Amber Heard

Amber Laura Heard

5,5
22 190 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Amber Heard

bo gdy na nią patrze co mam w głowie " to ta co defekuje na łóżko" co mnie obrzydza i zamiast czerpać radość z seansu myśle o fekaliach w łózku. Myśle że nie tylko ja tak mam więc dziwi mnie że w HOLYłódzie pozwalają jej grać.

Alienpfk

No widzisz, a ja nigdy nie mogłam oglądać filmów z jej biednym pokrzywdzonym mężusiem. Najpierw widziałam w nim lalusia udającego cool, a teraz przechlanego, zacpanego, starego capa, któremu zachciało się przepięknej i młodej dziewczyny, dla której porzucił wieloletnia partnerkę i dzieci. Ma to na co zasłużył.

Awem

No widzicie, ja mam to w d..e, bo ja mam własne, ciekawe życie i nie interesują mnie ich prywatne przygody

java_ff

Ciekawe co zatem robisz na forum dotyczącym jej osoby?

użytkownik usunięty
Awem

To jak ty oglądasz filmy. W Hollywood orgie, narkotyki to chleb powszedni u przeciętnego aktora. Prawda jest taka, że oboje mają poważne problemy z uzywkami i potrzebna im jest pomoc specjalisty, no ale znieczulica ludzka jest tak wszechobecna, że fani muszą się obrzucać pomyjami, zamiast doszukać się głębi problemu. Dziennikarzyny mają o czym pisać, a ludzie bez ciekawych zainteresowań mają czym żyć.

Jak oglądam filmy czy jakie? Odpowiem na drugie - z pewnością te bez Deppa bo on w obsadzie zawsze mnie zniechęcał do filmu. To te ciekawe zainteresowania skłoniły Cię do wejścia na forum i komentowania, czy też skłonności mentorskie?

użytkownik usunięty
Awem

Tylko wiesz, że, mnóstwo aktorów ma problemy z uzywkami, a nie tylko Depp. To co wyszło na rozprawie to powszechność w Hollywood. Na imprezach alkohol leje się litrami, a narkotyki to normalka. Już nie jedna gwiazda dzięki takiemu stylowi spadła z piedestału. Ogólnie świat filmowy to królestwo ćpunów, których stać na towar najlepszej jakości. Bawią się, zmieniają partnerów jak rękawiczki i tak im mija życie w tej sielance.
Temat Amber zainteresował mnie ponieważ Pani Heard stała się ikona me too. Powinna być więc autorytetem moralnym jak i społecznym. W toku rozpraw wyszło, że jest manipulantka, oszustka i kłamliwa psychopatka liczącą na łatwy hajs. Nie jestem fanem Deppa, ale w przypadku przegranej, sprawa Amber stała by się nowym procederem i wiele by zmieniła w przypadku podobnych spraw sądowych. Z ciekawości chciałem sprawdzić czy ludzie mają podobne odczucia w stosunku do tej okropnej kobiety. Jeżeli uważasz, że postępowanie Heard w jakikolwiek sposób można usprawiedliwić, to gratuluję tak niskiej moralności.

Nie uważam, aby akurat Heard byla w obecnych czasach ikoną me too. Postępowanie Deppa tłumaczysz powszechnymi zachowaniami w świecie Hollywood, do którego należy również Amber. Gratuluję podwójnych standardów moralnych.

użytkownik usunięty
Awem

Fakt jest taki, że była twarzą me too czy Ci się to podoba czy nie. Miała wsparcie mediów i organizacji lewicowych, stała się symbolem silnej i niezależnej kobiety.
Czy Ci się to podoba czy nie imprezowała z Deppem i się bawiła w ten sam sposób co on. Swój do swojego ciągnie. Faktem jest to, że klamawala i manipulowała w sądzie
W wyniku sledztwa udowniono, że jest zakłamana manipulantka. Ma skłonnosci psychopatyczne. Jest w stanie zniszczyć drugiego człowieka dla własnych korzyści. Jeżeli te fakty do Ciebie nie przemawiają, to znaczy, że tylko próbujesz walczyć z rzeczywistością,

użytkownik usunięty
Awem

Dodam jeszcze, że ostatnio wyszły kwiatki o organizowaniu orgii dla biznesmenów i osobistości Hollywood przez Panią Amber Heard. Robiła za burdel mamę i angażowała inne aktorki, które chciały rozpocząć większą karierę i pełnić funkcję "dam" do towarzystwa na tych właśnie imprezach. Tak więc jeszcze się parała prostytucja i nakłaniała do tego inne kobiety. Normalnie wzór cnót.

Szczerze mówiąc? Mam to gdzieś.

Alienpfk

A macie na to wszystko dowody? Ktoś tak powiedział media wyolbrzymiony i na bank tak było... Myślenie troglodytów. Tak samo jak merlyn Manson wyciął sobie żebra. Gość specjalnie to ogłosił bo wie że ludzie są tak naiwni i głupi że to łykną ponieważ lubią takie dziwne i odstające od norm nowinki. Pozdrawiam tępych i łykających wszystko pelikanów!