuje kurde tą czekolada jakiś czas i nie wiedziała, że ma:D No normalnie ją jutro przycisnę:D:D hahahaha

_Anusia_

Dziewczyny prześle wam coś zryjecie się ze śmiechu:D Moja rozmowa z kuzynką wiadomo gadamy o tej Czekoladzie i już wam podaje kawałek rozmowy z nią:D

Super Kuzyneczka 11:47:48
no to cicho bydz
Super Kuzyneczka 11:47:48
:D
Trinity 11:49:53
aska na jutro czekolade mi pzynies:d
Super Kuzyneczka 11:50:04
goplane czy mleczna?
Super Kuzyneczka 11:50:16
:D
Trinity 11:50:36
zajebe ja:d hahahahaha
Super Kuzyneczka 11:50:41
haha

Trinity to ja Anuś a super kuzyneczka to wiadomo:) Aśka. A chodziło mi o film z Deppem:D Czekolade:D Ona mnie rozdupca:D hahahaha

_Anusia_

Hej laski ;)
Po 1: Jeszcze raz dzięki Foxi za piosenkę;)
Po 2: aa!;pp Hehe dzisiaj moja mama stweirdzila, ze nasza podkladka pod myszkę jest brzydka[hmm tak naprawde byla ladna, no ale coz;p] i w poszukiwaniu nowej znalazlam nowa sliczna ze zdjeciem z plakatu 2 Piratow;)
aaj:p Moze piszę dzisiaj jak glupia, ale mam ostra glupawke, wiec sorry;)
Pozdrawiam;*

CzarnaKrwinka

Jutro zasuwam na mazury trochę słoneczka na skórę złapać ;D Wrócę za tydzień. Piszę, bo jutro pewnie już tu nie wejdę, bo rano muszę wyjeżdżać...

Polusia

Super... Życzę udanych wakacji nad jakimś zajebistym jeziorkiem...

Polusia

siemka dziewczyny ale sie zmienilo dawno tu nie wchodziłam xD miałam zaduzo na głowie i poprostu nie mialam czasu :/

BK_201

A więc to tak! Anusia, przejrzałam Cię! Bezczelna, cieszy się, że wyjeżdżam, bo na tydzień będziecie miały wolne od mojego glindzenia! ;P Nie, no to był żart oczywiście, niech nikt tego do siebie nie bierze. W ogóle nie bierzcie do siebie czegokolwiek, co piszę, bo ostatecznie mam tego cholernego Borderline'a, tak mi się wydaje. Zrobiłam sobie wczoraj taki test psychologiczny i wyszło, że mam Shizotypal 86% na 57%, czy jakoś tak... Ogólnie wyszło mi, że mam z lekka w główce napieprzone xP

Polusia

Fajnie... Nie ciesze się za bardzo, że jedziesz... Cholera wszyscy wyjeżdżają... Aja nigdzie:D:D:D:D:D:D super... nie ważne. Dziewczyny jak patrze na ten filmweb to normalnie rzygać mi się już chce tym!! Eh... musiałam wam to napisać... Bo mnie kurwica łapie. Przepraszam;( ale nie mam dziś humoru by żartować sobie;(

Polusia

Dziewczyny... wiecie co... Tak sobie wspomniałam naszą PPG... Cholera gdzie ta Anuś się podziewa? Już ponad miesiąc jej nie ma na necie i cholera ja nie wiem jak się tam jej wiedzie w tym Koszalinie, czy jest dobrze czy super? Mówiła nam, że jak przyjedzie do Koszalina to zaraz do jakiejś kafejki pójdzie i napisze do nas:( A tu nic;( Eh... no czekamy dalej;(

_Anusia_

No to Poluś dużo słońca i wspaniałego odpoczynku :D:D:D
No właśnie Anuś też tak myślałam o PPG :P:P:P Bardzo dano jej nie było....;/ Jednym słowem brak kontaktu...

Ja dzisiaj z moją kumpelką byłam u kumpli i patrzeliśmy n film "transformers" (nie cierpie tego typu filmów ale zmusili mnie :P:P) I tak szczerze to nawet fajny film ale ja i tak wole jakieś horrory :D:D:D A później sie wydurnialiśmy (jak zawsze:P) i oni mnie na balkonie zamkneli na 1 piętrze i ja oczywiście mądra zeszłam na duł za pomocą hyśtawki <hahaha> A mnie teraz ręka napierdziela bo chyba sobie ją lekko w nadgarstku zwichnęłam... :P:P:P

PajotynQ

Iza no to bardzo dobrze zrobiłaś:D:D:D:D:D Też bym tak zrobiła:D:D:D Jeszcze na pierwszym piętrze to nie tak wysoko:D Jak by mnie zamknęli to ja bym też zeszła:D:D:D hehehehe:D Wiecie co dziewuszki:) Tutaj to same wariatki na tym naszym temacie są:D Cholera no żadna z nas się nie wyróżnia głupota hahahahahaha:D oczywiście tu nie ma nic obraźliwego!! Przeciwnie:D pochlebiam wam:D:D:D:D hehehehe;) Pozdrawiam słodziutkie:*:*:*

_Anusia_

Jak ja uwielbiam powiedzenie "Ludzka głupota nie zna granic" Hahahaahahaha :D:D:D Pare razy dziennie tego powiedzenia używam a w szczególności kiedy chodzi o mnie :D:D:D Kiedyś klucza do domu zapomniałam a rodzice pojechali na wesele to wziełam drabine i przez balkon wchodziłam <lol2> (mieszkam w domu na 1 piętrze ale na górce więc do balkonu miałam z jakieś 5 metrów :P:P:P) Ale były jajca :D:D:D Na szczęście wszystko się odbyło w miare bezpiecznie :D:D:D Ale sie bałam że polece z drabiną przez płot :D:D No cóż głupota ludzka nie zna granic :P:P Hehe :)

PajotynQ

A co do filmu Jaś Fasola na wakacjach to wyjebisty :D:D:D:D:D
Płakałam ze śmiechu w niektórych momentach :D:D:D:D
Mogłabym go sobie jeszcze raz zobaczyć :D:D:D:D Bardzo lubie takie komednie :D:D:D

Polusia

Izuś to Ty szaluna jesteś:D:D:D:D hahahaha drabiną przez balkon do domu:D:D:D No nie wiedziałaś co z robić w takim momencie:D Jak ja bym była w Twojej sytuacji to bym poszła do sąsiadki spać:D hahahahaha Pozdrawiam;)

_Anusia_

Twoja opinia na mój temat była szczera :D:D:D Oczywiście pozytywnie jak dla mnie :D:D:D A potem to już myślałam żeby do dziadków jechać (8 km stąd) ale stwierdziłam że na rowerze mi sie nie chce bo nie lubie :P no to wykorzystałam ta pustą główkę :P:P:P Informacja... Na polsacie leci fajny film :D Kłopoty z facetami :D:D Od 21.00 :D Narazie mi się podoba i sobie patrzę :D:D

PajotynQ

Iza, świetnie sobie poradziłaś! ;D Ja próbowałam z domu uciec, z trzeciego piętra po związanych ciuchach, ale mama mnie przyłapała i opieprzyła... 11 lat miałam xP Jutro o 17:15 leci powtórka z wywiadu z Johnnym, dziadek obiecał, że mi nagra, bo mnie nie będzie wtedy, nie wiem co mu zrobi, jak zawiedzie... Chociaż jest nikła szansa, że uda mi się obejrzeć ten wywiadzik już na mazurach... Ale, jak pisałam, nikła...

Polusia

A ja dię dzisiaj do Madziaczka i sobie oglądnę ^^

No to dziewczyny ja z Madzią to też wariatka... Ostatnio brałyśmy pełno ciuchów i przebrałyśmy się w nie (była tam sukienka, ze mi wszystko bylo widac ^^) i robiłiśmy foty w szatniach i na zewnątrz w sklepie biegałyśmy jak opętane po tym całym Trollu i H&Mie xd

Izuś dobra jesteś nie ma co XDDDD

candyyy

I chcicalam jeszcze dodac ze te ciuchy byly strasznie wiesniackie XDD

candyyy

Jak szaleć, to szaleć! xD Czy muszę opisywać, co zazwyczaj robimy z moimi kumpelami? Że w publicznych miejscach robimy z siebie debili i świetnie się przy tym bawimy? Jak kiedyś w Warszawie zobaczycie grupkę wariatek na rolkach, uciekajcie! Nie chcę mieć was na sumieniu...
Dzisiaj uciekam na mazury, a przed wyjazdem rzucę jeszcze jakiś temat o Johnnym, żeby w zapomnienie biedaczek nie odszedł ;P Nie sądzicie, że on ma niezwykły głos? Piękny, melodyjny, pociągający... I jeszcze to, jak potrafi nim modelować - posłuchajcie, jaki ma głos w "Jeźdźcu bez głowy", "Piratach...", "Charliem i fabryce czekolady", "Edzie Woodzie", czy np. "Arizona Dream". Fantastyczna różnobarwność! ;D