Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli tak, to polecam ten adres:
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA (tak ja zrobiłam)lub kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie). Po 1,5 miesiąca otrzymałam odpowiedź: piękną, dużą fotkę, na której jest napisane "With great wishes" i jest autograf. Strasznie się ucieszyłam, normalnie krzyczałam już na klatce schodowej. Może i wam się poszczęści...

Polusia

ijeee mam już kupon :D zaraz biore sie za pisanie listu.. wysle go zaraz :D a jakby tak wysłać do niego jego fote to moze by podpisał.. hmm.. nadzieja matką głupich :P kurde co mu jeszcze napisać?

puksib

Ja nie dostałam zdjęcia mniejszego niż format A5 tylko formatu A-5. Ale i tak się cieszę ;-) wielkość się nie liczy, czy duże czy małe ważne, że na nim jest Johnny i autograf ;-) Ahhh... ;)

puksib

Napisz mu I love you JOHNNY :*:*:* ja chciałam to napisać ale się powstrzymałam- a teraz żałuje;(.... No ale cóż... List mój do Johnnego już dotarł dziś, sobie obliczyłam. Teraz idzie mi chyba czekać, miesiąc na autograf, jeśli dojdzie;( Trzymajcie za mnie kciuki. Bo ja normalnie za was trzymałam i patrze same posty happy, że dotarły. A ja z wami jestem szczęśliwa:D

_Anusia_

Ja jestem tu nowa. To znaczy dzisiaj się zarejestrowałam, bo wpadam tu już od dawna. To forum poleciła mi koleżanka. Naprawdę dziękuję za adres. Ja i Magda (ta koleżanka, która dała mi adres tego forum) wysłałyśmy wczoraj listy do Johnny'ego. Teraz wystarczy czekać!
Założycielce tematu gratuluję cierpliwości! Przeczytałam wszystkie posty przed moim wpisem i doszłam do wniosku, że masz naprawdę anielską cierpliwość (dodaję Cię do ulubionych użytkowników ;)) i jeśli możesz to wyślij mi na mail (katarzyna-92@o2.pl) to zdjęcie autografu Johnny'ego. Pisałam o tym na Twoim blogu, ale chyba nie znalazłaś tego komentarza.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie fanki Johnny'ego!

Kasia9292

hehe, ciesze sie,ze wy tesh dostalyscie autograf (ja 3- hehe <kozak> :D )

yyyy - ANUSIADYMEK: nie wiem jak Ty,ale ja bym sie w życiu nie wypuscila i zrobila z siebie idioty (bez urazy) ,zeby mu napisac,ze go kocham:/ jak dla mnie żałosne i dziecinne,myslalam,ze majac 18lat nie przyjdzie Ci do glowy taka mysl, no ale:) Widzę,ze i Ty mialas sie ochote dołączyć do "gorących 13stek":] ktore zapewne wyznały mu milosc w pierwszym zdaniu listu:]

Ja w pierwszym zdaniu od razu powiedzialam,ze slyszalam o chorobie Lily Rose,zyczylam jej powrotu do zdrowia- bo to jest moim zdaniem najistotniejsze w tej chwili z jego zyciu,zdrowie jego kochanej córeczki i pomyslalam,ze moze bedzie mu milo jak puszcze mu kilka ciepłych słów otuchy i wsparcia.

Ogolnie moj caly list pisalam Wam powiem- od reki, z miejsca na 2 godzinach historii :) pozniej tylko spr dwa słówka w domu,w slowniku i przepisalam na czysto. Wszystko zajelo mi DWIE STR A4.

A autograf ten na krzesle byl rozmiaru 13 X 18 - bo taka koperte mu wyslalam tę mniejszą (zaadresowana do mnie). Wiec odeslalam taki foramt zdjecia,zeby mi sie zmniescil do malej koperty-ale wlasnie sie baardzo ciesze,bo idealnie mi weszlo to zdjecie do mojej ramki z drewna ,za szkłem. A dwa pozostale autografy mam w innych "przypinaczkach" na polkach dyndają:)

madzia06

pomyłka: Więc odesłali mi taki format zdjecia... **

madzia06

A ja dostałam jeden autograf formatu a5 a i tak się cieszę.. Bo mogłam Go nie dostać w ogóle :)) Ale to była piękna niespodzianka.

Ojciec: Coś na Ciebie czeka w pokoju.
A tam na biurku była koperta :* :) normalnie miałam ochotę wydzierać się, piszczeć, ale zachowałam ten napad euforii w sobie :))

happysad_owa

Podziwiam:D Jak ja dostane(może) to ja będę normalnie chyba piszczeć śmiać się i płakać razem to wszystko wzięte, że dostałam o ile dostane;( Foxi ja mam do Ciebie pytanie... Ty wysłałaś list do Blooma?? Bo ja już jutro jadę na poczte załatwiać co i jak:)

_Anusia_

A ja mam takie pytanie:
Wy naprawde wierzycie ze te listy dotarly do Johnnego i on je czytal, oraz osobiscie odsylal wam autografy?
Smieszy... bardzo.

Cyanide

To się śmiej, powodzenia! Ty mnie też śmieszysz, bo sam/a nie masz takiego zdjęcia i zazdrościsz. Jeśli ci się nie podoba, że inni mają marzenia, realizują je i im się to udaje, to wynocha z tego forum!

Cyanide

Jesteś żałosna!! No i co, że Depp tego nie czyta, najważniejsze jest to, że dostaniesz ten autograf i masz satysfakcje tego. Ja nie moge co za ludzie... <zalamka>

_Anusia_

Aha Polusia żeby nie było ten powyższy post ode mnie to nie jest skierowany do Ciebie bo możesz sobie tak pomyśleć to nie do Ciebie to do tej na C...

Kasia9292

Znalazłam, znalazłam, tylko niedawno, bo jakoś nie wchodziłam ostatnio na bloga. Zaraz ci wyślę tą fotkę. Miło, że dodałaś mnie do ulubionych użytkowników, czuję się, że tak powiem, zaszczycona xP

Polusia

To powyższe jest do katarzyny-92 (coś przekręciłam?)

Polusia

dzięki za odpowiedź ;) zaraz wejdę na pocztę i sprawdzę czy przyszło. Jeszcze raz dzięki za adres! A co do tych kilku postów, które dotyczą tego, że w liście raczej nie pisze się "I love You!" to mi się wydało oczywiste! Ja bym się chyba nie odważyła ;)

Polusia

to co ja mu mam napisać? bo jestem tępa i nie mam pomysłu xD

puksib

Napisz mu trochę o sobie kim jesteś ile masz lat skad jesteś, i pochwal jego za aktorstwo, że marzysz czy chcesz mieć jego autograf i takie tam pierdoły... Raz dwa i do koperty:D

_Anusia_

Ale laski co wy tak ciągle o tym I love you?? Przecież ja to brałam jako joke(żart) a Wy to wzięłyście na serio?? Hehehehehe:D No nic Pozdrawiam wszystkie dziewczyny marzące o autografie Johnnego i te które już dostały:D Jesteście super:D

_Anusia_

Ja mam do foxi pytanie:D Foxi Ty wysyłasz Bloomowi list z prośbą o autograf?? Bo ja już list napisałam i jutro jadę do Krakowa po kupony międzynarodowe i wysyłam jutro list. A Ty??

_Anusia_

ja tez pewnie do niego wysle i z tego co wyczytałam to odsyła ale zazwyczaj tylko odbitkie jak johnny ale czasem wysyłaja prawdziwy podpis:P jak widać jednej z was się poszczęściło , dostała odbitkie i dwa prawdziwe:p
znalazłam tez dziewczyne co wysłała do kira`y 3 foty a ona podpisła wszystkie :P ja juz pise list do Johnny`ego ale nie mam pojęcia jak zacząć bo chciałabym jakoś oryginalnie a nie czesc Johnny jestem Lidka :P

Ps: sorry za błedy

Nadia_3

Keira`y -sorry za to ( za krótki...........................)

Nadia_3

a nie Keiry? :D
ja wciaż sie zastanawiam, czy wysłac list?tak sobie pomysałam, że jak liost kosztuję góra 10 zł, a mnóstwo osób z całego świata je wysyła, to patrzcie ile to kasy! nie lepiej byłoby wpłacić to na jakąś organizację charytatywną?(to mi dzis wpadło do głowy)

martini215

Jak kto woli=P Ja wole wysłać list(wiem nie mam serca)]:-> Nie no joke:D Ja tam wole mieć autograf od Johnnego=P

Polusia

Ja czekam od początku maja. Wiem \,że to głupie,,,,, ale jestem niecierpliwa. A ci co nie dostali trzymam kciuki. Polusiu prosze napisz na mój email www.alex.ogonowska@wp.pl. Please!!!

Kapitan_Aleksandra_Sparr

Mój autografek czeka na jakąś słodką rameczkę i umieszczę Go w niej ;) Dzięki Ci Polusiu, normalnie spełniłaś moje marzenie... To sweet, że nie tylko myślisz o sobie, ale pozwoliłaś, żeby wszyscy fani Deppa mogli dostać od swojego idola tak wspaniały prezent :*

happysad_owa

Ja też przyłączam się do podziękowań ;) i Polusi nie doszedł mi te e-mail z autografem :( jeśli możesz to jeszcze raz wyślij - sorry, że Cię tak męczę - katarzyna-92@o2.pl

Kasia9292

Wybacz, wczoraj byłam trochę zajęta (do 3:00 siedziałam nad pracą na anglika), ale już ci wysyłam. Ktoś pisał, że to jest odbitka: to nie jest odbitka, od razu widać, że to jest prawdziwy podpis na zdjęciu (wyżłobienia na papierze itp.).

Polusia

Dziękuję serdecznie już mam zdjęcie! Śliczne!

Kasia9292

Anusiudymek, jeszcze nie wiem co do tego Blooma, może wyśle? Jak byś dostała od niego to daj mi znać;p

Foxi_2

Hry hry hry Foxi jeśli chcesz wiedzieć, to ja wysłałam właśnie dziś do Blooma list z prośbą o autograf=) hehe tylko idzie mi czekać;) Pozdrawiam

_Anusia_

wyczytałam że odbitkie mozna oróznic tak:
podkladasz po światło i sprawdzasz jak błyszczy się napis jeśli na biało to odbitka jesli kolory są inne - podpis jest autentyczny

użytkownik usunięty
Polusia

Dzięki Polusiu za adres, ja niedawno wysłałam list do Johnnego i może poszczęści mi się tak jak niektórym, OBY!!:) Już po wysłaniu tego listu weszłam tu na forum i czytałam niektóre posty to ktoś mówił (madzia..?-nie pamietam nicku) że wysłał oprócz listu jeszcze pocztówki i zdjęcia wydrukowane Johnnego, później żałowałam ze też mogłam tak zrobić, włożyć jakies zdjecie to może by podpisał. no nic, ważne że może bedzie autograf (żywie się taką nadzieją że jest autentyczny:)) a to dla mnie normalnie jak spełnienie marzeń!
Pozdrawiam i gratuluję szczęśliwcom!;)

Na tej fotce autograf jest napisany srebrnym flamastrem - gdyby to była odbitka, nie błyszczałby się tak. Dobra, w każdym razie dam sobie pozrywać wszystkie zdjęcia z Johnnym w moim pokoju, jeśli to jest odbitka.

Polusia

w takim razie gratuluje sukcesu :P( za krótki)

Nadia_3

A Nadia chcesz znać moje zdanie?? Ja myśle, że Johnny podpisuje super extra mega dużo zdjęć, a gdy już wszystkie podpisze pójdzie sobie w piz... du. A inni ludzie wysyłają za niego te fotki na cały świat, oczywiście kto do niego wyśle list ten dostanie. A Madzi się poszczęściło bo(myślę), że Johnny poszedł do tego całego burdelu zobaczyć jak im idzie robota i ile listów dostał, ile odesłano. W ten przyszedł listonosz(on też dostał autograf od Deppa dlatego był taki happy) dał kolejne listy w którym był list Madzi. Depp wziął listy przeczytał, i zauważył, że jeden list jest z POLSKI(kocham ja Polske=)) i jak przeczytał list od Madzi wielce się wzruszył, bo jak Madzia pisała, że dowiedziała się o chorobie córeczki i mu dała troche otuchy, więc Depp się tak wzruszył, że wziął te fotki Madzi i je podpisał, no i myśle, że taka jest historia Madzi i autografu. Fajne opowiadanie no nie??

_Anusia_

fajniusie!!
ciekawe, cyz on tam często zagląda?:D

Polusia

Jezu, Boże ale się tą information podnieciłam . Ile mam kupić tych kuponów międzynarodowych czy ktoś wie???

Jagoshkova

Hehehe. Ja kupiłam dwa ale nie wie mile trzeba kupić. więc kupiłam dwa u mnie kosztowały one za dwa 9 zł.

Polusia

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wpadłam w panikę gdzie mam włożyć te kupony.HELP ME

Jagoshkova

To nie panikuj kupony wsadź do tej dużej koperty gdzie znajduje się list do Johnnego i koperta mniejsza zaadresowana do Ciebie. Zaklej duża koperte. Przyklej znaczki jakie masz przykleić i do skrzynki.

_Anusia_

Jakie znaczki mam przykleić na kopertę którą ja wysyłam do Johnnego.??///????? Z góry dziękuję a szczególnie Polusi i Anusidymek :*

Jagoshkova

Jesteś z Krakowa o ile czytałam o Tobie. Idź na poczte główną w Krakowie podejdź do okienka i powiedz, że chcesz kupony międzynarodowe. Ona Ci tam da te kupony ty wsadzisz te kupony do koperty i zakleisz koperte. Później mówisz babie z okienka, że chcesz wysłać list do USA i pytasz się ile i jakie znaczki masz przykleić na koperte. Ona Ci tam da odpowiednią ilość znaczek Ty przyjklejisz i do skrzynki:D Pozdrawiam:)

Jagoshkova

Idziesz na poczte główną w Krakowie bo jak się doczytałam to Ty jesteś z Krakowa:D To więc idz na poczte główną i do babki z okienka. Mówisz jej najpierw, że chcesz kupony międzynarodowe ona Ci tam da Ty wsadzasz je do tej dużej koperty. Koperte ta dużą zaklejasz i się później pytasz babki z okienka, ile i jakie znaczki należy przykleić na koperte by list dotarł do USA. Ona może zważy Ci list ale nie zawsze(mi np. jak dziś wysyłałam list do Blooma to mi nie ważyła listu) i da Ci odpowiednią ilość znaczków Ty je przykleisz i do skrzynki. Na poczcie głównej w Krakowie są miłe nawet te babki z okienka:D Bardzo pomagają. Jak pierwszy raz wysyłałam list do Johnnego to się strasznie denerwowałam i mi ona pomogła co i jak. Więc ja trzymam za Ciebie kciuki i poradzisz sobie z wysłaniem listu:D Pozdrawiam serdecznie:D

_Anusia_

mam kilka pytan do Ciebie kobieto ANUSIADYMEK:

- czy to co napisalas we wczesniejszym poście (zajebiscie ciekawa historyjka) ,czyzby to byla ironia co do mojej osoby bo nudzilo ci sie,nie wiedzialas co napisac,a nie moglas sie pobawic cyckami?

- czy jestes zawistna i nie wiesz,jak komus dogryzc? bo zdalas sobie teraz sprawe,ze Twoj list byl mniej wyrafinowany od mojego i to Cie denerwuje? - jesli tak- to powiedz to wprost,ze smieszy Cie to,co napisalam do Johnny'ego (chociaz i tak mam to gdzies), a nie owijaj w bawełne tudzież historyjki

- nie życzę sobie,zebys robila tutaj ze mnie pośmiewisko,bo ja sie z Ciebie nie wysmiewam

- skoro tak cie rozmieszylo to,co napisalam do JD w liscie,to moze powiedz co Ty napisalas do niego (oczywiscie oprocz "Kochammmm Cie Johnny" bo tez bym sie chciala posmiac

p.s w przeciwienstwie do innych- stale staram sie zachowywac swoja oryginalnosc, podkreslac własny indywidualizm,poprzez to co robie,jak sie zachowuje,do czego dążę; poprzez swoje marzenia oraz przyjęte wartosci i cele obrane w zyciu

p.s na przyszlosc przypominam rade Johnny'ego:
jak ci sie nudzi- weź sie onanizuj, przynajmniej z tego bedzie pożytek.

madzia06

Ale Madziu co Ci przyszło do głowy, że ja się z Ciebie śmieje?? Przecież ja się z Ciebie nie śmieje tylko mi się tak wydaje, że Johnny akurat tam był. I miałaś szczęście, że Ci podpisał. Wiedziałam, że to tak odbierzesz. Nie złość się bo ja Cię lubie naprawde(i to nie jest żart!!). I nie chciałam Ci dokuczyć czy coś. Tylko tak sobie pomyślałam, że akurat tam Johnny był i od Ciebie przyszedł list. Nie denerwuj się na mnie jeśli Cię uraziłam to przepraszam...;(

ps. Aha nie napisałam Johnnemu, że go kocham... a tamten post z tym I love you to był joke(żart) więc czemu dalej bierzesz to na serio??

_Anusia_

Mam pytanie do tych co dostali autograf. Jakim kolorem flamastra macie podpisane zdjęcia? Bo ja srebrnym :)

happysad_owa

wysłałam dzis , patrze a źle wpisalam adres zamiast STE STC :(

Nadia_3

Znam ten ból... Więc jak napisałam adres na kopercie do Johnnego to jeszcze kilka razy sprawdzałam czy poprawnie napisałam. Kurcze hardcore to co Nadia bierzesz się jeszcze raz za pisanie??

_Anusia_

pewnie tak ... ale to tylko jeden błąd jeszcze liczyłan na to że mi jak nie dojdzie odeślą ale nie napisałam adresu zwrotnego:P jest tylko w środku na kopercie kurde 9 zeta poszło se... ale napisze drugi i wysle ale chyba nie dziś:P moze jutro

_Anusia_

kurde kasa to mały paluszek ja do środka wsadziłam jeszcze dwa plakaty do podpisania:/