Co z tym filmem?
Kościany Przyjemniaczek jest szkieletem czarodzieja, a przy okazji detektywem, który prowadzi śledztwo związane z dawnym wrogiem Nefarianem Serpine'em. W trakcie zbierania dowodów Przyjemniaczek poznaje 12-letnią Stephanie Edgley, której wujek prawdopodobnie padł ofiarą Serpine'a. Razem postanawiają przeciwstawić się czarnemu charakterowi.
Premiera planowana na 2013r. Coś wiecie na ten temat?Kiedy rusza?
Wszystkie informacje na temat tego filmu tutaj. Zbędne zgłaszam.
ksiazka Dereka Landy Skulduggery Pleasant - jesli sie wejdzie na angielskie strony mzona conieco poczytac o czym w szerszej trooche wersji niz podane w temacie moze byc ten film
niechce mi sie ! zbyt leniwa jestem
no droga nie jest ciekawe czy tak w necie nie moznaby jej znalezc by poczytac a kasy nie wydawac, zaraz sobie poszukam
dobrze wiedziec, proponuje ci nie wchodzic w dyskuje z LItr_na_dwoch bo to prostach z gimy ktory siedzi w oślej ławce i wyładowuje swoje frustracje na filmwebie ;D
I tak z nim nie wygram. Nie znam tylu wyzwisk i przekleństw. Przegram na miejscu.
Wypisze całą listę sprośnych slów z bluzgatora tak jak tobie.
"I tak z nim nie wygram. Nie znam tylu wyzwisk i przekleństw. Przegram na miejscu. " ale to on przegrywa kazdy normalny zdrowo myslacy człowiek jak zobaczy jego posty pomyśli : coż to za dziecko z patologii tu wlazło ? najlepiej go zbyc inteligentnymi postami, nie mozna dawac za wygrana takim prostakom :D
no fakt on tak zrobil, ale powiedz mi w jakim świetle to go stawia ? no właśnie w świetle totalnego chama i prostaka :D on sam sobie taką metkę nakłada :D
Z tą przegraną to była ironia oczywiście. Niech sobie myśli, że wygrał. Tyle ma z życia.
Każdy zostanie rozliczony:)
Eheheheeh no sors dałam sie złapac- wybacz szybko staram sie odpowoiadac i to pewnie dlatego, heheh no i on faktycznie mysli ze wygral - tylko nie wiem w jakim ogromnym jest błedzie ;D
Wiesz jego po pewnym czasie byc moze admini rozlicza za te wszystkie chamskie pyskowki :)
Eheheheeh no sors dałam sie złapac- wybacz szybko staram sie odpowoiadac i to pewnie dlatego, heheh no i on faktycznie mysli ze wygral - tylko nie wie w jakim ogromnym jest błedzie ;D
Wiesz jego po pewnym czasie byc moze admini rozlicza za te wszystkie chamskie pyskowki :)
Nie.Tytuł jakby obił sie o uszy(dokładnie słowo"kościany)ale nic więcej nie wiem:)
Ja nie wiem,co on sobie mysli w koncu?Piratów chciał robić na 2012,lone ranger po drodze.Pewnie Sparrow wylezie w 2013.
Wychodzi na to,że zdjecia do cieni juz ukończono,więc gdzie jest do cholery trailer?I plakat?
Jestem bardzo ciekawa Deppa w tym filmie,zwłaszcza,że pociesznie wygląda-pacz mój temat bez odpowiedz,tam jest pokręcona fotka.
http://www.filmweb.pl/person/Johnny+Depp-29/discussion/Rozwala+mnie+Johnny+w+tej +kreacji...-1862464