Spacerując dziś z koleżanką po Krakowie (jesteśmy tu tylko na 3 dni ;( ) widziałyśmy Kubę Gierszała, na rynku!!!
Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/Jakub+Giersz a%C5%82+by%C5%82+dzi%C5%9B+w+Z%C5%82otych!+P-1608428 ale kumpelka doprowadziła mnie do porządku. Podeszłyśmy do niego, ale tylko na małą chwilkę, nie miałyśmy nawet przy sobie długopisu, ani aparatu, nie udało nam się z nim sfotografowac ;( ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! To swietny facet:)
te zdjęcia co masz wrzucic na bloga, to te, co są na tym blogu: http://gierszal-jakub.blog.onet.pl/ ? (pierwsza notka.)
Ty chyba wspominałaś, że Kuba będzie na Vivie? W jakim programie? Czy będzie gościem przez cały weekend? Może ktoś takie fragmenty nagra? Proooszę.
Obiecuję, że jeszcze dzisiaj to wklepię. xD Muszę potem wyłączyć kilka razy kompa żeby mi poczta poprawnie łaziła, eh, pierdoła. :)
Dla mnie to mimo wszystko niemożliwe, żeby Kuba wystąpił w VIVIE.
Daje wywiady w branżowej prasie, w publicznych radiostacjach, a tu nagle taka kiczowata, masowa Viva?!
Lepsze to niż MTV, a może to tak jak w przypadku Bravo, lepiej coś powiedzieć od siebie, niż żeby jakieś głupoty powiedzieli...
Ja myślę,że Kuba zdaje sobie sprawę z fascynacji dziewczynek swoją osobą. Bo fani fanami ale mimo wszystko Sala trafiła też do odbiorców 13-17. A takie osoby oglądają Vivę :) Tak mi się wydaje przynajmniej. Że on to robi bądź co bądź w jakimś stopniu z szacunku. Sam doskonale zauważa szybkie bicie serca wśród dziewczynek, które otaczają go wianuszkiem :D
jaj mam wlaczone tylko jest problem, bo Kuba miał być ponoć od 13:50, a ja oglądam od 14:23 i prowadząca rozmawiała.. ale z jakąs dziewczyną.. Możliwe, że już był ;|
właśnie, skoro dopiero niedawno poszła fama, że jest akcja z pytaniami, to sądzę, że na umówienie ewentualnego spotkania, montaż itp, potrzeba troszkę czasu :) chyba że Małgośka mówiła o tym w jakiś wcześniejszych programach :)
tydz temu mowila, że bedzie z nim rozmawiała, ale nie podawała konkretnej daty, powiedziała tylko, że w wakacje :))
dzisiaj rozmawiała z Katarzyną Rosłaniec - reżyserką "Baby Blues", wiec to chyba nie jest ten odcinek, na który czekałyśmy :D
ja oglądałam cały i nie było Kuby tylko z dwiema osobami rozmawiała. ja na blogu zobaczyłam informację, że to dziś. a ten program jest co tydzień w sobotę ? bo jak tak, to można sprawdzać tak co tydzień, na pewno się trafi Gierszał :D
jak już pisałam - konkretna data nie została podana, więc nie wiem skąd się wzięło, ze to dziś ;dd trzeba co tydz oglądać i w końcu się trafi ;)
Ja widziałam tylko rozmowę z bohaterką nowego filmu Rosłaniec "Baby blues" - zapowiada się interesująco.
W ogóle lubię tą dziewczynę, która prowadzi VIVA Movie, jestem ciekawa jej wywiadu z Kubą.
no tak ;)
bardzo normalnie, na poczatku był troszkę nieśmialy a potem sie rozkrecil ;)
gadal z nami jak ze znajkmymi ;)
Przepraszam,że napiszę tu,ale ten post jest zawsze na górze :)
Czy ktoś z was orientuje się może jakie filmy z FPFF są już do ogólnego użytku? Dzisiaj będąc w empiku trafiłam na Essential Killing Skolimowskiego ;O Wiem,ze film dopracowany był dużo wcześniej,ale myślałam,ze troche poczekamy aż pojawi się w kinie ( jak było np z Milionem Dolarów)....A tu już dvd ;O Ja nadal jestem zaszokowana
Wybaczcie, że poza tematem.
Ginewra, co to za wpis? Nie rozumiem o co chodzi ;) Ta fotka jeszcze o niczym nie świadczy :x
Oj dziewczyny, dziewczyny..aż specjalnie się tu zarejestrowałam:) Chyba nic w tym złego jeżeli Adela byłaby dziewczyną Kuby.To raczej powinno was cieszyć, że jest szczęśliwy:) Zresztą pociesze was-te informacje o niczym nie świadczą:) :P
ale ja po tym zdjęciu nie twierdzę, że to jego dziewczyna ani nic z tych rzeczy ;) dlatego napisałam, że nie rozumiem o co chodzi i tyle ;dd
wreszcie ktoś to napisał.
Komentarz pod notatką na blogu mnie przeraził - "Kube stać na kogoś ładniejszego(...)"; ocenianie urody jest bezcelowe, bo każdy ma inny gust, poza tym gdyby o Was ktoś napisał coś takiego zapewne nie byłoby to dla Was miłe.
Drogie dziewczyny, takich Jakubów po świecie chodzi wiele, wystarczy się przyjrzeć. Nie zaprzeczam, jest przystojny, ale gdyby nie zagrał Dominika, czy Kazika nikt nie wiedziałby o jego istnieniu. Zamiast marzyć o Gierszale poszukajcie swojego! życzę powodzenia.
jak dla mnie niemałym bezsensem jest gdybanie 'może to jego dziewczyna,może Kuba jest w Toruniu'. Co chce robić niech robi. Jak się kochają to proszę bardzo. Ani Kuby nie ubędzie w filmach ani nic. A fantazje fanek o związku z Gierszałem i tak się nie spełnią,więc o co tyle szumu?
Oj tak...ocenianie urody jest nie na miejscu i nie świadczy dobrze o autorze tego komentarza. Dziewczyna nie musi się podobać tej osobie, tylko Kubie:) a zresztą co do tych dziewczyn co są tak załamane- nie znacie go, nawet nie wiecie czy wam podpasowałby z charakteru, a jesli chodzi o jego wygląd to tak jak napisał ktoś wyżej "takich Jakubów po świecie chodzi wiele" :D