Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 499 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!

PajotynQ

Izuś, no to super! ;) A ja robie sobie jakis brelok O.O wiecie co ja to mądra jestem, nie ma co XDDD

candyyy

Kombinuj, kombinuj dziewczyno;) Carotka może Ci wyjdzie=] A mi całkiem ładnie ściąga się Pachnidło. Widział ktoś już to?

Foxi_2

Wyszło! tak jakby xdddd mam z nutką ;)

Foxi_2

No i coś tam wyszło xdddd Czarna nutka a na dole kolorowe koraliki... Hmmm Może byc xddd

candyyy

Jeśli chodzi o "Pachnidło" to ja tylko czytałam książkę,a film mam zamiar wypożyczyć sobie.

Polusia

Ja słyszałam, że film pachnidło jest lepsze od książki:| Tak słyszałam tylko w pracy:) Jak mi Madzia jedna pracownina mówiła:)

Aaa dziewczyny chyba padne ze śmiechu:D!! Oglądałam przed chwilą kawałki z bajki The Simpsons:D:D:D Ta bajka co teraz w kinie leci;) Ja już na płycie w domu mam:D Nie moge Homer rozwala system "Spider pig spider pig..." Prze chłop:D hahaha a nie ważne:D Idę powoli kłaść się lulu:) Pozdrawiam;)

_Anusia_

Nie oglądałam "Pachnidła", ale chce sobie załatwić, bo gra tam jeden z moich ulubieńców - Alan Rickman! Poza tym to film o psychopacie, a ja muszę przyznać, ze nadaję się do takich filmów ;D
Pozdrawiam dziewczyny!

Polusia

Film o psychopacie:D O kurde:D:D:D Czyli nie dla mnie:D

Dziewczyny podaje wam coś:

http://www.wallpaper-area.to/wallpaper/7/334/Nightwish_006.jpg

Ładne? Tak ładne oczywiście chciałam sobie dać to na avatar ale sobie nie dam;( Bo fw mi źle to przycina!! Literka N i literke H mi przycina;| Sama próbowałam sobie jakośprzyciąć:/ I tylko pogarszałam sytuacje:( A takie śliczne:/

_Anusia_

Anulka może to Ci się przyda:
http://img250.imageshack.us/img250/5753/nightwishdow9.jpg

Dobra dziewczyny ja już lecę! Pa! kolorowych snów!

Kasia9292

place zabaw pozamykali?

Polusia

Kasiu Dziękuje Ci ślicznie!!:*:*:*:*:* Zaraz sobie dam na avatar:D:D:D No kurde jak ja ci się odwdzięcze?:D:D:D Ja nie moge jaka zajebista focia:D

Polusia

Jak widzicie laseczki:D Zmieniałam avatar z pomocą Katarzyny-92 za co jej bardzo dziękuje:D:D:D:D:D:D:*:*:*:* Jeszcze ja troszeczke musiałam go przyciąć czy zmienić rozmiar i wyszło;) Czy wam się podoba ten avatar czy nie to ja już nic na to nie poradze:D Jak zobaczyłam tą focie na grafika google to się zakochałam:D No przepiękne i stwierdziłam o nie musze mieć na avatarze:D

_Anusia_

Ładny avatarek, ale muszę się przyzwyczaić ;D Może ja sobie zmienie... Ale chyba nie... XDDD

Polusia

Właśnie widze Karolinko:D:D:D:D Ten avatar jest ciekawy, dobry i jaki jeszcze? ZAJEBISTY:D:D:D:D:D hahahaha;) Nie no Karolina fajny avatar:)

Polusia

Nie no przed chwilą sobie zmieniłaś na Johnnego:) Zajebisty był!!

_Anusia_

Ja jeszcze poszukam na google grafika innej tapety Nightwish) Może będzie jeszcze lepsza od taj?:D ale chyba nie:):)

_Anusia_

Dać Johnnego? A co tam raz sie żyje XDDDDDD

candyyy

Dobra juz zmienilam XD I sorki Anuś bo ja tak skakałam z tymi avatarami... Popieprzyło mnie XDDD

candyyy

No dziewczyny, przed chwilą poczytałam sobie trochę tego tematu "Jedna noc z Deppem" i sie tak uśmiałam jak nigdy XD "zrobiłabym wszystko, żeby zaciągnąć go do łóżka." To było najlepsze XP Albo, że calą noc by przegadały z nim o malarstwie (ta jasssne....)

A tak ogolnie to nudy.... O 14.00 spotykam sie z Madzia, powiem jej zeby mi nagrala ten wywiad jeśli może. No ale nie jest najlepiej bo Madziaczke ma doła ;( I ja tez odrazu złapie ;/ To takie zaraźliwe jest...

Pozdrawiam ;*

Polusia

No Karolina zajebisty avatar:D:D:D Śliczniutki:D Tutaj Depp wygląda wyjebiście:D Nie no cholera on na każdym zdjęciu wygląda prze cudnie:D

Eee tam Carotka nie dołuj się:) Pamiętaj, że jutro będzie gorzej:D

Polusia

Kurde dziewczyny Właśnie się dowiedziałam, że mój braciszek nie jedzie w tym tygodniu do Częstochowy:( Ale za to jedzie za tydzień do Częstochowy:D:D:D:D No to super bo w tym czasie będę męczyć Pawła by mi pościągał film z Knightley:D:D:D:D PZDR;)

_Anusia_

No dzieki za pociesznie XDDDDDDDDD

candyyy

O kurde, chyba się przeziębiłam! :/ Nie wiem jak, ale faktem jest, że smarkam i gardło mi wysiada... Oczekuję dzisiaj moich glanów i liczę, że wreszcie przyjdą, grrr...

Polusia

Tez mam nadzieje, że przyjdą nop bo ile można czekać ;/ No i wspóółczuję tych objawów, ale mam nadzieje ze to nie będzie jko takie przeziebienie ;)

Polusia

Carotka, ja też brechtam z tamtego tematu "Jedna noc z Depp'em", pamiętam, że był tam taki jeden zabójczy tekst : "z moim wyglądem żeby go zaqciągnąć do łóżka to bym najpierw go odurzyła wyziewami z moich trampek" - boskie;D;D;D
A że Pachnidło o psychopacie to wiem i o to chodzi;), plakat mi się strasznie podoba i to mnie tak ciągnie do tego filmu , on mi się ściąga=]

Foxi_2

No laseczki... :D:D:D Macie piękne avatary :D:D:D:D

Wyrąbiste :D:D heheheh... xD Jam mi dzisiaj odwala :D:D:D:D

Wczoraj poznałam przez net chłopaka z Hiszpanii :D:D:D Piszemy po angielsku ale on poprosił mnie żebm go troche polskiego nauczyła <hahaha> No coś tam chłopak umie :P:P:P I mnie potem też uczył hiszpańskiego :D:D:D Wyjebisty język :D:D:D Wszystko se zapisywałam i pare słówek umiem :D:D Hahahahaha.. wyjebiście się z nim pisze :D:D:D

Pozdrawiam :)

Foxi_2

Aż mi się wierzyć nie chce, że książka mogła być gorsza od filmu, bo była genialna. Dla osób, które czytały: II Część chyba najtrudniejsza do strawienia, a tak to bułka z masłem ;) Zdarza się, że film jest lepszy niż książka, uważam, ze tak jest w przypadku "Czekolady" i "Dużej Ryby".

Polusia

Moi rodzice umieją sprechać po hiszpańsku. Fajny język, ale mi się bardziej włoski podoba.

Polusia

No no Iza poznałaś chłopaka:D A przez co piszecie przez meile?:D:D:D:) Mi tam język włoski się podoba, zawsze chciałam się jego uczyć, ale trafił mi się ten skurwysyński niemiecki!! Włoski jest rlz!! Kumpele co na zamku ze mną robiły to one umiały szprechać po Włosku i to bardzo dobrze:D Więc troche mnie nauczyły. Podstawowych słówek;)

_Anusia_

A ja kocham francuski, troche słówek znam;)

Foxi_2

Ja się 'uczę' anglika i niemca, ale podoba mi się francuski... eh... ale strasznie trudny ponoć...

Polusia

Tęsknił ktoś za mną? :)

Shedao_Shai

Też mi sie strasznie francuski podoba... Ale niestety napewno nie będe sie go uczyć... ;/

Polusia

Ooo fucking shit... Znowu będą uwagi:|

>>>Kuźwa za krótki<<<

_Anusia_

Anuś, ćććććććććććć. O kim mówiłaś :>?

Polusia

O kim mówiłam? GDZIE:D:D:D:D hahahaha:) Zastanawiam się nad jakimś fajnym filmem z udziałem Knightley lub Blooma lub Deppa:D Chociaż do Deppa mi nie spieszno. Najbardziej bym chciała mieć jakiś film z Knightley:) A cholera ściągne sobie Na krańcu świata:D:D:D:D:D:D:D:D hahahaha Pzdr

_Anusia_

Hej :D:D

No z tym chłopakiem pisze przez maila :D:D:D Na imię ma Carlos :D:D:D
Fajnie sie z nim pisze i hiszpański mi się bardzo podoba :D:D:D

Na krańcu świata...mmmm..... świetny film ale moim zdaniem gorszy od czarnej perły i skrzyni umarlaka....

No a ja dzisiaj znowu wybywam pod namiocik :D:D:D Ale teraz oprócz mnie i mojej przyjaciółki dochodzi do nas nasza przyjaciółka i aż się boje :D:D Hahahaha... ale jajca będą lecieć :P:P:P

PajotynQ

Dziewczyno, gdzie go znalazłaś? W e-sklepie? ;P Może i ja powinnam zaszaleć? Już szaleję, bo 1 września idę na zlot hipisów z grona. Jak narazie 4 chłopaków i ja ;P Może być zabawnie xP

Polusia

No Polusia to widze, że nieźle zaszalejesz XDDD A Izusi życzę miłego dnia i wszystkim wam ;*

Polusia

Słuchajcie laski:D Mój brat mi się sprzeciwił w końcu, bo jużsię bałam, że coś mu się stało jak mu mówiłam ściągnij mi to to ściągał:| Więc teraz jak mu powiedziałam, że chce mieć taki film to mi się sprzeciwił. Gdy usłyszał film jaki chce to myślałam, że mi krzywde zrobi :D hahahaha na piratów z Karaibów: Na krańcu świata jest chyba uczulony:D hehehehe:D:D:D Nie ma dobrej jakości jeszcze film:( A chce już go mieć...

Cholera sedów potrzebuje by mi się film ściągnął taki jak "Podkręć jak Beckham" z Knightley... Cholera chce mieć ten film bo widziałam zwiastun i film musi być ciekawy... A na torrentach to kurde mało co jest sedów:/

_Anusia_

Aaaajj:*
Przyszłam się tylko przywitac;*

_Anusia_

Aaaajj:*
Przyszłam się tylko przywitac;*

CzarnaKrwinka

Sory, że pytam, ale co ten temat ma wspólnego z Johnnym Deppem? Jak go czytam to kojarzy mi się z czatem wp.pl albo gg... A ten poprzedni post to mnie zniszczył... Dziwicie się czasem czemu filmweb tak wolno działa? Czemu się wolno wgrywa? Bo serwer jest zawalony takimi tematami jak ten. W tym momencie chciałbym napisać tutaj taką wiązankę przekleństw... ale znając życie to po czymś takim mój post zostanie zablokowany. Popatrzcie tylko na to co tworzycie. Śmietnik. Powoli filmweb podupada i zamienia się w śmietnik, w którym znaleźć jakąś ciekawą rzecz w morzu niepotrzebnych pierdół równa się z cudem.

Nameless

Kempooś! ;*

No dziewczyny dzisiaj znowu z Madziaczkiem, i muszę wam powiedzieć, że ciesze się niezmiernie :D Najpierw do kościółka a potem po zakupy <w niedziele XD> I wogóle na miasto :)

Pozdrawiam ;*

candyyy

Nameless Jesus Christ! Snata Maria! schowaj się do pokebola;|!!

Witamy Karoline:D:D:D W końcu wróciłaś już miałam się Kasi pytać czy nie ma jakiś wieści od Ciebie:D No to dobrze, że wróciłaś:) Pozdrawiam;)

Polusia

Aaaaaaaaaaa chyba oszaleje!!!!!!!!! Ja musze mieć film Podkręć jak Beckham... Ma ktoś może w posiadaniu ten film?:D Cholera:/ Eh... na torrentach nie ma sedów w ogóle:( Załame się;(

_Anusia_

Hej xDxD

Widze że kolejna osoba się do nas przyczepiła..... o lol... ludzie już nie mają co robić z własnym czasem.... 'no comment'

W namiocie było wyrąbiście :D:D Ajeszcze zanim poszłyśmy do niego do oglądnełyśmy sobie film "testosteron" :D:D:D:D
Bardzo mi się podobał ale myślałam że będzie dużo lepszy...

No a Carlosa poznałam przez taką głupią grę i sie mailami wymieniliśmy :P:P:P

Ja kończe ;] ;]

Polusia

Iza a była jakaś granda?:D Jak miałyście spać w tym namiocie poszliście na jakieś gruszki czy śliwki?:> hehehe;) Musze brata sterroryzować trzymajcie kciuki by mi się udało]:->

_Anusia_

Jeśli komuś przeszkadza to, co my robimy, to niech zacznie działać, zamiast glindzić niepotrzebnie i się dołączać do tego "śmietnika". Wszyscy tu włażą i liczą na to, że nam nagadają, a my ładnie przeprosimy i sobie pójdziemy z pochylonymi główkami. Przecież gdyby Filmweb miał coś do nas, to by już dawno tego tematu tu nie było!!! Zgłoś do usunięcia, zamiast pieprzyć głupoty! Co za mentalność...

Polusia

No baa... xDxD
Pewnie że była Anuś :P:P:P O 3 w nocy poszłyśmy na gruszki :D:D:D Mmmm... pychota :D:D:D A potem mnie przez 2 godziny brzuch napierdzielał :P:P:P A coś przed 5 byłyśmy na jabłkach i śliwkach :D:D:D Śliwkami się rzucałyśmy <hahaha> Sąsiadów pobudziłyśmy :D:D:D Nam się wogóle spać nie chciało :D:D:D Wieczorem chyba z 2 kawy wypiłam i red bulla :D:D A potem takiego powera miałam że chciało mi się szaleć :D:D:D

Zgadzam się z opinią Polusi :D:D:D