Spacerując dziś z koleżanką po Krakowie (jesteśmy tu tylko na 3 dni ;( ) widziałyśmy Kubę Gierszała, na rynku!!!
Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/Jakub+Giersz a%C5%82+by%C5%82+dzi%C5%9B+w+Z%C5%82otych!+P-1608428 ale kumpelka doprowadziła mnie do porządku. Podeszłyśmy do niego, ale tylko na małą chwilkę, nie miałyśmy nawet przy sobie długopisu, ani aparatu, nie udało nam się z nim sfotografowac ;( ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! To swietny facet:)
Tak? :) No to się jednak przemieszcza, Kraków, Toruń, teraz Warszawa. Hm, a to jakaś Twoja znajoma czy gdzieś na forum znalazłaś? :)
Jak można dawać takie posty na Facebooku :D
Nie mówiąc już o tym jak można tam w ogóle mieć konto, po co, nie rozumiem tego fenomenu :P
ja mam fejsbuka i to jest złoxd nie nawidzejak ktos pisze swoje przemyslenia na tablicy albo wkleja jakies beznadziejne filmikixd
facebook fajna rzecz kiedy się normalnie z niego korzysta:) mi się przydaje bo wiem co słychać u mojej rodzinki z zagranicy, ale rozbrajają mnie znajomi co piszą co jedli na śniadanie, robią zdjęcia kanapek, a pod takim wpisem jest 30 komentarzy i 150 lubię to, nie rozumiem tego o.O albo wrzucanie miliona bezsensownych zdjęć, każde z taką samą miną, tylko z innym tłem...
O tym właśnie mówię anet_. Takie korzystanie z Facebooka jest pozbawione sensu.
Jak narazie nic mnie nie przekonuje, żeby mieć tam konto, a tym bardziej na Naszej Klasie :-/
dlatego mówię za i przeciw:) takie osoby mam zablokowane i mam święty spokój, kontaktuję się z tymi z którymi chcę, a nie mogę ze względu na odległości itp.
tak tak. Ja też miałam to na myśli :) Jak ktoś za bardzo spamuje na tablicy jakimiś ankietami lub, tak jak anet_ powiedziała wcześniej - informacjami co zjadł na śniadanie, to usuwam. Dzieki fb mam kontakt z moimi znajomymi z jak i poza kraju. Przydatna rzecz :D
ja facebooka założyłam daaaaawno temu, głownie z tego powodu, ze chciałam się skontaktować z koleżanką z Anglii, szkoda tylko, że po 2 miesiącach to konto skasowała -,- w każdym razie moje konto przetrwało do dzisiaj, również kontaktuję się z ludźmi z którymi chce sie kontaktować, reszta mnie nie interesuje ;)
co do zaśmiecania tablicy to na szczęscie nie chwalę się tym co zjadłam na śniadanie i nie wrzucam zdjęć kanapek, najczęściej wrzucam linki do piosenek, ale nie robię tego codziennie, więc chyba nie jest to jeszcze ZŁE xd
gierszal_blog_onet_pl, dostałaś mojego maila z wyjaśnieniem dot. formatu zdjęć? Wystarczy je rozpakować WinRarem :)
Dostałam, dostałam. :) Próbowałam rozpakować i nadal wyskakuje błąd (nieprawidłowy format pliku). Hmm, przepraszam, naprawdę już nie wiem co wymyślić...
Nie chcę tak smęcić jak na pogrzebie, zresztą taki wygląd nie będzie cały czas. Trochę rozjaśnić to chyba by wypadało. No i każdemu niestety nie dogodzę. :)
przeczytalam na Twoim blogu nootke o tym wyjezdzie i sie zastanawiam czy dobrze mysle, ze ty tam jedziesz spotkac Kube/ ? :D jest jakis zlot, festival jakis czy co ? nic nie wiem
A no tak, już jestem. :) Dzisiaj wyjątkowo ja nie mam czasu. ;p Kuba będzie jutro, muszę lecieć, wszystko wieczorem na blogu napiszę, ok? :)
Ale jak mam się z nia skontaktować, w sensie z Ginewrą?
Nie mogę jej znaleźć.
Będę wdzieczna za kazde info, a bardzo mi zalezy zeby wejsc na tego bloga ;]
Jeździsz sama na te różne spotkania, festiwale, itp. (na Magiel i do Nowogardu) ?
W każdym razie zazdroszczę..
A nie. :D Przeważnie ktoś z rodziny też jedzie. Na szczęście wszyscy chętnie się zgadzają, bo akurat ja na to zbieram i ja za wszystko płacę, no sorry, za bardzo nie ma kogoś kto by miał coś przeciwko skoro przeze mnie i przez moje "marne prace" ma za darmo wycieczkę, tak? :) Ale czasami sobie trzeba odpuścić, ze względu na szkołę. W tym roku miałam jechać na Festiwal do Gdyni, ale chciałam poprawić tróję z fizyki ze sprawdzianu. xd
skoro Ty sobie pieniądze zbierasz to możesz tak sobie jeździć ;dd ja nie wiem gdzie Ty te prace znajdujesz ;D
A się zdziwisz może, ale to takie pierdoły. :P Zbieram owoce, opiekuję się dziećmi, zajmuję się psami, zajmuję się starszymi ludźmi, sprzątam u starszych i nie tylko starszych, handel, Allegro i jakoś się za Kubą jeździ, nie? :D Ogródki plewię, lepię garnki, tańczę, śpiewam, gram na gitarze. xD Te trzy to nie, ale jeszcze się robi różne rzeczy. xd
szczęściaro ;)
Mi udało się tylko ten jeden jedyny raz i to przez przypadek.
Powiedz gdzie będzie można go spotkać pod koniec sierpnia?? ;)
Pod koniec sierpnia... Eeeee... Proszę czekać trwa łączenie z mózgiem Gierszała. Czekaj, czekaj... Hmm... Albo w Wawie, albo Wrocławiu, albo w Krakowie, albo w Toruniu albo w Niemczech, albo na wakacjach , albo na jakimś innym festiwalu? :P Pojęcia nie mam. xd