PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229911}

Ona to on

She's the Man
2006
6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 109606
5,2 4 krytyków
Ona to on
powrót do forum filmu Ona to on

Widziałam trailer i zauważyłam że Amanda jest beznadziejną akorką.Każdy głupi umiałby tak grać.Tak samo w "Czego pragnir dziewczyna" nie umiała nawet dobrze zagrać smutnej sceny :P.

dinka007

Pierwsza konstruktywna i sensowna wypowiedź od dawna!!Dziękuję,że mogę wierzyć,że fani Amandy mogą być na poziomie i zdają sobie sprawę z jej niedoskonałości warsztatowych.
Rozumiem-możecie mówić,że ją lubicie i WAM podobają się jej filmy i WG WAS jest wybitną aktorką.Ale to WY tak uważacie.Posłuchajcie specjalistów(nie mówię o sobie-poszukajcie w sieci wypowiedzi krytyków,znawców etc).Ona jest słabiuchną aktorką.Sympatyczną dziewczyną-może,ale słabą aktorką. Wam wystarczy zaprzeczyć i już zaczyna się walka na mięso.Mnie to gra-lubię się kłócić,ale pomyślcie co piszecie!!I UWIERZCIE-INNI MOGĄ (nie muszą,ale mogą) MIEĆ RACJĘ!!Bo pomyślcie-jej zasługi dla kinematografii,jej nagrody,jej najambitniejsze dzieła-lichutko.

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Immortal_2

tak sobie poczytałam wasze opinie i mogę się zgodzic z każdym z was.. Nie jest to genialna aktorka jak niektórzy potrafia zauważyc, bo dziewczyna sobie nie umie poradzic w kazdej scenie i nie potrafi zagrac wszystkiego, co aktor powinnien umiec! Z drugiej strony jej mimika mnie rozwala i to naprawde, dziewczyna umie rozśmieszyc (przynajmniej mnie). Oglądałam filmy z jej udziałem z cała rodzinka i rozsmieszyła wszystkich!

pozdrawiam ;)

agateq

hmm jak dla mnie to Amanda jest świetna... dla 13-latek... Tak ogólnie to jest taką sobie aktorką, nadaje się akurat do takich komedyjek jak ta...

ocenił(a) film na 5
lokasta

Phi Amanda jest naprawde dobrą aktorką ten film "ona to on" najbardziej o tym światczy. Chyba go nie oglądałeś że tak mówisz// Amanda jest super.

topciia

Kłoda nie aktorka. Ten film to udowadnia

lokasta

ZGADZAM SIĘ!!!!!!!!!!!!! ZGADZAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
phaolin

Polecam zaczac sie leczyc.

ocenił(a) film na 4
Rafcyk

Jeśli Amanda Bynes umie grac to ja jestem królowa Elżbieta.

Khyati

Filmy z Amandą to klimat dla osób,które ida do kina aby kupic popcorn litrowa colę i zostawic trzode po sobie...