Wcale sie nie dziwie czemu nadal jest kawalerem - stary, wstretny i ma obrzydliwy głos!!! Nie wiem jak go mozna lubiec, słuchac i kochac?! Dziwak! Jestem na NIE dla tego gościa
Najlepiej to po prostu zajrzeć na oficjalną stronę. Wyręczę Cię i masz linka od razu do tras: http://bryanadams.com/onlineshop/tourinfo/tourdates1.htm
Wkurzyłąm się czytając tę pierwszą wypowiedź :/:/:/
na jakiej podstawie można twierdzić, że jest dziwakiem... znasz go?? ŻAŁOSNE!!! A głos ma piękny, ciekawe czy masz lepszy skoro krytykujesz go... A kawalerem jest, bo może nie znalazł prawdziwej miłości, tu go podziwiam akurat, bo nie ożenił się z pierwszą lepszą... Podziwiam go, wspaniały wokalista!!!
Po pierwsze wcale nie jest stary, po drugie nie jest wstrętny tylko boski, a po trzecie można go nie tylko lubić, ale wręcz kochać i uwielbiać....
Jeżeli tego nie rozumiesz to trudno... Ale przynajmniej nie obrażaj tych, którzy go lubią...
Pozdrawiam wszystkich badfanów!!!
;)
według mnie każdy jest dobry w swoim fachu.
To, że Bryan nie jest przystojny (albo raczej: nie ma ładnej buzi) nie musi go od razu przekreślać.
Piosenkarz ma buzie do śpiewania, aktor ma buzie do występowania przed kamerą. I teraz: piosenkarz ma wielki talent i piękny głos ale wygląda jak worek kartofli. Z kolei aktor nie ma talentu muzycznego (tzn. zawodzi zamiast śpiewa) ale swoje role gra rewelacyjnie. I powtarzam : czy to, że jeden jest pokraką a drugi wydaje z siebie dźwięki wręcz z zaświatów musi ich od razu eliminować z grona uwielbianych, podziwianych lub szanowanych przez fanów? Owszem obiekt taki przez wiernych fanów będzie lubiany za to, co robi najlepiej, niestety inni (już byli)fani uznają, że taki/taka aktor/aktorka nie jest wart/warta zachodu.Osobiście nie jestem fanka Adamsa ale podziwiam go za to, że doszedł dalej niz większość z jego branży.
Oczywiście we współczesnym show-biznesie istnieją aktorzy/aktorki wybitnie uzdolnieni/uzdolnione muzycznie oraz piosenkarze/piosenkarki dobrze czujący/czujące się przed kamerą. Choć, pewnie część was się ze mną zgodzi, nie wszystkim ta wybuchowa mieszanka talentów zawsze wychodzi (bez nazwisk).
z góry przepraszam za błędy językowe (jeśli takowe będą)
:O Jak możesz tak o nim mówić??!!!! Ja jestem oburzona!!! Nawet sobie nie wyobrażasz jak się zbulwersowałam!! Oczywiście możesz mieć swoje zdanie, ale to jest mój ulubiony piosenkarz!!! Uwielbiam jego piosnki. Są takie, takie....melodyjne??:)
...żal...
Bryan Adams - świetny piosenkarz, który ma zarąbisty głos i w ogóle jest fajny. A lubić go można.
Chyba się w ogóle na muzyce nie znasz...
I nie wyzywaj Go!
Jestem na NIE dla CIEBIE!
tak sobie czytam ten temat i powoli włosy mi się jeżą na głowie. Ludzie skąd w Was tyle złości i złośliwości? zastanawiam się też czy ten temat to siermiężna prowokacja, czy autor rzeczywiście ma problem z negatywnymi emocjami. zresztą nieważne! nie każdemu musi sie podobać muzyka B. A. ale nikt nie ma prawa go obrażać, tym bardziej że chyba bezzasadnie
i nikt mi nie wmówi ze on jest brzydki i wstrętny:
http://www.youtube.com/watch?v=9hCVXvuGfPw&feature=related
To pokaż swoją paszczę a zobaczymy czy jesteś tak piękna jak na to wskazuja twoje pełne jadu wypociny.