Jest to jedna z moich ulubionych postaci Disneya, młody buntownik i jest bardzo przystojny ^^ Podoba mi sie jak został stworzony/narysowany :P A szczegolnie jego fryzura :> A najbardziej mi sie podoba jak byl w taki srednim wieku, jest taki moment jak jego ojciec odchodzi a on za nim biegnie, wygladal wtedy tak slodko ^^
A mnie się chciało ryczeć ^^. Szkoda mi go było, a jeszcze ta piosenka... Ale twarda jestem, jakoś się powstrzymałam. No i fakt, jest przystojny ^^.
Mi tez sie wtedy chcialo plakac i za pierwszym razem nie wytrzymalam :D ale to nie zmienia faktu ze wygladal wtedy slodko i tak niewinnie ^^
Świetna, wyrazista, buntownicza postać. Bardzo mi się podoba. Idealna na głównego bohatera, bo każdy może się z nią identyfikować. Absolutnie czarujący, jak James Dean : ) No natchnął mnie po prostu.
Nom,bardzo przystojny <3A jest Planeta Skarbów 2??? Bo wejdźcie sobie na to: http://i.pinger.pl/pgr108/8c819709001fe73349ba6864/Attack_of_the_Pets_by_dolphy. jpg Zauważcie,że z tyłu widać tą "knajpkę" matki Jima :) A jak wpiszecie w grafile na Google "Dolphy i Jim" to ukarze wam się pełno fajnych zdjątek.
To jest po prostu jakiś fanart narysowany przez kogoś i umieszczony na deviantarcie ;PP
Ale fakt, Jimmy jest megaprzystojny. Lubię buntowników ;PP
Jakby zrobili drugą część, to chyba bym im coś złego zrobiła. Drugie części zawsze są dużo gorsze i psują dobra wrażenie..
A jeśli chodzi o temat, to uważam różnież, że James jest suuuper przystojniakiem. I całe szczęście, że w filmie nie miał dziewczyny xD