Damon Wayans Jr.

Damon Kyle Wayans Jr.

7,1
3 095 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Damon Wayans Jr.

Jak na razie jednak daleko mu do klasy ojca. Ojciec mistrz, on natomiast musi się jeszcze dużo nauczyć.

Mowiacy_do_reki

Nikt od razu nie był wielkim aktorem. Nie jest stary - przyszłość przed nim.

Itachi1993

Czy ja wiem, Sharlto Copley miał debiut rok temu i wszyscy mówią, że jest świetny. Natomiast jego widziałem (juniora) w My Wife and Kids i wypadł tak sobie (nie wspominając, że rolę dostał od ojca).

Mowiacy_do_reki

w my wife and kids zagral tylko pare razy, wiec jak mozesz oceniac go po raptem czterech scenach? wg mnie dosc dobrze zagral w dance flick.

lukasz12548

Zgadza się.Syn Damona jest twórcą serialu.

Mowiacy_do_reki

ale za to mega podobny do ojca i te wszystkie miny i zagrania sa zywcem jak u papy.

Shaganashak

Jak dla mnie nie się, nie zamierzam cię obrażać, ale jak dla mnie to porównywać Sr ze jr nie wypada. Daleko mu. To dwie różne osobowości, wystarczy spojrzeć na role z lat 90., kiedy senior grał np. w tej komedyjce, gdzie był chyba skautem i był obóz z dzieciakami. Jr by tak nie potrafił zagrać. Szkoda, że stary trochę się obija.

Mowiacy_do_reki

a wlasnie ze tak, jak ogladalam pierwszy odcinek new girl zastanawialam sie, czy to nie ten glowny facet (ojciec) z on ona i dzieciaki? poniewaz tak niesamowicie go przypominal i z wygladu i z zachowania, postanowilam to sprawdzic - i okazalo sie, ze to jego syn ;))