strona o filmach, ale muzyka też sztuka, nie?
fajny zespół (placebo, łoczywiscie ;p) a brian ma super głos. pierwszy raz "poznałam" ich podczsa oglądania "fc" (zakończenie ;p) i najpierw moja siostra zaczeła sie interesować, potem ja. Teraz już ich tak często nie słucham (przyszli guano apes :)) ale nadal jeden z moich ulubionych zespołów
Placebo jest jak powietrze :) To jeden z najważniejszych, dla mnie, zespołów. Pękny głos, poruszające teksty, porywająca muzyka. Zachęcam do poznania Placebo. Jak ukradną ci serce to już nie oddadzą :)
Zgadzam sie z Romen. Są niepowtarzalni, wspaniały głos Molko plus świetne kompozycje piosenek. Nie rozstaje sie z nimi nigdy.
zgadzam się.
Placebo to jeden z najwspanialszych zespołów, jakich miałam okazję posłuchać.
Niesamowity i poruszajcący wokal Briana w połączeniu z genialnymi tekstami daje piorunujace wrażenie.
Muzyka Placebo jest jak narkotyk ^^ przynajmniej dla mnie ;D
witam! ja tez trafilam na Placebo dzieki "FC":) To bylo ponad 2 lata temu i od tamtej pory nie rozstaje sie z tą grupą. Zadna inna muzyka nie ma w sobie tylu emocji , "without you PLACEBO I'm nothing"...tyle pozdrawiam!
hehe, tylko że placebo nie nagrało ani jednego kawałka do FC! nieźli jesteście. to było The Pixies i kawałek ma ze 30 lat. Placebo nagrało tylko cover który jest duzo gorszy od pierwowzoru.
szczerze,to moim zdniem wersja placebo jest lepsza.nie chodzi o to,ze jestem ich fanka,tylko poprostu nigdy specjalnie nie przepadalam za the pixes.ale to jest oczywiscie tylko moje zdanie,nie mam zamiaru nikogo prowokowac :)
Placebo to narkotyk, raz spróbujesz i nigdy nie przestaniesz. W każdym razie Placebo to mój nałóg.
Osoby które nie lubią Placebo albo ,uważają że to cioty tak naprawdę nie rozumieją przesłania ich piosenek.
Ja też zgadzam się z Wami.
Słucham Placebo od ok. 3 lat i to bez wątpienia mój ulubiony zespół. Ich muzyka wiele wniosła w moje życie i obecnie nie ma dnia, bym nie słuchała jakiegoś ich kawałka. Teraz mam 'fazę' na "I'll Be Yours".
Świetny, oryginalny głos Briana, poruszające teksty i to klimatyczne brzmienie to zdecydowanie jest to 'coś', co sprawia, że od Placebo można momentalnie się uzależnić.
Jednak, ja wciąż jestem zdania, że ich muzyka nie jest skierowana do wszystkich. Bo to, co tworzą to prawdziwa sztuka, a aby ją pojąć potrzeba wiele czasu. Mi to zajęło prawie dwa lata, bo czuję, że dopiero teraz naprawdę dojrzałam, by zrozumieć przekaz ich muzyki.
Pozdrawiam wszystkich Fanów. ;)
Placebo albo się kocha albo nienawidzi, bo na pewno nie można obok nich przejść obojętnie : ) I to mi się w nich najbardziej podoba ; )
Pozdrawiam serdecznie.