PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137578
4,4 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

Ulubiona scena

użytkownik usunięty

Wymiękłam jak puścili "Forever young", ostra brecha, że taką muzę puścili xD

ocenił(a) film na 6

ja nie mogłam przestać się śmiać :) A co do muzyki to piosenka I can fly jest w wersji włoskiej a nie hiszpańskiej?

ocenił(a) film na 8

dokładnie ;D gdyby nie ta piosenka scena byłaby o wiele lepsza ;D ale to "forever young"- nawet się nie mogłam powstrzymać, musiałam pośpiewać ;p

ocenił(a) film na 10
pudzian_69

co Wy gadacie ta piosenka mnie rozłożyła...na moje jest ok..może dlatego ze bardzo lubie ta piosenke az dreszcze mnie przeszly jak drzwi sie otworzyly..:)

ocenił(a) film na 10
mania604

znacie może ta piosenkę co kąpią się w basenie? :) byłabym bardzo wdzięczna za odp :)

kejt373

zapewne chodzi o L.A. - Stop the clocks :)

ocenił(a) film na 10
natalia65_0

tak tak to ta :) dziękuje Ci bardzo :)

ocenił(a) film na 10

no ja też się zdziwiłam ;D zaskoczył mnie taki wybór piosenki ale musze przyznac, ze podobało mi sie :)

Aselka

ulubiona scena :dyskoteka kiedy Hache obserwuje tańczącą Babi ,uśmiecha się a później do niej podchodzi,a wszyscy inni tańczą wokół nich ;)

ocenił(a) film na 10
cuzthisisme

no dobra jest urocza :-) ja lubie też ta jak Hache chwyta Babi za rękę i przyciąga ja do siebie i powoli zaczyna ja całować... po tej całej sytuacji jak ona wpadla w to "blotko" :)

Aselka

sceny na plaży też są cudne kiedy zabiera ją ze szkoły ; )

ocenił(a) film na 10

podpowiedzcie mi która to scena była, bo samą piosenkę pamiętam ale sceny już nie.

ocenił(a) film na 10
Gofrzyca

na przyjeciu Babi co przyszedl Hache do niej i tanczyli i sie pogodzili :)

ocenił(a) film na 6

dokładnie! ogólnie było kilka takich scen, które z jednej str chwytają za serce a z drugiej są tak romantyczne do bólu, że aż śmieszne, jeśli wiecie o co mi chodzi
mam mieszane odczucia co do filmu bo niby zwykłe romansidło, ale nie mogłam się oderwać :))))