Kałowy polskiej patusiarni bo w filmie są Ukraińcy XD. Niesamowite jakim ściekiem stał się ten portal.
To nie jest ona, tylko on - konto założone oczywiście po 24.2.2022. Konto to udziela się niemal wyłącznie w tematach ukraińskich, w wiadomy sposób. Takiego plugastwa jest w internecie od czasu napaści Rosji na Ukrainę multum.
Akurat tutaj jedyna "wina" Filmwebu polega na tym, że nie ma moderacji, która by czyściła wątki z ruskiego trollingu i innej patologii. To co się dzieje w polskim internecie (i zapewne nie tylko w polskim) po 24.2.2022 to faktyczna emanacja rosyjskiej duszy.
Po napaści Niemiec i ZSRR na Polskę we wrześniu 1939 roku w prasie zachodniej pojawiło się sporo antypolskich artykułów (i plotek), trwało to kilka miesięcy, ale oczywiście nie mogło się to odbywać na taką skalę, jak współcześnie w internecie.
Krótko mówiąc: gdy zostaniesz napadnięty przez plugawe totalitarne Zło, które niszczy Twój kraj fizycznie, zabija ludzi, bombarduje miasta, to jednocześnie zostaniesz też opluty w propagandzie i retoryce. Obserwujemy imperium najczystszego Zła, które działa na kilku płaszczyznach. Pytanie, czy ludzie, którzy opowiadają się jednoznacznie po stronie czystego Zła będą z tego jakoś rozliczani?
Jestem na Filmwebie od wielu lat. Nigdy jeszcze nie było takiej patologii. Patologia ta która jest już obecna na wielu portalach, forach i grupach dyskusyjnych dotarła już tutaj. Mówię o "ukrainizacji". Każdy kto nie zgadza się z ukraińskimi kłamstwami czy propagandą jest nazywany "ruskim trollem". Czy to jest normalne? Film naprawdę jest s·aby, to wręcz gniot niemiłosierny i mam mu dawać dobrą ocenę bo jest o ukraińcach? Inaczej zostanę "ruskin trollem"? To jest dopiero patologia.
Jeśli nie jesteś patologią i szumowiną, człowiekiem złym i zwyrodniałym w sposób zdeklarowany i ostateczny, to powiedz, gdzie ten film obejrzałeś? Premiera kinowa odbędzie się za dwa tygodnie a od post-nazistowskich ruskich trolli, putinowsko-hitlerowskich odpadów, otrzymuje już teraz ocenę 1/10.
Ludzie dużo inteligentniejsi od ciebie, dużo wartościowsi, dużo bardziej moralni, przyzwoici, bez porównania mądrzejsi, wystawili ten film, jako polskiego kandydata, do Oscara. Kim taki ktoś tak ty jest przy normalnych, przyzwoitych ludziach? I pytanie podstawowe: czy sam wiesz, czy zdajesz sobie sprawę z tego, kim i czym jesteś, i kim i czym zawsze będziesz, bo takie jest twoje przeznaczenie?
Dużo inteligentniejsi i mądrzejsi? Mam 153 IQ i to stwierdzone urzędowo na piśmie a nie na jakiś portalach internetowych. A ten film oglądnąłem tam gdzie ci gamonie, pędzący za trendami typu "popieramy Ukrainę bo tak wypada. Zanim coś napiszesz to się zastanów. Co do przyzwoitości to jeszcze nikt mi nie powiedział, że nie jestem przyzwoity. Tylko taki "myśliciel" jak ty z IQ równym ciepłocie ciała mógł taką bzdurę wymyślić.
Ruski trollu, ty się możesz nawet i za Polaka podawać. Cechą podstawową rosyjskiej duszy jest kłamanie. Nigdy nie spotkałem ruskiego trolla, który pisałby prawdę.
Posługujesz się językiem polskim jak osoba lekko opóźniona w rozwoju. To jest przezabawne, że osoba intelektualnie ewidentnie wyraźnie poniżej przeciętnej twierdzi w stylu ruskich trolli, że ma IQ 153. W internecie to ty się możesz podawać za Einsteina, chłopcze, ale zawsze będziesz tym, czym jesteś, nigdy od tego nie uciekniesz. Twoim przeznaczeniem jest być kanalią internetową, która w internecie zawsze opowiada się po stronie czystego Zła i która zawsze kłamie. Nie widziałeś filmu, który oceniłeś i to jednoznacznie definiuje ciebie, twoją moralność, przyzwoitość, uczciwość i to jednoznacznie definiuje ciebie, jako człowieka z gruntu zakłamanego i nikczemnego. Pytanie, czy za bycie plugastwem zapłacisz kiedyś odpowiednią cenę.
I właśnie wystąpiło tu zjawisko i patologia o której pisałem w swoim wcześniejszym komentarzu. Jeżeli ktoś sprzeciwia się ukraińskiej propagandzie to osoby o IQ równej ciepłocie ciała (jak ty) wyzywają go od ruskich trolli. Mam wszelkie podstawy by tak sądzić gdyż twój sposób myślenia jest absolutnie tylko zero-jedynkowy. Nie masz tak szerokich horyzontów myślowych by pojąć taką prawdę, że Świat nie jest czarno-biały. Jeżeli ktoś nie lubi koloru czarnego to nie oznacza, że jego ulubionym kolorem jest biały. Jeżeli ktoś nie lubi makaronu to nie oznacza że je tylko ziemniaki. Jeżeli ktoś nie lubi PiS-u to nie oznacza że głosował na PO. Jesteś tępy jak pisowiec i właśnie swoim komentarzem to pokazałeś w całej okazałości. Twoja polszczyzna i zasób słownictwa jest na poziomie podstawówki a czepiasz się do mojej polszczyzny? Doprawdy żałosne.
To nie ma nic wspólnego, przygłupiasty użytkowniku, z Ukrainą, a przynajmniej nie tylko z nią. To ma coś wspólnego z elementarnym poczuciem uczciwości i przyzwoitości, czego ty, z jakiegoś powodu, nie posiadasz. Bardzo możliwe, że pochodzisz z rodziny patologicznej, dlatego nie przyswojono tobie podstawowych zasad moralnych i etycznych. Nauczono cię kłamać w każdym zdaniu, na każdy temat, co jest niejako twoją wizytówką. Posługujesz się dziwaczną, jakby łamaną polszczyzną, możliwe, że generowaną przez translator. Straszna z ciebie szumowina, tutaj i w życiu realnym na pewno też.
Och, doprawdy przejąłem się twoją głupią pisaniną. Przecież twój język polski i dedukcja są słabsze niż u mojej ośmioletniej córki. Patologia? Uczciwość? Przyzwoitość? Co jest nie uczciwego i nie przyzwoitego w ocenieniu słabego filmu na 1? A może to ty jesteś ukraińskim trollem i piszesz te bzdury w translatorze? Są ruskie trolle i ruska propaganda tak jak i są ukraińskie trolle i ukraińska propaganda.