PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=180040}

V jak Vendetta

V for Vendetta
2005
7,4 298 tys. ocen
7,4 10 1 298064
7,2 49 krytyków
V jak Vendetta
powrót do forum filmu V jak Vendetta

Połowa osób w szkole po obejrzeniu filmu tak się jarała Anonymous i walką o wolność przeciwko acta.Ten film stworzył wielu gówniarzy uważających,że mogą kraść dobra kulturowe bez żadnych ograniczeń.

ocenił(a) film na 8

merytorycznej dyskusji ja tutaj nie zauważyłem ale ok, jak możesz pisać że marnuje czas skoro chyba siedzisz na tym filmwebie 24 h na dobę

użytkownik usunięty
kryszti

Wyzywając wciąż od głupiego, człowieka o którym praktycznie nic nie wiesz sam pokazujesz wyjątkowy poziom odmóżdżenia. Dyskusja z tobą to totalne dno, nie potrafisz dyskutować, na jakimkolwiek poziome. Wszystkie twoje posty to jedno wielkie bezzasadne argumentum ad personam za jeden tekst ku któremu sam dałeś mi powody.Wciąż tylko na mnie lejesz jadem bo ciągle piecze cię odwłok o to jedno słowo, które użyłem w twoją stronę. Potrafisz tylko pieprzyć co byś to nie napisał, przez co byś mnie zgasił, bo tylko na tyle cie stać. Paplać bez końca i obrażać jak na plebs przystało.

ocenił(a) film na 8

Jeszcze bym musiał chcieć dyskutować z takim bezmózgiem

użytkownik usunięty
kryszti

No i potwierdziłeś moją tezę, wiem już że zmarnowałem czas na jakieś bezmózgie ścierwo. Ktoś musi ustąpić głupszemu a wiec żegnam ćwoku.

ocenił(a) film na 8

Jakbyś był madry to już dawno dałbyś sobie spokój, oczywiście że zmarnowałeś czas bo ani przez chwile nie traktowałem cię jako godnego rozmówce

ocenił(a) film na 4
Jedr0i

Bzdury takie jak wprowadzenie ACTA celem ograniczenia przypadków łamania praw autorskich można włożyć między bajki, chodziło głównie o niszczenie "niezdrowej" (czyt. tańszej) konkurencji, a media sterowane kapitałem zainteresowanych stron zaczęły wciskać to ludziom, którzy w wielu przypadkach, co najzabawniejsze głównie "specjalistów", połknęli to jak pelikany. Jednak, żeby nie było, nie pochwalam anarchistycznych pobudek, szanuję prawa rynku i jego podmiotów (o ile nie są posuwane do ekstremum), a sam film jest słabiutki i wątpię, abym kiedykolwiek zechciał powtórzyć seans.

ocenił(a) film na 3
Jedr0i

byle komuś do głowy nie przyjdzie że gejostwo jest oznaką wolności, a problemy rozwiązuje się wysadzając zabytki :)

ocenił(a) film na 8
Jedr0i

Ja mam 22 lata jestem gówniarzem który nie szanuje dóbr i norm kulturowych i uważa że te "dobra kulturowe" mogę kraść i czuje sie z tym dobrze

użytkownik usunięty
kryszti

Wynika to z tego, że jesteś mentalnym gimubskiem.

ocenił(a) film na 8

Za moich czasów nie było takiego słowa jak gimbusek, moze mów po polsku jak coś to jestem infantylny lepsze to niż pseudodojrzałość którą obserwują na każdym krokiem, inteligencja to cecha wrodzona wiec nie jeden 'gimbus' cie przerasta intelektualnie o parę leveli

użytkownik usunięty
kryszti

Bardzo mi przykro, że sam mi dałeś taki argument do ręki twierdząc , że nie szanujesz , dobra kutrowego, jeszcze pisząc to w cudzysłowie. Jak nie szanujesz to z niego nie korzystaj.

Jeszcze te teksty, o tym, że niejeden gimbus mnie przerasta.Kolejny prowokatory pragnący wywołać flame war, przez ocenianie drugiego człowieka po jednym zdaniu. Ja cię oceniłem, bo sam dałeś mi ku temu swoim żałosnym podejściem powody, ja w przeciwieństwie od Ciebie nie wykazałem umysłu biedaka pisząc pogardliwe komentarze o kulturze.

Więc tak, po pierwsze też mam 22 lata.Po drugie ja w przeciwieństwie od Ciebie mimo, tego, że nie na wszystko mnie stać, ale mam świadomość jednego. Jakby wszyscy tylko wszystko ściągali z neta, to zwyczajnie, nie było by już co ściągać, z neta, bo wydawnictwa/ studia itd upadałyby bo kasa by im się nie zwracał.

Dlatego warto czasem wydać, te kilkadziesiąt złoty i tyle. Ceny są czasem za wysokie? Też racja, więc jak tak cię ciągnie, to już sobie sciągaj, ale jak w przyszłości coś będzie tańsze, to bądź łaskaw to kupić- dzisiaj w Polsce są kolekcje gier, gdzie wydaje się, najlepszy tytuły za 20, 30 zł. To nie dużo.

No i co teraz? Myślałeś, że gadasz, z trollem, który tylko dla wywołania burzy tak pisze. A tu Ci niespodzianka. Tyle, że ja cię już żegnam, szkoda na Ciebie czasu. To był mój pierwszy i ostatni wywód w Twoją stronę, z którego pewnie i tak nic nie zrozumiałeś.

ocenił(a) film na 8

Chyba 99 to rok twojego urodzenia, to by się zgadzało bo to zazwyczaj dzeci wyzywają innych od gimbusów no i az nie chce sie wierzyć że dorosły człowiek jest tak tępy i używa jakichś dziwnych słów.

Jak tak czytamco piszesz to z jednej strony nie twoja głupota i ograniczenie śmieszą a z drugiej dołują ale jezeli rzeczywiscie masz 14 lat to nie o czym gadać, gówno a nie argument nie będziesz mi niczego narzucał, tacy jak ty lubią byc zniewoleni miec bata na głową , lubice jak wam mówią jak macie zyc co jest dla was wazne i dlaczaego tak bardzo, nie masz włąsnego rozumu, ściągam z internetu filmy muzykę, gry i nie ma dla mnie w tym nic takiego, ze tym masz jakiś pseudomoralny kręgosłup to se miej.

Flame war ... chyba rzeczywiscie masz 14 lat po gadasz po pokemońsku i owszem wykazałeś i cały czas wykazujesz ... chyba za wszelka cene chcesz mi pokazać jak jesteś tępy, nie masz pojecie o moim podejściu wiec ściśnij p*zdę, każdy szanuje co chce, doceniam kulturę ale nie mam kasy żeby wydawać ją na cos co moge miec za darmo nie kazdemu się przelewa.

NIe wierzę ci żę masz 22 lata sorry mając 12 lat byłem na twoim poziomie a musze powiedziec ze żaden ze mnie inteligent chociaz przy tobie czuej sie jak geniusz...owszem jestes przeciwienstwem mnie. Mam świadomośc tego co piszesz ale mam też swiadomosc ze to zaden argument typu co by było gdyby było, takie gdybania moga prowadzic to tysiąca debilnych teorii, ja to nie wszyscy mam w dupie wszystkich niech robią co chcą, jak patrze na artystów i studia to raczje nie widzę po nich biedy, więc trzeba tez pomysleć o sobie, nie bede sobie odmawiał nielicznych przyjemnosci żeby ktoś był jeszcze bogatszy.

Ja ściągam mnóstwo rzeczy z czego wiekszosc mi się nie podoba, jakbym miał płacic za wszystko to nie dość ze bym nie wyrobił finansowo to jeszcze byłym wielokrotnie zawiedziony jakością produktu. NIe nie będę nic kupował będę całe życie ściągał i śmiał się z takich pseudomoralizatorów jak ty, zajmij się swoim marnym życie i moze BĄDŹ ŁASKAW się odpi*rdolić od światopogladu innych ludzi, nie mam pieniedzy na takie rzeczy i tyle zareczam ci ze nikt od tego nie zbiednieje, masz problemy koles, piszesz nie jak 22 letni chłopak tylko 14 letnia dziewczynka.

Nie nie ma niespodzianki myślałem że gadam z upierdliwym idiotą który nie zdaje sobie sprawy z własnej głupoty si się sprawdziło,, hahahahhahahahahhahahahahahha k*rwa nie zrozumiałem dobre piszesz jak niezbyt wykształcone dziecko, treść merytoryczna kretyńska, żadnych słow które można uznać ze trudne, jak można nie zrozumiec tego co napisałes jak to do bólu prosty wywód świadcząc yjedynie o twoim ograniczeniu umysłwoym i tym że masz za duże mniemanie o swojej inteligencji i słuszności swoich idiotycznych poglądów.

Uważaj sobie co chcesz ale ktoś ci kiedyś zrobi krzywdę za te irytujące moralizowanie, szkoda na mnie czasu? Szkoda to tlenu i dla takich umysłowych impotentów

ocenił(a) film na 8
kryszti

mogą byc literówki zjedzone słowa tylko mnie moralizuj pod tym wzgledem trudno zebym dbało stylistykę piszac z kims twpjego pokroju

użytkownik usunięty
kryszti

A ty mi nie nawijaj makaronu o wolności, kiedy ty sam nad sobą nie potrafisz zapanować, na głupim forum o czym świadczy grożenie mi na forum.Ty nie jesteś wolny od własnych nerwów.Nie spodziewam się niczego innego jak kolejnych wjazdów na moją osobę, z mieszanką bluzgów.

ocenił(a) film na 8

Obiecałeś mi że dasz mi spokój i co? Znów mi trujesz dupę swoimi odrealnionymi bredniami, nikt naprawde nie jest wolny geniuszu, ale niektórzy jednak chcą być choć trochę mniej zniewoleni,ja po tobie nie spodziewam się niczego innego niż emanowania swoim idiotyzmem... i tak grożę ci haha

użytkownik usunięty
kryszti

"Uważaj sobie co chcesz ale ktoś ci kiedyś zrobi krzywdę za te irytujące moralizowanie" - faktycznie nie grozisz mi. Ogarnij się, bo sam nie wiesz co piszesz.

ocenił(a) film na 8

głęboki oddech on nie miał wpływu na jakość swopego mózgu... czy bardziej nie groziłbym ci gdybym napisał że ja ci zrobię krzywdę? Ja stwierdzam tylko fakt, ze w realu musisz się bardziej temperować bo KTOŚ(ktoś to ktoś inny niż ja jakbyś nie wiedział) zrobi ci krzywdę. Bardzo dobrze wiem co piszę , staram się pisać w jak najabrdziej prosty sposób al twoja imitacja rozumu i tak nie nadąża

użytkownik usunięty
kryszti

A skąd wiesz jaki jestem w rzeczywistości, tu jest internet, tu obowiązują inne zasady i nic w nim nie jest w 100% poważne. Tylko żeby to zrozumieć, trzeba mieć poczucie dystansu, a nie wypracowaną umiejętności spinania pośladków o byle g, jak w twoim przypadku.

ocenił(a) film na 8

Aha więc jesteś internetowym trollem to wszystko wyjaśnia. Uwierz mi żę mam w ch*j dystansu na serio mam na ciebie wyj*bane, pisze post myśle sobie jaki debil i tyle:) Ogólnie mam rozregulowany układ współczulny i wiecznie jestem spięty i wk*rwiony a wyśmiewanie takich idiotow jak i wielu ionnych rzeczy daje mi trochę wytchnienia. Widzisz ja jestem szczery czy to w realu czy necie, ty najwyraźniej w necie zgrywasz mądralę a w realu srasz pod siebie... w sumie to dobrze przynajmniej w p*zde nie dostaniesz za to swoje mędrkowanie. No i używanie wulgaryzmow bynajmniej nie świadczy o moim zdenerwowaniu

użytkownik usunięty
kryszti

http://i655.photobucket.com/albums/uu271/Matox3/Forums/NOT-SURE-IF-TROLL-OR-JUST -STUPID.jpg

ocenił(a) film na 8

dokładnie gratuluje dystansu do własnej osoby

użytkownik usunięty
kryszti

Gratuluje wysokiej jakości argumentów w postaci życzenia mi śmierci :|

ocenił(a) film na 8

Ja nie siliłem się na argumenty nawet od poczatku cie zlewałem... a śmierć takich tępaków raczej nie obchodzi mnie bardziej niż świniaka ubitego na schabowego

użytkownik usunięty
kryszti

Ośmieszasz się ciągle ilekroć przelejesz jakaś swoją "mondrość" na to forum. Moja wypowiedz z wczoraj w której wyjaśniłem czemu dostało ci się od gimbusa była ostatnią próbą nawiązania jakiegoś dialogu, jednak nie odniosłeś się do niej ani trochę merytorycznie ale zacząłeś jechać jak co raz bardziej niezrównoważony człowiek, majacząc coś o szmatach, czytaniu książek, których za pewnie nie czytasz, aż dojechałeś do życzenia mi nawet śmierci. Wszystko sprowadza się do tego, że ty jesteś idiotą, który jest zapatrzony w swój czubek nosa i jest gotów życzyć komuś śmierci z powodu jednego słowa. Widzę dupsko wciąż piecze z powodu tego gimbusa :) Dawno nie trafiłem na tak słabą jednostkę na tym forum.

ocenił(a) film na 8

Owszem jestem niezrónoważony, czytam ksiażki codziennie(i nie ma w tym nic niesamowitego) by poszerzać swój zasób słów u umieć się nagannie wypowiadać z ludźmi rozumnymi, owszem im predzej umrzesz tym lepiej, przynajmniej nie będziesz moralizował, denerwował ludzi i zaniżał poziom umysłowy społeczeństwa(ale masz 14 lat wiec jeszcze trochę się zejdzie), tak jestem idiotą i nie jestem zapatrzony w siebie i życzę śmierci pewnie z połowie ludzi na swiecie, skoro mnie piecze dupsko z powody gimbusa to nie wiem jak tobie musi piec bedać jescze wiekszym gimbusem, tak jestem słaby.

Ja za to na serio dawno czy to na forum czy w realu nie spotkałem tak upierdliwego i ograniczonego idioty, jak coś piszesz na mnie to odnieś to do siebie bo wiele pasuje... gimbusie

użytkownik usunięty
kryszti

Wróć jak opanujesz sztukę odpierania zarzutów na swój temat w sposób elokwentny, konstruktywny , pozbawiony infantylizmu,intelektualnych wymiocin i co najważniejsze tekstów wartościujących życie innych ludzi, czy życzących im śmierci. Naucz się też, jak odpiera się tezy na dany temat i jak je potwierdza. Bo wszystkim swoimi wymiocinami werbalnymi, życzeniami śmierci i innymi wypierdami udowodniłeś, nie tylko, że mam do czynienia z gimbusem, ale wręcz stworzyłeś sam własny obraz na tym forum-Idioty bez grama dystansu do własnej osoby, gotowego zalać rozmówcę tonami intelektualnego dna, z powodu jednego słowa, które miało właśnie sprawdzić czy rozmawia z człowiekiem, który posiada chociaż przeciętną inteligencją co np. objawiałoby by się stwierdzeniem „ To co pisałem było ironią i oczywiście nie uznaje sam siebie za złodzieja, kiedy ściągnie plików w tym kraju, nie jest przestępstwem. Czy ktoś z nas prezentuje postawę gimbusa to się przekonamy w trakcie merytorycznej dyskusji. A więc jak jesteś taki mądry to czy ty kupujesz wszystko oryginalne?” Gimbus był słowem użytym w twoim kierunku aby sprawdzić czy mam do czynienia z człowiekiem, który zna swoje poczucie wartości i nie musi udowadniać typowi sprzed monitora, kim to nie jest przez bluzgi i wyzwiska jak zakompleksiony chłopczyk, tylko gasi rozmówcę poziomem wypowiedzi, lub tym, ze obraca wszystko w żart a nie nie daje popis swojego prostactwa życząc komuś śmierci, jakby ten co najmniej skrzywdził mu matkę.

Ale ty tak nie potrafisz, więc wychodzisz z założenia, że trzeba rozmówcę zgonić jak najbardziej się da, bo dyskusja w twoim wąskim pojmowaniu nie polega na zgaszeniu rozmówcy oczytaniem,ironią, cynizmem na poziomie ale wyrzygiwaniu na niego jak największej i jak najbardziej absurdalnej dawki obelg.

Współczuje nienawiści do ludzi i umysłowego infantylizmu- skąd możesz wiedzieć, kim ja jestem na co dzień i czy moralizuje ludzi, a może z tobą dyskutuję bo pisze pracę dyplomową na temat poziomu dyskutujących we współczesnej sieci i jesteś jednym z królików doświadczalnych?

Współczuję mentalności , która przejawia się tym że życzysz jakiejś połowie ludzkości śmierci. Słowo gimbus w ogóle mnie nie rusza, bo znam swoja wartość.

ocenił(a) film na 8

Wiedziałem że nie odpuścisz... potrafię to co wymieniłeś ale najpierw ktoś musiałby zacząć dyskusję w sposób elokwentny, konstruktywny
i pozbawiony infantylizmu. Ja tylko próbowałem dostosować się do twojego poziomu, aż przedobrzyłem. Ależ ja jestem idiotą i zapewne mam więcej dystansu niż ty bo ja ani przez chwile nie wczułem się w konwersację z tobą, czym niby się objawia twój dystans? Jakbyś miał dystans to już dawno byś mi odpuścił i nie obruszał się z powody steku ataków interpersonalnych. To może nie rób z siebie idioty w pierwszym poście? Nie pomyślałeś o tym? Ale to co pisałem nie byłem ironią po prostu ma własne doktryny i kręgosłup moralny i owszem uważam siebie za złodzieja i nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia, biedaków nie okradam. Merytorycznej dyskusji nie będzie bo po prostu uważam rozmowę z takim pseudomoralnymmądralą za bezcelową. Owszem znam poczucie własnej wartości i nie jest bynajmniej monstrualnie wywindowane jak w twoim przypadku. Ja się w jakieś gierki nie bawię jak ktoś pisze jakby był tępy to go nie szanuję i tyle, moze sam wypracuj u siebie elokwencję i jakiś poziom wypowiedzi i dopiero potem wyrzucaj to innym hipokryto. Gdybym był tobą to bym napisał że nie życzę ci śmierci tylko sprawdzam twój poziom dystansu... którego notabene nie masz wiec znowu hipokryzja, gdyby ktoś mi skrzywdził matkę to nie życzyłbym mu śmierci tylko zabił.

A najlepsze są te twoje pseudoanalizy mojej osoby można się uśmiać, powoli tracę cierpliwość, nie masz pojęcia o mojej percepcji ile razy mam ci powtarzać ,że ani przez chwilę nie traktowałem cię jako godnego rozmówcy i nie prowadziłem żadnej dyskusji? No k*rwa ile? Dla ciebie chyba wysokim poziomem wypowiedzi jest nieużywanie wulgaryzmów, no cóż błędne te przekoanie bo ty nie przeklinasz a jakiegoś wysokiego poziomu nie masz. Nigdy przenigdy nie potraktuję poważnie dziecka nazywającego innego gimbusem, to jest jak autopocisk sam sobie pocisnąłeś nazywając mnie gimbusem, więc myślałem że lubisz byś obrażany.

Współczujesz mi? Ja współczuję twojej matce jak zginiesz pod tirem bo jak pisałem mam taką nadzieję... ale tak na serio jaki ty szlachetny pozwalasz mi sciągać i okazujesz współczucie, nie wiem jak okazać ci wdzięczność panie, podaj konto to przeleję ci hajs. Nie mogę wiedzieć zakładam ze ludzie sa szczerzy jak ja, nie wyglądasz na geniusza który w wieku 14 lat pisze pracę dyplomową. Możesz wysnuć różne wnioski w takim razie, np że idioci są wulgarnie obrażani we współczesnej sieci i pełno w niej hipokrytów którzy nie są w stanie dojrzeć swojej głupoty.

ehhh jak ja k*rwa nienawidzę jak ktoś mi współczuje czegoś z czym niezle się czuję, oby inni ludzie mieli powody by ci współczuć wspaniałomyślny samarytanie. Wstyd mi po prostu że jestem człowiekiem, ludzie niszczą całe piękno tej planety zrobili z niej konsumopcjonistyczny wyścig szczurów pełen podłości, strachu, okrucieństwa i bezdennej przekraczającej postrzeganie świata najwiekszych geniuszy głupoty, świat mógłby być tak piękny. gdyby tak zabić tą mniej inteligentną połowę ludzkości moim zdaniem byłby lepszy. Oooo nie nie znasz swojej wartości ty ją irracjonalnie zawyżasz w obliczu wszechświata jesteś pierdem skunksa. Napisałbym że ci współczuję głupoty ale ja ci naprawdę jej zazdroszczę i się teraz nie zgrywam, głupota to błogosławieństwo w tym bezrefleksyjnym marszu robotów.
Dalej napisz jak niski mam poziom i jak jestem infantylny(nie dziecinny bo przeciez ty jestes taki k*rwa elokwentny) i przelewaj do netu ten swój bełkot, szkoda że nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie o co ci chodzi... a jak już pisałem najczęsciej od gimbusów innych wyzywają jeszcze gorsze gimbuisy

użytkownik usunięty
kryszti

Na podstawie paru linijek dyskusji na temat posiadania dóbr, bądz ich sciagania z sieci ,wysnuwasz twierdzenie, czy cenie sobie wolność, jakim jestem człowiekiem i jeszcze mi śmiesz grozić i wartościować moje życie?

Nie używam żadnego pokemonskiego języka bo flame war, to słowo z angielskiego powszechnie używane w kontekście dyskusji na forach internetowych.

Uspokój się . Oburzasz się z powodu jednego słowa, jakbym cię okradł z pieniędzy. Bluzgasz jakbyś nie znał innych słów, przykre. Słowa nie wycofam, gdyby było inaczej niż napisałem, zgasiłbyś mnie poziomem a nie personalnym wrzutami i wartościowaniem mojego życia.

Do tego sam się gorzej, obraziłeś i to bez powodu nazywając się złodziejem, kiedy ściąganie plików nie jest niezgodne z prawem w tym kraju.

ocenił(a) film na 8

Sam zacząłeś mnie oceniać a teraz się prujesz że robię to samo... jak to się nazywa? Chyba hipokryzja. Grozić ci nie grożę ale fajnie że tak to odebrałeś , a twoje życie nie ma zadnej wartości jak każdego pojedynczego bytu.

Wylatujesz tu z gimbuskami, flejm warami może poczytaj trochę więcej to będziesz potrafił się po polsku wypowiadać.

Nie uspokoję się bo jesteś wk*rwiający. OPburzam to się z powodu głupoty jaka emanuje z twoich postów a mam problemy z jej zaakceptowaniem. Se nie cofaj mam to w dupie i tak wiem żę nigdy nie zrozumiesz jak bardzo jesteś głupi. No i co do bluzgania to nie wiem w czym widzisz problem... np jak bym napisał j*bana nomenklatura to byś się przyczepił do słowa j*bana a nie zauważyłbyś nomenklatury, nie wiem dlaczego niektóych tak bolą wulgaryzmy przeciez to słowa jak każde inne, no i sorry jeszcze raz powtórze sam nie umiesz się wypowiadać jakoś kwieciście używasz najbrdziej banalnych słów...

Widzisz ja nie mam problemu ze spojrzeniem na siebie krytycznie tak jak krytykuję innych tak krytykuję siebie, w pewnym sensie kradne te "dobra kulturowe" ale nia mam z tym problemu. Co prawda nikt nie jest na tyle inteligentny by objąć rozumem swoją głupotę, ale ty musisz najpierw zacząć ją u siebie zauważac

użytkownik usunięty
kryszti

Miałem Ci odpisać, szerzej, ale zrezygnowałem, to bezcelowe. Wszystko sprowadza się do tego, że jakbyś mnie miał za niewartego czasu durnia i sam był taki mądry , to albo byś mnie olał,albo zgniótł inteligentną krótką szyderą w moim kierunku, po której nie wiedziałbym co odpisać,i zrobiłbyś którąś z tych rzeczy, bo szkoda by ci było czasu na kogoś takiego. Poza tym miałbyś głęboko w d, moje słowa, bo sam chyba najlepiej znasz swoją wartość a nie jakis obcy typ z neta, który cię na oczy nie widział i który jest dla ciebie debilem.

ocenił(a) film na 8

Więc bardzo ci dziękuję że nie odpisałeś szerzej bo działasz mi na nerwy, skończmy to czczą gadkę, tylko mała rada nie moralizuj tak ludzi bo kiedyś pożałujesz i nie grożę ci tylko przestrzegam i nie przed sobą tylko kogoś kto będzie miał cię w zasięgu rąk. Ale nie moralizowanie jest u ciebie najgorsze tylko ograniczenie umysłowe i pewność swoich analnych teorii, owszem miałem cię za durnia i mam coraz bardziej mozę przestań mnie oceniać przez pryzmat swoich pogladów i schematów którymi się kierujesz, no i jestem tego pewny na 100 % że nigdzie nie napisałem że jestem mary bo nie jestem, zarzucasz mi brak umiejetnosci samodzielnego myslenia a sam wysuwasz jakieś debilne wnioski cały czas i fundujesz mi pseudoanalizy, gdybym miał pisać z samymi inteligentnymi ludźmi w necie to bym własciwiwe w ogóle nie pisał bo to rzadkie, najpierw by musiało mi być szkoda swojego czasu, toć gdybym się nie nudził to proste że bym cię olał są mniej i bardziej intensywne dni, no i w życiu bym nie pomyślał o inteligentnej szyderze bo i tak byś jej nie zrozumiał.

"Poza tym miałbyś głęboko w d, moje słowa, bo sam chyba najlepiej znasz swoją wartość a nie jakis obcy typ z neta, który cię na oczy nie widział i który jest dla ciebie debilem."
Nie miałbym tylko mam głęboko w dupie twoje słowa, tylko irytuje mnie twoja głupota, owszem znam swoją wartość jestem nic nie znaczącym głupi bytem, więc troche dołujące jest że mimo mojej głupoty na kazdym kroku spotykam jeszcze głupszych ludzi

użytkownik usunięty
kryszti

Dalej bełkoczesz, widzę,że nie dotarło. Skoro wyrażenie swojego zadnia nazywasz moralizowaniem- nigdzie nawet cię nie moralizowałem, napisałem wręcz, że ściąganie plików nie jest przestępstwem i jak chcesz to sobie je ściągaj. Zaczynasz mnie wku*wiać swoim moralizowaniem mnie, żebym nie pisał tego czy tamtego.

Nie interesują mnie też twoje fiksacje analne, więc zachowaj je dla siebie plebejczyku. Co więcej udowadniasz mi, że chyba masz jakieś kompleksy i nie potrafisz po prostu czegoś olać. Rozpisuj się więcej i więcej aż ci żyłka w tyłku pęknie. 90% twojej wypowiedz to bezsensowne wrzuty, troglodyty, który nie potrafi nad sobą panować, wiec wylewa swój ból d, na to forum.

ocenił(a) film na 8

Wyrażasz swoje zdanie w sposób iście nachalny , najwyraźniej jesteś zbyt tępy by dojrzeć to jak irytujacy jesteś, dzieki ci k*rwa panie że mi łaskawie pozwoliłeś sciągać... ja nikogo nie moralizuję, bo kwestia moralności jest indywidualna, po prsotu chciałbym żebyś się ode mnie odpi*rdolił.

Sam bierzesz teorie z dupy wiec nie powiem kto ma te fiksacje.

" Co więcej udowadniasz mi, że chyba masz jakieś kompleksy i nie potrafisz po prostu czegoś olać."
widzę że sam sobie ciśniesz, prosiłem ci parę postów temu żebyś dał mi spokój... tak wiec vice versa

" Rozpisuj się więcej i więcej aż ci żyłka w tyłku pęknie"
Vice versa

"90% twojej wypowiedz to bezsensowne wrzuty, troglodyty, który nie potrafi nad sobą panować, wiec wylewa swój ból d, na to forum."
vice versa

99 to musi byc twój rok urodzenia nie ma innej o,pcji

użytkownik usunięty
kryszti

Innej opcji być nie może, że wszystko ma przyczynę tylko w tym, że jesteś typowym zaślepionym swoją własną osobą polaczkiem, który nie potrafi przełknąć słowa krytyki na swój temat, dlatego tak się do mnie dosrałeś plebsie. Jak piszesz teksty typu nie szanuje kultury, kradnę itd, to liczę się z tym, że dajesz sam komuś powody do krytyki. I nie farmazon mi potem, że szanujesz, bo najpierw piszesz jednego potem drugi i sam sobie przeczysz.

ocenił(a) film na 8

najlepsze jest to że inwektywy które kierujesz w moją stronę idealnie pasują do cibie wiec nie powiem kto tu jest zaślepiony, to ty się łajzo do mnie dosrałeś, ty pisząc jak kretyn nie licz że ktokolwiek bedzie cie traktować poważnie dla ciebie to zaprzeczenie ale to raczej dlatego bo brak ci szarych komórek i umiesz tylko myśleć swoim żałosnym prostym tokiem myślenia

użytkownik usunięty
kryszti

Wytłumaczę ci to tak biedaku, napisałeś "Ja mam 22 lata jestem gówniarzem który nie szanuje dóbr i norm kulturowych i uważa że te "dobra kulturowe" mogę kraść i czuje sie z tym dobrze" czym dałeś mi sam do ręki argument, że jesteś typowym gimbusem- czyli człowiekiem o mentalności tępego gimnazjalisty , który chwali się własnym prostactwem.

Napisałem ci potem w odpowiedzi, że argument o tym, że wszystko jest strasznie drogie jest nieco naciągany, dałem ci przykład gier, które są w przecenie, a ty od tamtej chwili dajesz mi dowody swoich braków w słownictwie i argumentacji rzucając wciąż we mnie argumentami ad personam na temat głupoty, tylko dlatego, że ci napisałem wprost jaką mentalność wykazujesz. I od tamtej pory trujesz mi łeb swoimi niesmacznymi komentarzami, i płaczami, że ja chcę ci czegoś zabronić bo zalewa cię ku*wica, że ktoś śmiał pojechać po postawie którą prezentujesz , wiec myślisz, że zostaniesz gwiazdą tego forum jak będziesz ciągle rzucał bluzgami.

Licz się z tym, że każdą tezę można skrytykować i zostaw już biedną wolność w spokoju, bo tylko wycierasz sobie nią mordę między majakami na mój temat.

Sam udowodniłeś, że moja teza na twój temat jest prawdą. Jakbyś był naprawdę taki zayebisty, to byś mnie zagiął kulturą wypowiedzi i ich motorycznością, a nie ciągłymi bluzgami, i bezpodstawnym obrazami które są owocem tego, że po prostu nie potrafisz przełknąć niczego krytycznego na swój temat cebulaku. Pisz sobie dalej, i tak tego bełkotu nie przeczytam, bo to bedzie kolejna forma tekstu na temat mojej głupoty, którą znam już na pamięć.

użytkownik usunięty

miało być merytoryką, ale pewnie upierdliwcu znów wyjedziesz z tym, że jestem tępy i nie znam słów, wiec je myle. Idz pan w uj.

ocenił(a) film na 8

A ty jesteś typowym tępakiem bo nie umiesz się wysłowić, nie widzisz swojego ograniczenia... a z resztą niech ci będzie tępa szmato jestem gimbusem choc nie wiem co to znaczy. Po co mam płacić za coś co jest za darmo, tylko tacy pseudomoralizotorzy widzą w tym problem skoro ja mam mentalnośc gimnazjalisty to ty starucha któemu demencja siadła na mózgu.

Nowe gry nie są w przecenie, a z resztą jak mam 3 dychy to już wolę sobie kupić coś czego nie mogę mieć za darmo. Szczerze to sobie czytam ksiązke i w między czasie coś czasem napiszę a ciebie ani przez sekundę nie potraktowałem poważnie.

Mam nadzieję ze tego nie przeczytasz i w końcu znikniesz z tego wątku co obiecujesz od dawna, jeżeli widzę u kogoś oznaki myślenia to rozmawiam z nim kulturalnie i nienagannie, ale jak mam trakotować człowieka który mówi że jestem gimbusem, przeciez to właśnie gimbusy w twoim wieku wyzywają innych od gimbusów ale za 9 lat jak będziesz w moim wieku i przeczytasz parę książek może nabierzesz trochę elkowencji

użytkownik usunięty
kryszti

Wiesz co, nawet nie przeczytałem w całości tego szajsu, który wyprodukowałeś, wystarczy spojrzeć na jedno zdanie i już widać, że dalej nic nie dotarło.

ocenił(a) film na 8

ja się nie produkowałem ale dla kogoś dla kogo czarną magią są zdania wielokrotnie złożone móglby odnieść takie wrażenie, a co niby ma dotrzeć to co piszesz jest banalne, wszystko rozumiem i nie wiem czego ty ode mnie oczekujesz tak naprawdę od początku tylko piszesz jakieś głupoty i pewnie sam nie wiesz jaki masz w tmy cel

użytkownik usunięty
kryszti

I całe twoje wylewanie na mnie jadu sprowadza sie do tego " jak mam traktować człowieka który mówi że jestem gimbusem" sam to właśnie przyznałeś.

A ja jak mam traktować człowieka, który zamiast zniszczyć mnie kulturą, elokwencją i jakimikolwiek argumentami na swoje stanowisko, co raz bardziej zaniża poziome dyskusji życząc nawet rozmówcy śmierci i to wszystko z powodu jednego głupiego słowa.

Gangster się znalazł a w życiu codziennym to pewnie dzieciak co nie odezwie się słowem jak ktoś go szturchnie na ulicy. A jak taki jak na tym forum jesteś w życiu codziennym to mam przykre wiadomości, masz zryty łeb i nie potrafisz przełknąć słowa krytyki i jeśli tak reagujesz na nie życząc ludziom śmierci, to jesteś niebezpieczny.

Widać przy tym, że nie masz poczucia własnej wartości, bo człowiek który je ma, zupełnie inaczej dyskutuje nawet w internecie. Wiem, że nie masz, ale nie musisz mi o tym mówić, doszedłbym do tego bez twoich g wartych wskazówek. Żegnam.

ocenił(a) film na 8

A traktuj jak chcesz, ktoś kto na wstępie wylatuje z "gimbusem" śmie wytykać brak elokwencji :D A kultury nie posiadam, co najwyżej mogę udawać co nie jest trudne.
Żaden ze mnie gangster, raczej przesadnie uparty nie znający granic rozsadku wariat, owszem odezwę się słowem jak ktoś mnie szturchnie choć by mnie mieli zadźgać nie zależy mi na życiu więc jestem bezczelny nawet jak ktoś jest wiele ode mnie większy, ale wiekszosc ludzi raczej myśli że szkoda zachodu na mnie, ale nie ty ty musiałeś się do mnie prz*pierodolić. Żadna to dla mnie przykra wiadomość od dziecka wiem że mam zryty łęb i zę jestem potencjalnym socjopatycznym psychopatą, potrafię przełknąć słowa inteligentnej krytyki ale jak ktoś mnie nazywa gimbusem no to tylko wyśmiać idzie takiego debila no i sorry w realu ta rozmowa inaczej by wyglądała nie zabrnęła by tak daleko w realu łątwiej gasić idiotów nie mają czasu na myślenie.
Owszem nie mam poczucia własnej wartości. Pytanie k*rwa co z tego? O co ci j*ban idioto chodzi? Bo to zastanawiajace.

Żebyś jeszcze ty umiał na siebie spojrzeć krytycznie choć trochę to by było dobrze. A tak... na serio nie wiem za kogo ty się uważasz ale aż śmieszne te twoje ograniczenie i błędne przeświadczenie o własnej osobie... juz mi robisz nadzieję drugi dzien ze dasz mi spokój. No i uwierz mi że tak "rozmawiałem" z tobą "rozmawiałem" raptem z kilkoma osobami na tym forum, sie tak nie ciskaj dziecko i rozwiń słownictwo to moze ktoś potraktuje cie poważnie

użytkownik usunięty
kryszti

Poza tym widać, że jesteś nihilistycznym smutasem, który nie dostrzega wartości życia, wiec ucieka w nihilizm,który jest najgorszą z możliwych filozofii życiowych, co skutkuje takim smutnym pieprzeniem "jestem nic nie znaczącym głupi bytem".

ocenił(a) film na 8

wow znasz słowo nihilizm tego bym się po tobie nie spodziewał dziecko... najlepszą filozofią życiową jest posiadanie niskiego ilorazu inteligencji im głupszy jestem bardziej szcześliwy, wmawiaj sobie jaką to wielką wartość ma twoje istnienie skoro twoja tępota ci na to pozwala, jest ona tak samo wielka jak świniaka z którego jesz kotleta, załosny głupi paproch wmawiajacy sobie niestworzone rzecz. Nikt nie jest na tyle inteligentny bo objąć rozumem swoją głupotę ty jesteś na poziomie debila który swojej głupoty nie widzi... tak więc błagam cię idź być głupim gdzie indziej możesz to dla mnie zrobić paprochu?

No i muszę przyznać że czerpię trochę z nihilizmu, ale byłem taki jeszcze zanim wiedziałem co to znaczy. Psychika zdrowego psychicznie człowieka wytwarza niezlico9zne złudzenia które pozwalają im spokojnie funkcjonować

użytkownik usunięty
kryszti

pisz więcej, wylewaj więcej jadu na moją osobę aż ci się nie znudzi, nie robi to na mnie wrażenia :)

ocenił(a) film na 8

to niezły z ciebie twardziel nie ma co k*rwa

użytkownik usunięty
kryszti

Spokojnie, wdech, wydech.

ocenił(a) film na 8

ja bym ci radził wdech żebyś się udusił i nie zaniżał poziomu intelektualnego społęczeńśtwa

ocenił(a) film na 8
kryszti

tzn wdech bez wydechu albo sam wydech i brak wdechu raczej

ocenił(a) film na 8
Jedr0i

z resztą sam piszesz jak głupi dzieciak i zapewne tym głupim dzieciakiem jesteś