Wymiękłam jak puścili "Forever young", ostra brecha, że taką muzę puścili xD
ja nie mogłam przestać się śmiać :) A co do muzyki to piosenka I can fly jest w wersji włoskiej a nie hiszpańskiej?
dokładnie ;D gdyby nie ta piosenka scena byłaby o wiele lepsza ;D ale to "forever young"- nawet się nie mogłam powstrzymać, musiałam pośpiewać ;p
co Wy gadacie ta piosenka mnie rozłożyła...na moje jest ok..może dlatego ze bardzo lubie ta piosenke az dreszcze mnie przeszly jak drzwi sie otworzyly..:)
znacie może ta piosenkę co kąpią się w basenie? :) byłabym bardzo wdzięczna za odp :)
no ja też się zdziwiłam ;D zaskoczył mnie taki wybór piosenki ale musze przyznac, ze podobało mi sie :)
ulubiona scena :dyskoteka kiedy Hache obserwuje tańczącą Babi ,uśmiecha się a później do niej podchodzi,a wszyscy inni tańczą wokół nich ;)
no dobra jest urocza :-) ja lubie też ta jak Hache chwyta Babi za rękę i przyciąga ja do siebie i powoli zaczyna ja całować... po tej całej sytuacji jak ona wpadla w to "blotko" :)
podpowiedzcie mi która to scena była, bo samą piosenkę pamiętam ale sceny już nie.