Jakub Gierszał

8,2
34 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Spacerując dziś z koleżanką po Krakowie (jesteśmy tu tylko na 3 dni ;( ) widziałyśmy Kubę Gierszała, na rynku!!!
Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/Jakub+Giersz a%C5%82+by%C5%82+dzi%C5%9B+w+Z%C5%82otych!+P-1608428 ale kumpelka doprowadziła mnie do porządku. Podeszłyśmy do niego, ale tylko na małą chwilkę, nie miałyśmy nawet przy sobie długopisu, ani aparatu, nie udało nam się z nim sfotografowac ;( ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! To swietny facet:)

niemamczasu

Tak? :) No to się jednak przemieszcza, Kraków, Toruń, teraz Warszawa. Hm, a to jakaś Twoja znajoma czy gdzieś na forum znalazłaś? :)

gierszal_blog_onet_pl

nie, nie, to jakaś obca dziewczyna, nie znam jej ;) dała post na fejsbuku xd

niemamczasu

Jak można dawać takie posty na Facebooku :D
Nie mówiąc już o tym jak można tam w ogóle mieć konto, po co, nie rozumiem tego fenomenu :P

kasia86_filmweb

ja mam fejsbuka i to jest złoxd nie nawidzejak ktos pisze swoje przemyslenia na tablicy albo wkleja jakies beznadziejne filmikixd

alien2011

No dokładnie. Bez sensu.
PS. Zaglądasz czasem na pocztę? :P

kasia86_filmweb

a ja kocham mojego facebooka!

nomercy1410

facebook fajna rzecz kiedy się normalnie z niego korzysta:) mi się przydaje bo wiem co słychać u mojej rodzinki z zagranicy, ale rozbrajają mnie znajomi co piszą co jedli na śniadanie, robią zdjęcia kanapek, a pod takim wpisem jest 30 komentarzy i 150 lubię to, nie rozumiem tego o.O albo wrzucanie miliona bezsensownych zdjęć, każde z taką samą miną, tylko z innym tłem...

anet__

O tym właśnie mówię anet_. Takie korzystanie z Facebooka jest pozbawione sensu.
Jak narazie nic mnie nie przekonuje, żeby mieć tam konto, a tym bardziej na Naszej Klasie :-/

kasia86_filmweb

dlatego mówię za i przeciw:) takie osoby mam zablokowane i mam święty spokój, kontaktuję się z tymi z którymi chcę, a nie mogę ze względu na odległości itp.

anet__

tak tak. Ja też miałam to na myśli :) Jak ktoś za bardzo spamuje na tablicy jakimiś ankietami lub, tak jak anet_ powiedziała wcześniej - informacjami co zjadł na śniadanie, to usuwam. Dzieki fb mam kontakt z moimi znajomymi z jak i poza kraju. Przydatna rzecz :D

nomercy1410

ja facebooka założyłam daaaaawno temu, głownie z tego powodu, ze chciałam się skontaktować z koleżanką z Anglii, szkoda tylko, że po 2 miesiącach to konto skasowała -,- w każdym razie moje konto przetrwało do dzisiaj, również kontaktuję się z ludźmi z którymi chce sie kontaktować, reszta mnie nie interesuje ;)
co do zaśmiecania tablicy to na szczęscie nie chwalę się tym co zjadłam na śniadanie i nie wrzucam zdjęć kanapek, najczęściej wrzucam linki do piosenek, ale nie robię tego codziennie, więc chyba nie jest to jeszcze ZŁE xd

niemamczasu

gierszal_blog_onet_pl, dostałaś mojego maila z wyjaśnieniem dot. formatu zdjęć? Wystarczy je rozpakować WinRarem :)

yahoogirl

Dostałam, dostałam. :) Próbowałam rozpakować i nadal wyskakuje błąd (nieprawidłowy format pliku). Hmm, przepraszam, naprawdę już nie wiem co wymyślić...

gierszal_blog_onet_pl

wysyłam jako normalne załączniki ;)

yahoogirl

a dużo masz tych zdjęć ? możesz na tinypic wrzucić i dać linki, każdy sobie weźmie ;)

yahoogirl

a dużo jest tych zdjęć ? możesz wrzucić na tinypic i podać linki. każdy sobie weźmie ;)

niemamczasu

ofc raz na jakis czas jest OK, ale sa osoby ktore pisza wszystko ...nie wiem po co to robia:P

alien2011

gierszał_blog_onet_pl -zmienilas wygląd bloga;O osobiście bardziej podobał mi się poprzedni

nomercy1410

Nie chcę tak smęcić jak na pogrzebie, zresztą taki wygląd nie będzie cały czas. Trochę rozjaśnić to chyba by wypadało. No i każdemu niestety nie dogodzę. :)

nomercy1410

zgadzam się! mówi się trudno ;))

niemamczasu

Przecież ważne są informacje, a nie tło itd ;)

kasia86_filmweb

Naprawdę nie macie lepszego tematu jak tło bloga? :D To chyba forum o Gierszale, nie? :)

gierszal_blog_onet_pl

tak, ale blog jest o Kubie, więc jakoś tak to się łączy xd

niemamczasu

O Gierszale! xd

tinkerbella

psychofanki

pawlo_fw

śmiecisz kolego.

pawlo_fw

kur.wa ! masz coś z głową, że w każdym temacie to piszesz ?! lol

sala_samobojcow_21

Boże, naprawdę nie widzicie, że to fejk i specjalnie tak pisze? Nie zwracajcie na niego uwagi.

gierszal_blog_onet_pl

jedziesz do Nowogardu tam tam? ;DD

niemamczasu

Jadę. :P Właśnie jadę od godzinki. xd A Ty?

gierszal_blog_onet_pl

przeczytalam na Twoim blogu nootke o tym wyjezdzie i sie zastanawiam czy dobrze mysle, ze ty tam jedziesz spotkac Kube/ ? :D jest jakis zlot, festival jakis czy co ? nic nie wiem

gierszal_blog_onet_pl

"Jesteś szalona".... :D

gierszal_blog_onet_pl

no co Ty, ja nie jadę, to kawał drogi jest, a rodzice by mnie na pewno tam nie puścili samą ;)

niemamczasu

A no tak, już jestem. :) Dzisiaj wyjątkowo ja nie mam czasu. ;p Kuba będzie jutro, muszę lecieć, wszystko wieczorem na blogu napiszę, ok? :)

gierszal_blog_onet_pl

Ale jak mam się z nia skontaktować, w sensie z Ginewrą?
Nie mogę jej znaleźć.
Będę wdzieczna za kazde info, a bardzo mi zalezy zeby wejsc na tego bloga ;]

tinkerbella

no to jest jej blog: http://jakubgierszal.blog.onet.pl/

nomercy1410

Ok, jak coś to moje gg 36630879. :)

gierszal_blog_onet_pl

chyba będę musiała je sobie zapisać ;D

gierszal_blog_onet_pl

Jeździsz sama na te różne spotkania, festiwale, itp. (na Magiel i do Nowogardu) ?
W każdym razie zazdroszczę..

nomercy1410

Dziękuję :***

tinkerbella

A nie. :D Przeważnie ktoś z rodziny też jedzie. Na szczęście wszyscy chętnie się zgadzają, bo akurat ja na to zbieram i ja za wszystko płacę, no sorry, za bardzo nie ma kogoś kto by miał coś przeciwko skoro przeze mnie i przez moje "marne prace" ma za darmo wycieczkę, tak? :) Ale czasami sobie trzeba odpuścić, ze względu na szkołę. W tym roku miałam jechać na Festiwal do Gdyni, ale chciałam poprawić tróję z fizyki ze sprawdzianu. xd

gierszal_blog_onet_pl

skoro Ty sobie pieniądze zbierasz to możesz tak sobie jeździć ;dd ja nie wiem gdzie Ty te prace znajdujesz ;D

niemamczasu

A się zdziwisz może, ale to takie pierdoły. :P Zbieram owoce, opiekuję się dziećmi, zajmuję się psami, zajmuję się starszymi ludźmi, sprzątam u starszych i nie tylko starszych, handel, Allegro i jakoś się za Kubą jeździ, nie? :D Ogródki plewię, lepię garnki, tańczę, śpiewam, gram na gitarze. xD Te trzy to nie, ale jeszcze się robi różne rzeczy. xd

gierszal_blog_onet_pl

szczęściaro ;)
Mi udało się tylko ten jeden jedyny raz i to przez przypadek.
Powiedz gdzie będzie można go spotkać pod koniec sierpnia?? ;)

tinkerbella

Pod koniec sierpnia... Eeeee... Proszę czekać trwa łączenie z mózgiem Gierszała. Czekaj, czekaj... Hmm... Albo w Wawie, albo Wrocławiu, albo w Krakowie, albo w Toruniu albo w Niemczech, albo na wakacjach , albo na jakimś innym festiwalu? :P Pojęcia nie mam. xd

tinkerbella

Robimy "Magiel po śląsku" i zapraszamy go do Katowic :D

kasia86_filmweb

Wysłałam przed chwilą emaila, ale do tej babki co się zajmuje działem artystycznym i marketingu. xD

gierszal_blog_onet_pl

Bardzo dobrze kobieto ;) Może się uda! :D

kasia86_filmweb

obyyyyyyy ;))