Bryan AdamsI

Bryan Guy Adams

6,7
35 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bryan Adams

Wcale sie nie dziwie czemu nadal jest kawalerem - stary, wstretny i ma obrzydliwy głos!!! Nie wiem jak go mozna lubiec, słuchac i kochac?! Dziwak! Jestem na NIE dla tego gościa

Kelly

Hej,wiecie moze czy bedzie mial teraz jakoms trase koncertowa?,jak tak to gdzie itd... ???

Monia_49

Najlepiej to po prostu zajrzeć na oficjalną stronę. Wyręczę Cię i masz linka od razu do tras: http://bryanadams.com/onlineshop/tourinfo/tourdates1.htm

Kelly

Wkurzyłąm się czytając tę pierwszą wypowiedź :/:/:/
na jakiej podstawie można twierdzić, że jest dziwakiem... znasz go?? ŻAŁOSNE!!! A głos ma piękny, ciekawe czy masz lepszy skoro krytykujesz go... A kawalerem jest, bo może nie znalazł prawdziwej miłości, tu go podziwiam akurat, bo nie ożenił się z pierwszą lepszą... Podziwiam go, wspaniały wokalista!!!

użytkownik usunięty
_LENNONKA_

I to się nazywa rozsądne podejście do tematu kawalerstwa :-). Tak trzymać!

Kelly

Po pierwsze wcale nie jest stary, po drugie nie jest wstrętny tylko boski, a po trzecie można go nie tylko lubić, ale wręcz kochać i uwielbiać....
Jeżeli tego nie rozumiesz to trudno... Ale przynajmniej nie obrażaj tych, którzy go lubią...
Pozdrawiam wszystkich badfanów!!!
;)

Kelly

według mnie każdy jest dobry w swoim fachu.
To, że Bryan nie jest przystojny (albo raczej: nie ma ładnej buzi) nie musi go od razu przekreślać.
Piosenkarz ma buzie do śpiewania, aktor ma buzie do występowania przed kamerą. I teraz: piosenkarz ma wielki talent i piękny głos ale wygląda jak worek kartofli. Z kolei aktor nie ma talentu muzycznego (tzn. zawodzi zamiast śpiewa) ale swoje role gra rewelacyjnie. I powtarzam : czy to, że jeden jest pokraką a drugi wydaje z siebie dźwięki wręcz z zaświatów musi ich od razu eliminować z grona uwielbianych, podziwianych lub szanowanych przez fanów? Owszem obiekt taki przez wiernych fanów będzie lubiany za to, co robi najlepiej, niestety inni (już byli)fani uznają, że taki/taka aktor/aktorka nie jest wart/warta zachodu.Osobiście nie jestem fanka Adamsa ale podziwiam go za to, że doszedł dalej niz większość z jego branży.

Oczywiście we współczesnym show-biznesie istnieją aktorzy/aktorki wybitnie uzdolnieni/uzdolnione muzycznie oraz piosenkarze/piosenkarki dobrze czujący/czujące się przed kamerą. Choć, pewnie część was się ze mną zgodzi, nie wszystkim ta wybuchowa mieszanka talentów zawsze wychodzi (bez nazwisk).

z góry przepraszam za błędy językowe (jeśli takowe będą)

Kelly

:O Jak możesz tak o nim mówić??!!!! Ja jestem oburzona!!! Nawet sobie nie wyobrażasz jak się zbulwersowałam!! Oczywiście możesz mieć swoje zdanie, ale to jest mój ulubiony piosenkarz!!! Uwielbiam jego piosnki. Są takie, takie....melodyjne??:)

Kelly

...żal...
Bryan Adams - świetny piosenkarz, który ma zarąbisty głos i w ogóle jest fajny. A lubić go można.
Chyba się w ogóle na muzyce nie znasz...
I nie wyzywaj Go!
Jestem na NIE dla CIEBIE!

Kelly

tak sobie czytam ten temat i powoli włosy mi się jeżą na głowie. Ludzie skąd w Was tyle złości i złośliwości? zastanawiam się też czy ten temat to siermiężna prowokacja, czy autor rzeczywiście ma problem z negatywnymi emocjami. zresztą nieważne! nie każdemu musi sie podobać muzyka B. A. ale nikt nie ma prawa go obrażać, tym bardziej że chyba bezzasadnie

Hiril

i nikt mi nie wmówi ze on jest brzydki i wstrętny:
http://www.youtube.com/watch?v=9hCVXvuGfPw&feature=related

Kelly

To pokaż swoją paszczę a zobaczymy czy jesteś tak piękna jak na to wskazuja twoje pełne jadu wypociny.

Kelly

Girl, If ya wanna be bad ya gotta be good..

Kelly

Swoją drogą, albo jesteś głupia, albo tak dobrze grasz. Myślisz, że ktoś kto teraz jest stary, nie był młody? A zachwycanie się głosem, to rzecz subiektywna.

Pzdr.
Collision.