PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181220}
7,3 308 tys. ocen
7,3 10 1 307924
6,2 47 krytyków
Transformers
powrót do forum filmu Transformers

hej wiecie jak sie nazywa tytul muzy w tym filmie kiedy to ten zolty samochod (transformer) autobot bubble chyba obrazil sie na ta babke co powiedziala mu ze jest zlomem a on ich wywalil i zawrocil, jadac na 2 kolach zeskanowal inny samochod i byl juz jak nowy i wtedy byla ta muza wiecie jak sie nazywa?? pomocy pliss :)))

mati10290

czy wiecie jak sie nazywa ta muza ?? pliss pomozcie

mati10290

wie ktos jak sie nazywa ta muza pomocy

ocenił(a) film na 8
mati10290

Proponuję wejść na odnośnik- muzyka- z tego filmu. Może tam ją znajdziesz, a jeśli nie to powodzenia w dalszych poszukiwaniach :)

mati10290

Proponuję zajrzeć na soundtrack z Kill Billa, to właśnie ze ścieżki dźwiękowej z filmu Tarantino została zapożyczona ta piosenka.
Utwór nosi tytuł:Battle Without Honor Or Humanity, a wykonawcą jest Tomoyasu Hotei.Możesz go znaleźć pod adresem poniżej:
http://www.esnips.com/nsdoc/1976c4b5-6e25-426e-a3cf-9d1feb17d42d/?action=forceDL
pozdrawiam i życzę miłego słuchania

Edward_Nozycoreki

tak to jest ta muza wielkie dzieki za en tytul i wykonawce

mati10290

a jest moze tej muzy jakis remix bo mam filmik i tam jeszcze przez chwile spiewa jakas kobieta i ten filmik trwa 3:52 z ta muza moze wiesz jak sie to nazywa ??

mati10290

Niewiem nic na ten temat,ale jakbyś miał link na youtube z tego filmiku to bym prosił,może coś zdziałam

Edward_Nozycoreki

czy wie ktos jak sie nazywa muzyka jak sie konczy film

ocenił(a) film na 10
Kinomaniak20

ta muzyka to linkin park - what i've done

ocenił(a) film na 8
mati10290

Yoo.Ja się chciałem spytać czy ktoś wie jaką nute puszcze Bumblebee gdy autoboty przedstawiają się głównemu bohaterowi.Wykonuje wtedy takie bokserskie ruchy :D.z góry dzięki :)

swieca

Ten utwór pochodzi z soundtracka z filmu i nosi nazwę Second To None a wykonawcami są Styles of Beyond feat. Mike Shinoda.

użytkownik usunięty
mati10290

a ja nie moge znalesc tego jak autoboty przylatuja na ziemie szukam i szukam dowiedzialem sie ze tytol nosi nazwe autobot descent ale nie moge tego znalesc

ocenił(a) film na 8
mati10290

Ja znalazłem coś pod tytułem Autobots Descend a nie Descent(oba znaczą chyba coś podobnego - spadek, zniżać się):D. Jak mi się ściągnie i to będzie to mogę Ci wysłać na maila.Pozdro.

swieca

Ja naszczęście mam już.Utwór jest świetny normalnie zakochałem się w nim,jak coś to mogę przysłać tylko podajcie e-maile.

ocenił(a) film na 10
Edward_Nozycoreki

Edward byś mógł mi wysłać ten utwór na mój e-mail alina.sobczyska@neostrada.pl Z góry dziękuję :)

ocenił(a) film na 9
Edward_Nozycoreki

Ojj a czy ja bym też mogła prosic o ten utworek ?? z góry dziekuje :) komarek891@wp.pl

ocenił(a) film na 8
mati10290

Dzięki Edward za tamtą poprzednią ale juz wczoraj mi się udało przez przypadek samemu znaleść :D. A jak możesz to prześlij tą instrumentalną na adres swieeca@o2.pl.Z góry dzięki.Pozdro.

swieca

Oki już wysyłam ale uprzedzam że nie jest to orginalny utwór, tylko wyodrębniona część z filmu w formacie MP3 zresztą trudno by było teraz dostać org. ponieważ soundtrack z muzyką Jablonskiego wychodzi dopiero za miesiąc.

Edward_Nozycoreki

Sorry ludzię,wysłałem tylko Świecy i Alinie, resztę zapraszam poniżej:
http://www.chomikuj.pl/radio-mind/muzyka/Steve+Jablonsky-Autobots+Descenset.mp3

użytkownik usunięty
mati10290

i co na tym soundtracku bede same instrumentale??

Owszem:)

[za krótki]

użytkownik usunięty
mati10290

to jak bedziesz juz mial moglbys wrzucic tutaj linka:P albo cos

http://www.mijor.de/music/MJ-Airstrike-Scorponok.mp3
Kolejny utwór

użytkownik usunięty
Edward_Nozycoreki

Ale rewelacja, nie ma co. Już dawno jest dostępne 14 kawałków instrumentalnych Jablonsky'ego.

użytkownik usunięty

PS. a zamieszczanie takich linków chyba jest niezgodne z regulaminem :P

ocenił(a) film na 10

http://hyperfileshare.com/d/5135346f
To was zaspokoi na pare dni zanim wyjdzie soundtrack!

Z tego co się orientuję, na podstawie pewnego wpisu na stronie Straży Dziennej,nawet podawanie swoich e-maili jest niezgodne z filmwebowskim regulaminem.pPozatym to nie są konkretnie instrumenale w wykonaniu Jablonskiego(wystarczy się wsłuchać)tylko bazujące na jego nutach.Sam orginalny soundtrack(chyba że do gry,który jest zupełnie inny) z tego co wiem,trudno jest znaleźć,jeśli wogóle jest to możliwe,ponieważ prawdopodobnie zostanie on wydany dopiero 9 października.

użytkownik usunięty
Edward_Nozycoreki

Jest tzw soundtrack-promo, nie tak trudno znaleźć :P

W takim razie przepraszam,mój błąd

(za krótki)

ocenił(a) film na 9
mati10290

Witam,

zna ktoś może tytuł utworu, który leci w momencie kiedy Camaro goni się z Barricadem (bardzo fajny rockowy kawałek).

Z góry dzięki za pomoc :).

M4ti_2

Nie jestem pewien,ale zdaję mi się że chodzi ci o The Used - Pretty Handsome Awkward.Pozdrawiam i życzę miłego słuchania