Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...

Nadia_3

moze dojdzie-eeee nadzieja...........................

Nadia_3

No właśnie też się tak zastanawiam nad Tobą. Przecież Johnny Depp jest tylko jeden no nie?? Może dojdzie poczekaj z 2 miesiące. Jak nic to spróbuj jeszcze raz. Ja myśle, że jeden błąd nie duży chyba nie zaważy na całym losie...

_Anusia_

chyba jednak poczekam:p teraz wysle do Keira`y

Nadia_3

Masz do niej adres?? Bo ja też znalazłam. Nadia mogłabyś mi podać adres??:D Chce sprawdzić czy ten sam mam:D Dziękuje bardzo

_Anusia_

Ja do Keiry nie wysyłam, bo jej nie lubię :/ Otwórzcie oczy! Ona całowała naszego Johnny'ego! Jakim prawem?! xP

Polusia

Polusiu, ciesze się, że i ty nie lubisz tej anorektycznej Keiry :/. Wszyscy ją tak wychwalają, ja tam w nic specjalnego nie widzę.

Foxi_2

Hehehe rozbrajacie mnie. To rzeczywiście jej nienawidzę za to, że pocałowała Johnnego. Jeszcze się zastanawiam co do niej, ale raczej wyśle do niej list. Tutaj chodzi też o inne role. Nie tylko o piratów, chociaż w piratach mnie wkur... zyła=) Ale chciałabym mieć jej autograf=)

_Anusia_

He, he widać, że zazdrość bierze górę :) ( u mnie też tak czasami/często jest ;)) ja tam za nią nie przepadam, ale, żeby nienawidzić to też nie. Tak neutralnie ;) Pozdro!

Kasia9292

Keira Knightley
c/o PFD
Drury House
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA
UK

ja tez wysyłam do niej za inne role, ale bez przesady mam jej nie lubic bo całowała się z Johhnym , to co Olanda tez mam nie lubić?:P

ps. ten adres jest od tej laski co dostała trzy zdięcia z podisami

Nadia_3

znowu mój talent pisania na klawiaturze nie Johhny tylko Johnny, nie olando tylko Orlando

ps wiem że on ni całował sie z Johnnym , nie wiem co mnie napadło na taka głupote

Nadia_3

Hry hry hry ten sam mam=) no to git. Będę pisać jak by co=)

_Anusia_

do ANUSIDYMEK:

a no to sie ciesze,ze to nie bylo złośliwe z Twojej strony,jesli tylko mówisz prawdę; a jak mnie okłamałaś,to juz kwestia Twojego sumienia.w kazdym razie luz:)

madzia06

Nie nie kłamie Cię. Bo ja naprawde nic nie mam do Ciebie. I lubie cię za to, że jeszcze mi powiedziałaś jak to z ta pocztą główną w Krakowie. Jeśli Cię uraziłam za tamten post to przepraszam. No ale czy źle myśle?? Może Johnny akurat tam był=) Miałaś szczęście wielkie i tyle. Gratuluje i przepraszam jeszcze raz=]

_Anusia_

Madzia, nie wiem dlaczego tak odebrałaś wypowiedź anusidymek, bo moim zdaniem nie było w niej nic obraźliwego. Nikt tutaj nie jest dla ciebie złośliwy, wręcz przeciwnie: wszyscy ci gratulują, bo miałaś dużo szczęścia.

Polusia

Mam pytanie dla tych co sie orientują... Po ile bilety są w cinema city kazimierz w niedziele? Błagam odpiszcie szybko... idę dziś do kina na Wakacje Jasia Fasoli... ;) a 25 maja wreszcie na upragnionych piratów :)

happysad_owa

bilety sa po 13zł ulgowy:) ja zawsze chodze do Galerii Kaz. to wiem:)ale nie wiem jak z premiera,czy nie sa drozsze,bo nigdy nie bylam na premierze:/

no ok- juz sie nie czepiam,po prostu tak to odebralam i tyle.Ok,dziek iza wytlumaczenienie,juz nic niemam ,pozdrawiam:)

madzia06

Ok czillout. Jeśli chce ktoś wiedzieć to jak będzie premiera piratów to bilety będą droższe, bo jak wiadomo ludzi do kina będzie się waliło... I przez najbliższy tydzień też będą bilety z deka drogie... Bo to normalka idioci idą do kina w pierwszy dzień po premierze(podkreślam), lub w premiere. Dlatego ja idę w pierwszy dzień po premierze(podkreślam) hahahahaha=) Pozdrawiam serdecznie=P

_Anusia_

Wiecie co, tak sobie czytałam przed chwila te wszystkie posty tutaj jeszcze raz... i po pierwsze strasznie podziwiam Polusie jaką Ty dziewczyno masz cierpliwość do nas to ja pierdziu(mnie by coś trafiło). I jeszcze tak czytam te posty i patrze nagle mój, i w śmiech jeszcze jeden ciec się znalazł co nie wie co i jak<lol2> Zastanawiam się nad sobą. Jaka ja głupia jestem to po prostu <zalamka>. Nie otrzymałam jeszcze autografu od Johnnego, jestem bardzo pewna siebie, że go dostane będzie nemo jak go nie dostane. Przynajmniej u mnie to norma to moje szczęście. Więc jeszcze nie otrzymałam autografu od Deppa, a ja już do Blooma napisałam i wysłałam. Zamiast poczekać na autograf od Deppa to ja jestem niecierpliwa. Cała ja;( Coś czuje, że od tego i tego nie dojdzie=P

_Anusia_

madzia06 dzieki :*

Wiecie co... nie wiem czy bilety będą droższe. Jak ja byłam na premierze Hp i Czara Ognia bilety kosztowały tak samo w Galerii Kazimierz... po 13 zeta, a ludzi było w choooj (przepraszam za słownictwo) i jeszcze więcej :)

happysad_owa

Patusia ale ten film się różni... to są Piraci. Czy widzisz różnicę??=D Pozdrawiam serdecznie ziomalki:D

_Anusia_

Cóż... Mam dwóch młodszych braci, więc po prostu MUSZĘ być cierpliwa xP A jeśli chodzi o "Piratów..." to ja idę na pokaz przedpremierowy, do cinema city Bemowo w Warszawie i z tego co się orientuję zapłacę 15zł. Cholera, nawet gdybym miała zapłacić dwa razy tyle, to bym poszła xD

alusia06

Hahahaha wiem jak u mnie w kinie też będzie trzeba płacić dwa razy tyle to ja też pójdę tylko dzień po premierze=)

_Anusia_

Ja niestety nie mam możliwości iść na pokaz przedpremierowy, bo w mojej małej mieścince nie ma czegoś takiego. ;( na film oczywiście pójdę i zaciągną znajomych ;)
Co do listu to ja już czekam 6 dni. Krótko, ale już bym chciała go dostać ;)Nie mogę się doczekać! Cierpliwość nie jest moją mocną stroną, a szkoda...Jak dostane list od Johnny'ego to wyślę do Angeliny Jolie, S.O.A.D.'u i Nightwish chyba ;) :D Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Kasia9292

Pardon, ta wypowiedź alusi06 to moja wypowiedź, tylko byłam na koncie mojego brata i jak się logowało, to wskoczyło mi na alusię zamiast Polusię.

Kasia9292

Hm... Widzę, że tutaj nie tylko ja lubię tak ostrą muzyke jak gothic metal??:D Cześć Kasiu. Też się zastanawiasz co do Nightwish?? Bo ja to samo mam ale pewnie wyśle:D Pozdrawiam serdecznie:D

Polusia

Ja nie znoszę Keiry, ale za to jak się zachowuje i ogolnie nie podoba mi się jej sposb grania, a nie za to, ze calowala Johnny'ego;/
Prosze was;/

CzarnaKrwinka

To trudno:P ja tam jalubiei nie bedziemy (przynajmniej ja ) cie za to linczować hehe w koncu nie musimy lubic tego samego:P

Nadia_3

Hehe wiem. Nie wszyscy mają podobne gusty=) Wiem, że większość ludzi jak słyszą gothic metal to zaraz rezygnują a nigdy nie słyszeli tego typu mtalu. Tacy ludzie mnie normlanie dobijają. Nie wiedzą a oceniają. Ale never mind. Przepraszam, że odbiegłam od tematu:D

_Anusia_

Faktycznie... Mam koleżankę, która za wszelką cenę chce się upodobnić do innych. W tym celu kupiła sobie pieszczochę xP Moja kumpela zapytała się jej jakich zespołów słucha, bo w sumie jak ktoś nosi pieszczochę to słucha mocniejszej muzyki. Heh... Nie za bardzo wiedziała co odpowiedzieć... To była tylko taka dygresja... A co się tyczy Keiry, to może nie gadajmy na tym forum o tym kto ją lubi, a kto nie i dlaczego. W sumie te fora dotyczą Johnny'ego a nie jej.

Polusia

Tak zgadzam się Polusiu, ale wiesz co odbiegłyśmy od tematu:D Tak mi się wydaje, że już chyba wszyscy wiedzą jak należy wysłać list i w ogóle=) Pozdrawiam

_Anusia_

Możemy w związku z tym pogadać o czymś innym, bo rzeczywiście, o wysyłaniu listu do Johnny'ego wiemy już wszystko. Jeśli przestaniemy dodawać tu swoje notki, to forum odejdzie w zapomnienie, a było chyba jednym z bardziej popularnych... Niech ktoś rzuci jakiś temat związany z Johnnym i pogadamy...

Polusia

No tak... ale wiesz ja właśnie wróciłam z roboty i nie moge teraz nic wymyślić, ale dajcie mi chwile a zara rzuce temat... ]:->

_Anusia_

Laski, powiedzcie że zdam majcę... Błagam :(

happysad_owa

Patusiu nie martw się jeśli jutro zdajesz majce to trzymam za Ciebie kciuki... Dobrze, że ja przynajmniej z majcy wychodze na 3. Ale mam za to Chemie i Niemiecki o lol;( Nie martw się zdasz na 5 ja trzymam za Ciebie kciuki mocno!! Trzymaj się Patusiu:*

_Anusia_

ja też trzymam kciuki za Ciebie! ;)
pozdrawiam!

Polusia

Mam zasadnicze pytanie, dla mnie to jest logiczne, ale czy dla Johnnego tez bedzie?
Jesli wysle 2 koperty w srodku, kazda zaadresowana na inna osobe, to do jednej i do drugiej dojdzie ten autograf?

zagadka_2

Szczerze?? Jeszcze nie było takiego przypadku tu na forum...;) ale spróbuj może dojdzie... Nie wiem jak to będzie.

_Anusia_

Ale ja zdaję, żeby przejść pierwszą klasę... jaaaaa ;( a ta od majcy to taka szmata jest, że dramat :(

happysad_owa

Nie chce na piatke... chce chociaz na dopa, powiedzcie ze dopa dostane plis :((((((

happysad_owa

Coxik Patusia zdasz na dopa. Wszyscy mają problem z matematyką ja nigdy go nie miałam(przynajmniej z matematyka). Nie martw się trzymam kciuki za Ciebie!!

zagadka_2

Wydaje mi się, że tak. Znaczy nie znam się, bo mi jeszcze nawet moja odpowiedź nie przyszła, ale raczej tak. Mam nadzieję ;))

Kasia9292

Ja tam podziwiam ludzi co rozumieją i lubią matme, ja niestety się do nich nie zaliczam ;/. Miał ktoś zarzucić temat o Johnny'm a ja tu widzę ,że tu gadu gadu o matmie;]

Foxi_2

matma jest super:D

martini215

Foxi to ja miałam zarzucić temat, ale jakoś nie mam pomysłu. Dziewczyny oglądałam wczoraj już poraz nty Piraci z Karaibów: Skrzynia Umarlaka. Wiecie co ja się poryczałam na końcu;( Hehehehe nie wiem dlaczego=D To chyba przez to że Czarna Perła poszła na dno;) Pozdrawiam;)

Polusia

to fest schize miałaś. ja bym pewnie sie popłakała gdyby nie to, że wiedziałam że bedzie 3 cz. i ze Jack bedzie zył!:D

ja zarzucam temat: slub Johnnego i Vanessy.;]
najwyzszy czas! sa razem 8 lat,maja 2 dzieci moze w koncu zalegalizowac swoj wspanialy zwiazek?:)

PPG

Bez obrazy, ale nie chce mi się o tym gadać... Chociaż z drugiej strony. Powiem nareszcie!! Biorą ślub, chociaż tak mi troche szkoda. No ale im życzę szczęścia i radości na nowej drodze życia;) Wiem, że nigdy nie usłyszą moich życzeń, ale chyba oboje wiedzą, że mają wielu fanów na całym świecie i że życzą im wszystkiego naj;)... PPG miałam wczoraj schiza! Tutaj najlepsze jest to, że o nie Jacka mi chodziło tylko o statek:| Najlepszy text, gdy już się zbierają do opuszczenia Czarnej Perły. Gibbs mówi coś w tych słowach" Kapitanie a Perła?", Jack na to "To tylko statek, kolego" I później jak patrzył na ten statek(to się poryczałam), później pocałunek, kolacja Krakena, złość Jonesa, Rada Tia Dalmy, i pojawienie się Barbossy a potem NEMO!! Aaa nic wczoraj już złapałam załamke przez moją muzyke. Dobiła mnie. I tak kocham Power Metal. Wejdźcie na mój blog i posłuchajcie sobie pare utworów mojej muzyki. Przy okazji sobie pooglądacie filmiki z Piratów. No możecie nawet nadawać na ta muzyke, że jest taka i taka. Ja wiem dobrze, że wam się nie podoba! No ale chciałabym przeczytać wasze zdanie;) I ten... no... Pozdrawiam was(Ale się napisałam- załamka) Pozdrówka dla fanów Johnnego Deppa i w ogóle dla wszystkich. To by było na tyle, bo jeszcze troche jak bym coś napisała to byście nie wytrzymali ze mną. A dziś jeszcze mam taki humorek, że nałogowo bym gadala;) No i tyle kończe bo inaczej od tej klawiatury się nie odczepie. A na koniec wam BUZIAKA TAKIEGO MEGA posyłam do wszystkich:*--> duży no nie??;)

PPG

No fajnie. Życzę im szczęścia! Ślub ma się odbyć chyba w czerwcu. Tak słyszałam...

Kasia9292

O kasiu jakie my jesteśmy czasowe:) W tej samej minucie daliśmy posta:D Dobra dobra już idę od was Pozdrawiam;)

_Anusia_

ze stylu Twojego pisma wnioskuje, ze jestes sympatyczna osoba, wiec dodaje Cie do ulubionych!dzieki m.in. dka mnie za buzke i pozdro!!;] tez masz wielkieego buzziaka!! :* (tylko nie mysl ze jestem "inna" ;D )
pozdro 4 all!