Wcale sie nie dziwie czemu nadal jest kawalerem - stary, wstretny i ma obrzydliwy głos!!! Nie wiem jak go mozna lubiec, słuchac i kochac?! Dziwak! Jestem na NIE dla tego gościa
mozna
go lubieć, to naprawdę świetny wokalista. Przecież nie zwraca się uwagi głownie na wyglad danej osoby. Adams dużo wniósl do muzyki rockowej i powiem ci coś: JESTEM NA NIE JESLI CHODZI O CIEBIE.
oliwia
nie obchodzi mnie Twoja ocena mojej osoby, a każdy ma prawo do swojej opini na temat adamsa. Jak Ci cos nie pasuje , TO NIE PATRZ!!!
żałosna jesteś
odpieprz się od Oliwii i Bryana Adamsa. Krytykuj osoby, które na krytyke zasługują.
mano
nie znasz sie na faktach to sam sie odpieprz żałosna kreaturo. Nie cierpie tego idioty Adamsa i Ciebie też i sie odwalcie ode mnie idioci!!! COś wam sie nie podoba to sie nie odzywajcie.
Zamkni się!
Bryan jest najlepszy. Nie obchodzi mnie co ty o nim myślisz. ZAZDROŚCISZ MU GŁOSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ej Ej Ej dlaczego od razu takie ostre slowa: kreatury, idioci ?? Boooze spokojnie..... To jest "kulturalna knajpa". Rozumie, ze nie znosisz ani Adams'a ani tych wszystkich (bo z Twoich textow tak wnioskuje), ktorzy Go sluchaja itd., ale to nie powod zeby sie zaraz tak unosic i wszystkich obrazac!! Sorry ale to jest lekka przesada z Twojej strony!! -Portia-
Słucha Kelly - trochę przeginasz. To że nie lubisz Bryana Adamsa nie jest powodem żeby go wyzywać od idiotów! Zastanów się dziewczyno nad sobą! Ja tam osobiście Bryana bardzo lubię, bo jak dla mnie pięknie śpiewa. To co napisałaś wcześniej - "nie dziwię się czemu nadal jest kawalerem - stary, wstrętny i ma obrzydliwy głos" jest całkowitą nieprawdą! Nie jest wcale stary, wstrętny tym bardziej (jak dla mnie jest ładny) a już na pewno nie ma obrzydliwego głosu! Śpiewa przepięknie! I jak Ci się coś w nim nie podoba - to lepiej nie komentuj! Pozdro dla fanów Bryana :)
Bryan jest NAJLEPSZY!!!
a ja jestem na NIE dla Ciebie. nie znasz sie po prostu, pewnie Britney Spears słuchasz, nie wiesz co dobre! no ale masz prawo, szkoda tylko ze od razu tak mu naublizalas.
Sam słuchasz Britney Spears!!!
Mam was w dupie szeroko i głeboko bo i Spears i Adams sa do bani! Jacyś debile baz talentu za którymi ciagnie sie sznur idiotów czyli jego fanów!
OOOO Kochana!! To nie znasz sie na muzyce!! Bryan Adams moze nie jest przystojniakiem ale my przeciez nie kochamy Go za Jego wyglad!! I co z tego ze jest kawalerem Booooze!! I to ma byc argument?? To jest smieszne!! W Jego texty trzeba sie wsluchac a nie oceniac. Nie ktorzy artysci maja faktycznie "talent". "Obczaja" jeden temat typu: "I Love You" albo "Kiss Me" i spiewaja swoj "Wielki hicior" srednio 3min i 45 sek. O zgrozo!!!!!!!!! Bryan spiewa o zyciu. Kiedy Go sluchasz myslisz: "Tak.... to dotyczy mnie" i to sie nazywa sztuka!! Pozdrawiam wszystkich fanow Bryan'a Adam'sa!! -Portia-
OOOO Kochana!! To nie znasz sie na muzyce!! Bryan Adams moze nie jest przystojniakiem ale my przeciez nie kochamy Go za Jego wyglad!! I co z tego ze jest kawalerem Booooze!! I to ma byc argument?? To jest smieszne!! W Jego texty trzeba sie wsluchac a nie oceniac. Nie ktorzy artysci maja faktycznie "talent". "Obczaja" jeden temat typu: "I Love You" albo "Kiss Me" i spiewaja swoj "Wielki hicior" srednio 3min i 45 sek. O zgrozo!!!!!!!!! Bryan spiewa o zyciu. Kiedy Go sluchasz myslisz: "Tak.... to dotyczy mnie" i to sie nazywa sztuka!! Pozdrawiam wszystkich fanow Bryan'a Adam'sa!! -Portia-
Wiecie co?? Ja nie oceniam ludzi po wyglągdzie. Lubię Bryana bo świetnie śpiewa i to tylko jest to, może i nie jest ładnym facetem ale mnie to nie obchodzi, facet ma talent i tyle !!
Kolejny nędzny komentarz. Ludzie lubią go właśnie za ten jego głos, za to jaką muzykę tworzy. Przykro mi, że nie należy do grona "pięknych" z twoich ulubionych. A zresztą, szkoda czasu na tłumaczenie ludziom tak prostych rzeczy, jak to, że sam wygląd nie czyni nikogo dobrym aktorem czy wokalistą.
mów za siebie...równie dobrze ktos moze powiedziec,ze Twoi rodzice powinni przeprosic za Twoje istnienie:/
Hehe, ludzie się chyba na muzyce nie znają. No tak, ale jeżeli ktoś słucha non stop Hillary Duff, to trochę trudno mu docenić Adamsa.
hehehe cóz za cięty dowcip , chyba pół nocy nie spałaś. A w Adamsie nie ma co doceniać, zreszta to ty tego syfu słuchasz nie ja więc twoja sprawa, juz wolę Virgin z sexowna Dodą Elektrodą mniam mniam.
hehe pusta to jesteś ty bo oceniasz ludzi po tym czego słuchają.Doda moim zdaniem pusta nie jest, szlag was trafia napewno z tym jej IQ, bo napewno twoim zdaniem inteligentna osoba słucha jakiegos syfu typu Bryan Adams i ogląda bardzo psychologiczne filmy (np. Mongolskie dramaty o przemianie człowieka pokazane na tle wypasu owiec)i najlepiej jak jeszcze pięknie sie wyraża. Do Dody nic nie mam ale wolę DJ Tiesto czy coś w tym stylu ( polecam sładanke Trancemaster poprostu wymiata).Zauważ, ze tylko ludzie twojego typu (czyli słuchający podobnego gówna i oglądający podobny syf) wręcaja innym, ze jak nie będa oglądać czy słuchać tego co wy uważacie za godne uwagi, to są pusci i denni, bo jak mozna słuchać Dody czy nie daj Boze Britney. Ściagnij klapki z oczu . A tak wogóle to wyjdz czasem na dwór, przewietrz mózg( najlepiej zrób se lobotomie) i wyluzuj laska bo osmieszasz się takimi komentami i udowadniasz ze ludzie twojego pokroju sa ograniczeni i puści.
P.s.
Jak będziesz mieć na nazwisko Miodek to zwrócę uwage na pisownię, a widze że nie miałas się czego czepić to czepiłas sie pisowni
Brak mi słów. Ja nie twierdzę, że jesteś tępy, bo słuchasz Dody. A to różnica. Ja już byłam przewietrzyć mózg idź teraz ty.
To lubie, poobserwuję sobie ten topic, zaczyna się robić interesująco - ciekawe kiedy pójdą szklanki na ściane.
A tak btw. gratuluję zestawienia DJ Tiesto i Adams. Mimo że obu panów nie słucham ale ich muzykę znam i z pewnością mogli by razem zagrać koncert - przecie to niemal to samo.(ironia)
O matko - czytam ten tmeat i czytam i mam coraz to większe wrażenie że ktos tu przesadził. Po pierwsze - Bryan ma naprawdę talent, piękny głos, lubie jego piosenki, a 2 nominacje do oscara tez coś znaczą. Poi drugie, mało mnie to obchodzi, jak facet wygląda, To jest sprawa drugiego rzędu itak jest cudowny, nawet gdyby miał nos jak kartofel i był łysawy. Po trzecie: mało mnie to obchodzi i nie będę sie bulwersowała, że jakas wielka znawczyni muzyki ( ironia) ma mnie głęboko w dupie dlatego, że słucham Bryana. Tylko WKURZA mnie, gdy ktoś pisze: :"twoi rodzice powinni porzeprosić świat, że istniejesz, bo słuchasz Bryana" czy jakoś tak. Moi rodzice nie będą nikogo przepraszać, a zwłaszcza Was, drodzy znawcy muzyki, porównujący DJ Tiesto ( juz sam przedrostek DJ jest porywający) z Adamsem. I żaden Knadyjczyk nie będzie mnie przepraszał: ja mu pogratuluje takiego rodaka. Jesli Bryana nie lubicie, a macie do tego ( nie wiem, czy wiecie :] ) święte prawo. Tylko NA BOGA podajcie tu jakies nirmalne argumenty. Bo mnie skręca jak słyszę: "jest obrzydliwy" a ty niby jaki jesteś" miss świat? spójrzcie na to z tej strony. Jak jesteście od niego piękniejsi to sie tym pochwalcie i dajcie nam zdjęcie, chętnie porównamy :/
Święte słowa, oj święte. Widze że nagle ucichło - czyżbym mógł zapomnieć o ostrym spięciu ? :) Ale spokojnie, kwestia dni, znajdzie się co innego "godnego" uwagi.
hehe napisałem ze Kanada powinna przeprosić za Adamsa ( to tekst z South Parku ale wy "inteligencja" nie znizacie sie do ogladania takich seriali). A co tu duzo mówić nie lubie muzyki jaką gra ten gość poprostu nie trawię. To tak jak ze szpinakiem albo lubisz i jesz albo nie lubisz i omijasz z daleka. A propo prównania Adamsa z Tiesto( hahahaha jak pokazałem kolesiowi, ze wy wzieliscie to za porównanie ,LOL))Widze, że nie zrozumiałaś to nie było porównanie. Poprostu wyjasniłem lasce (stelli), czego słucham bo bidula myślała ze Hillary Duf hehehe. A wy myslelisćie ze to jakies porównanie(lol).Weżcie troche polskiego sie pouczcie bo nie wiecie co znaczy porównanie. No ale co tu sie spodziewac po fanach Adamsa.W jednym sie z toba zgodzę, wyglad muzyka mnie komletnie nie interesuje ma grac dobra muze a Adams nie gra takowej:D, przynajmien dla mnie.
Po pierwsze : nie jestem fanem Adamsa, po prostu sie odezwałem bo lubie tematy tego pokroju...
Po drugie : South Parka oglądam po dzień dzisiejszy...
Po trzecie : My się mamy uczyć polskiego czy ty ? Przeczytaj swój post uważnie i wyciągnij sobie z niego wnioski.
BTW. Z tą Dodą to pokazałeś...dlatego właśnie lubie podobne tematy, ubaw po pachy...
A ja lubię Adamsa i teksty z typu ( uwaga, cytuję ) "Weżcie troche polskiego sie pouczcie bo nie wiecie co znaczy porównanie. No ale co tu sie spodziewac po fanach Adamsa." troszkę mnie denerwują. Bo nawet jeśli się nie jest asem z polaka to można w tym wyczuć drwinę...To się nazywa obrażanie osoby, której się nie zna...A skąd wiesz, jak umiem polski? Muszę Cię zmartwic - całkiem dobrze! I gdy idę na lekcje, nauczycielka nie daje mi 2- mówiąc - Weź lepiej przestań słuchać Bryana, bo Wy, jego fani powinniście zacząć sie uczyć...:/
Kiedy brak argumentów, chwytamy się jak tonący brzytwy byle czego, w tym wypadku zabieramy się za lekcje języka polskiego...lepiej tak niż utonąć ze swoimi bzdurnymi argumentami. Post pana który twierdził że woli DJ Tiesto jest dość sugerujący, nakierowywuje nas na jego gusta - swego rodzaju porównanie, zamyka się w konkretnym rodzaju muzyki..."jak tutaj słuchać beztalencie Adamsa jak lepszy jest Tiesto"...
BTW. Podkreślam że fanem Adamsa nie jestem, słucham zupełnie czego innego, ale drażni mnie brak szacunku do kogoś kto robi stosunkowo przywoitą muzkę - no chyba że ktoś woli Backstreet Boys lubi innych tego pokroju. Pewnie mnie teraz posądzą o brak tolerancji do BB ale co tam...
Wiesz co jak mogłas obrazić tak cudowny zespół i ich głębie teksty a muzyka płynąca prosto z ich serca Backstreet Boys no wiesz co (Lol):D
Ale straszne z was nerwusy , za duzo bierzecie na poważnie ogólnie sram na Braynta i jego muze . A chciałem was powkurwiać :D, sorrki i zapewniam was ze Brayan jest mi tak obojętny jak temperatura w Pacanowie w 1945. Narka koncze
p.s.
Ale faktycznie za słuchanie Adamsa powinni obniżać oceny a jak ktos głośniej słucha to płacić mandat hehehe to tak na koniec
Jak ja nie cierpię takich ludzi, którzy usłyszeli pewnie tylko "EIDIDIFY", "Please forgive me" albo ewentualnie "Heaven" i myślą, że Adams śpiewa tylko same śliczniutkie ballady, a co za tym idzie głupi, nudny, et cetera, et cetera...
Jak ja nie cierpię takich ludzi, którym największą rozrywke sprawa wkurzanie kogoś...
Wreszcie, jak ja nie cierpię takich ludzi, którzy wyznają zasadę "nie lubię, to wyzwę". Nie no, trzeba mieć naprawdę nierówno pod sufitem, żeby obrażać kogoś jedynie dlatego, że mu się nie spodobał. Nie podoba się muzyka? Nie słuchaj i się nie wypowiadaj w taki sposób. Powiedzieć, że nie słuchasz, bo np. nie lubisz takiej muzyki można, ale, do jasnej choinki, nie wyzywaj, boś nie w temacie!
Ja np. nie słucham piosenek Dody, ale to nie znaczy, że mam mówić, że jest taka i taka. Jest, to jest, ja jej nie słucham, bo nie odpowiada mi jej muzyka, ona jest mi zupełnie obojętna i traktuję ją tak, jakby jej nie było.
A może zwyczajnie zazdrościsz Bryanowi sukcesu, hm?
jak możesz???? jego głos jest najlepszy pod słońcem, kocham jego piosenki, a poza tym o ile się nie myle to on ma żone:)
Skoro go nie lubisz i nie cenisz jego jako aktora i rockmana,to po jaka cholere tu weszlas?
Znajdz sobie w tym portalu Kelly Familly,Backstreet boys, albo Brytney Spears;)(oni zapewne tez maja jakas filmowa "przeszlosc"),albo jak masz za duzo czasu i dostep do internetu,to poucz sie...
Wiesz... przez net mozna TEZ zrobic jakis kurs... popros wiec rodzicow,zeby Ci go zafundowali... Lecz nie licz na cud... inteligencji sie nie mozna nauczyc,ja sie po prostu ma,albo nie;)
Pozdrawiam fanow Bryana:)
Jego fanka.
Kelly, pytasz jak można go słuchać? A wyobraź sobie, że można, a że stary, wstrętny i dziwak to tylko Twoja subiektywna opinia, z którą nie każdy musi się zgadzać. I co ma do rzeczy, czy jest kawalerem czy nie? A kawaler to niby ktoś gorszy? Jeżeli miałby trafić na - przepraszam za określenie - jakąś pustą, wyuzdaną zdzirę lecącą tylko na forsę, która schrzaniłaby mu życie, to już lepiej niech zostanie kawalerem. Co do muzyki zgodzę się z opinią M. Jego muzyka nie kończy się tylko na utworach wymienionych przez nią. A EIDIDFY już mi się też przejadło, bo jest zajeżdżone na maxa. Polecam jego pierwsze albumy - są w dechę, a szczególnie "Reckless" z 1984 r.
Wszyscy ci, którzy napisali chocby jedno złe słowo na Bryana, a w szczególności Kelly, współczuje waszym rodzicom i wszystkim którzy będą mieli z wami w przyszłości do czynienia. Wasze wypowiedzi świadczą tylko o braku kultury i złym wychowaniu. Po pierwsze nie ocenia się artysty po wyglądzie. Po drugie Bryan Adams jest dla mnie i tysięcy ludzi wielkim autorytetem, więc tak się składa, że obrażając jego obrażacie również mnie! Po trzecie nawet sobie nie wyobrażacie jak wspaniałym jest człowiekiem i jak ciężko pracował aby osiągnąc to wszystko. 30 lat tworzy muzykę. Ma niezwykłe i przejmujące teksty i moim zdaniem jest wybitnym muzykiem, gitarzystą, twórcą, a przede wszystkim wspaniałym, inteligentnym i skromnym człowiekiem.
To tyle. Mam nadzieje że coś doszło do tych waszych pustych łbów
Mysle ze kelly ma troche racji!! W dodatku Bryan nie je miesa sera i takie tam! Jak dla mnie to pewnie jest wybredny. No i prawda jest to ze jest sam i nie mowcie tylko ze tylko dla tego ze wszystkie dziewczyny w jego otoczeniu to jakies glupie laski moze to on jest glupim facetem i tyle
Nie je mięsa bo jest wegetarianinem. A że nie ma żony to jego sprawa. I nawet nie mów że jest głupi bo jakbys się trochę wczytała we wszystko co mówi (a zakładam że ci się nie chciało) to byś się przekonała ile ważnych i mądrych rzeczy powiedział i gdybyś obejrzała chociaż jeden jego koncert (pewnie również ci się nie chciało, bo po co nie??)to zobaczyłabys jaka ma charyzmę i że nie jest kolejną zadufaną w sobie gwiazdą. I tyle moge tak mówic cały dzień ale tu zakończę KROPKA...
Iii tam, też nie jem mięsa i jakoś nikt jeszcze nigdy nie powiedział, żem wybredna, albo jakaś z tego powodu gorsza. Niejedzenie mięsa to mniej więcej to samo, co jak ktoś nie tknie ogórkowej, bo nie lubi, nie trawi, nie zje i tyle. A w życiu wege przychodzi taki moment, kiedy zdaje sobie sprawę, że nie trawi mięsa.
Żona, mąż to akurat sprawa czysto indywidualna. Znam mnóstwo ludzi w różnym wieku, którzy nie odczuwają wewnętrznej potrzeby małżeństwa, ba, nawet utworzenia związku. I nic dziwnego w tym nie widzę, to jest właśnie ludzka cecha, że każdy się od siebie różni.
Nic to, pozdrowienia dla wszystkich BAdfanów. ;D
ps. Chodziło mi o powyzszy komentarz a nie o debilny komentarz Kelly. BRYAN ADAMS TO CUDOWNY CZŁOWIEK, JEGO PIOSENKI SĄ TAK PRZEJRZYSTE I WYPEŁNIONE MIŁOSĆIĄ... BARDZO DO MNIE TRAFIAJĄ, SĄ TAK WYJĄTKOWE... CO WIĘCEJ, JEST MEGAPRZYSTOJNY I NIEZWYKLE CZARUJĄCY, CHOĆ W ZASADZIE NIE PATRZĘ NA WYGLĄD... BRYAN- ZAWSZE BĘDĘ PO TWOJEJ STRONIE!
tak go wszystkie bronicie i mowicie ze jest swiety! Ale przeciez nikt nie jest idealny wiec nie mowicie ze jest bez wad!!