Widziałam trailer i zauważyłam że Amanda jest beznadziejną akorką.Każdy głupi umiałby tak grać.Tak samo w "Czego pragnir dziewczyna" nie umiała nawet dobrze zagrać smutnej sceny :P.
Taaaa...Lolem...coś jeszcze? czy może skończyleś?I właśnie kto tu jest drętwy i na niskim poziomie...Ziom nie pochlebiaj sobie za bardzo...No a co do Amandy to jest super!!!A jak Ci sie coś nie podoba to nie odwiedzaj tej strony...
Po pierwsze nie "ziom" (krów z tobą nie pasłem),bo to kolejne słowo wskazujące na jak "wysokim" poziomie jesteś.Po drugie-uzasadnij mi czemu niby to jestem na niższym poziomie od ciebie.Po trzecie-to jest forum gdzie można wyrażać także swoje negatywne uwagi.Po czwarte-jakoś ja i moi znajomi nie uważamy,że jestem drętwy(wogóle skąd ci to przyszło na myśl.Nie znasz mnie).Dorośnij.
Tak oczywiśćie karzdy może tu wyjawić swoje "poglądy" Ale nie do tego stopnie...Ty mnie też nie znasz, a Twoim zdaniem jestem na niskim poziomie...No a moi znajomi twierdzą wręcz przeciewnie niż Ty...Dorośnij-tak właśnie dorośnij a potem pogadamy...:P
O twoim poziomie niech swiadczy "karzdy" (jakbyś się nie domyśliła to pisze się kaŻdy)Ja dorastać już nie muszę bo dowodzik mam od wielu lat i sądzę,że do niego dojrzałem. A i rozmawiać z tobą nie będę ,bo nie czuje takiej potrzeby.A poglądy wyrażać swoje będę-niezależnie od tego czy one ci się podobają czy nie.(Konstytucyjna wolność słowa i poglądów)
No tak...wiem że kaŻdy pisze się przez Ż, i tu masz racje, ale każdy może się pomylić!!!Wyrażaj sobie swoje zdanie...ale na temat Amandy czy innych aktorów lub filmów, a nie na mój temat...jeżeli mnie nie znasz to nie pisz że jestem na niskim poziomie, bo tak nie jest!!!Ja wyraziłam swoje zdanie na temat Amadny, a nie Ciebie!!!No ja dowodu nie mam i jeszcze mi brakuje żeby go mieć, a właśnie tak samo jak Ty nie mam potrzeby prowadzenia z Tobą dialogu...Jeżeli Cię uraziłam-bardzo przepraszam...:)Kończe.Bo nie jestem osobą lubiącą się klucić czy krytykować nawzajem z kimś kogo nie znam!
Na twój niski(niech zgadnę-gimnazjum) poziom wskazuje:
1)Twoja gramatyka.Naucz się poprawnie budować swoje wypowiedzi
2)Zwroty pokroju "ziom" , "lol" etc.
3)RAŻĄCE błędy ortograficzne (karzdy-co to za twór?)
4)siła twoich argumentów(brak ich rzeczowego uzasadnienia) i nieumiejętność dyplomatycznego kontrowania moich
PS.Dorosły jestem od 5 lat,więc jak to się mówi: "Nie ucz ojca dzieci robić", dobrze?
Jak dla mnie jest ok. Jej miny są rewelacyjne. Nie znam się na aktorstwie, i nie będe jej oceniać. Ważne że film mi się podobał . I myślę że to dzieki tym świetnym minom Amandy. Rewelacja ;) pozdro;p
Moim zdaniem Amanda jest świetną aktorką i widac ze ma to we krwi, szczególnie widac to w tym filmie, w 100% pasuje do komedi, jest naturalna i bardzo żywiołowa, nie znam takiej drugiej aktorki
no cóż mogę powiedzieć...Amanda fajnie gra i wogole filmik "ona to on" jest dla mnie świetny.mogę go codziennie oglądać(kiedyśmoże mi sie znudzi).nie jest jakis nadzwyczjny i on a tez ale mi sie baaardzo podoba....
Dopiero teraz skojarzylem. Ludzie. Ten film to kretynskie dno a o glownej aktorce nie wspomne. Typowa idiotyczna tepa komedia dla niemniej tepych amerykanskich widzow. Co jak co. Ale jeslu ktos mysli ze to dobra aktorka to jest w bledzie. Strojenie kretynskich min to jedno a dobre granie i strojenie kretynskich min do co innego.
Eh ja tam się z nikim nie chce kłucić wyrażam tylko o tej aktorce moje zdanie:
Amanda - jest to bardzo dobra aktorka utalentowana, a jednak nie skończyła szkoły aktorskiej ...
Jest ładna i zabawna co widać na filmach robi świetne miny, zawsze umie coś śmiesznego powiedzieć bym ją określiła (Zabawna) bo ona taka jest przypominam że ona gra w filmach komediowych, a co do smutnych min to się nie przyglądałam jak jej wychodzi ale czepiacie się o drobiazgi :(
Zagrajcie lepiej a nie się do niej przyczepiliście ...
Fakt, że musi się jeszcze dużo nauczyć ale wydaje mi się że kiedyś ona będzie lepsza od nie jednej sławnej aktorki :)
Pozdro dla fanów Amandy Bynes oraz (ALUNO, santylia, Roxanne, Czarny-nt, kama_kg, justynawatrak, aKuKu_, teze83, Ayame, Herma)
No , plrzepraszam bardzo . Amanda jest genialna , robi świetne miny , jest ładna , bardzo ładna , ma talent i w ogóle . A że nie skończyła szkoły aktorskiej ??? Kogo to interesuje ??? Jest super i to wystarczy . Ma dziewczyna talent .A film sam w sobie jest śmieszny . Oglądałam nie raz "Amanda show" , skecze są śmieszne , ale nie podoba mi się że przebiera się za różne osoby . Widziałam również "Czego pragnie dziewczyna" , świetne ;) A filkm "Rozbitkowie" , wypożyczę sobie na DVD . Pozdro dla fanów Amandy , a co do Immortal ... debisltwo . Nie lubisz Amandy to spierdzielaj z tej strony . Zgadzam się z JustynaWrak . I ja uważam że to Immortuś jest na niskim poziomie .
Kolejna rozwydrzona nastolatka i znawczyni kina. Czy ty naprawdę wierzysz w wybitność tej aktoreczki(nie śmiem nazwać jej aktorką, a tym bardziej artystką)?Czy stwierdzenie "robi śmieszne miny" naprawdę ma świadczyć o jej wielkim talencie?Jest strasznie drewniana i nienaturalna.No dobra-może i jest w sympatyczna,ale do niczego innego jak młodzieżowe, denne komedie romantyczne się nie nadaje (bo czy widzisz ją w jakimś ambitnym repertuarze). Pracuję z ludźmi znającymi się na kinie(to ich obowiązek).Nie mówię, że ja jestem wybitnym znawcą, jak oni, ale oni przyznają mi rację-Amanda jest jednowymiarowa,sztywna i nienaturalna. Mów co chcesz, ale nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem w dziedzinie kina i filmu. I nigdy nie uwierzę, że ta aktorka kiedyś coś osiągnie(stanowczo zbyt długa droga przed nią, by zdążyła).
Pobawiłem się w elokwencję,ale dzieci mogą nie zrozumieć, więc zniżę się do twojego poziomu:
1)wytłumacz mi gówniaro czemu debilstwo-równie dobrze twoją denną wypowiedź mogę nazwać kretynizmem.
2)spierdalać nie będę, bo to forum otwarte dla wszystkich użytkowników a nie tylko do rozwydrzonych małolat, które myślę ,że coś kryje się w ich tępych mózgach o ilorazie inteligencji mniejszym od rozmiaru biustonosza.
3)mamy konstytucyjną wolność słowa(wiesz chociaż co to znaczy idiotko),więc mam prawo wyrazić swoje zdanie-negatywne również.I jeżeli uzasadniłem swoje argumenty, to odwal się ode mnie.Są ludzie, którzy mnie popierają.
4)nie zdrabniaj słowa "Immortal",bo brzmi debilnie i nie ma sensu.
To zrozumiałaś?
1) Samo Immortal brzmi debilnie ;)
2) Moja wiedza o kinie jest tysiąc razy większa niż twój Fistaszek .
3) Nie rozpędzaj sie , bo gówniarą to ja nie jestem . Przynajmniej nie jestem takim chamem jak ty i tak się nie wyrażam .
4) Że niby ona daleko nie zajdzie ??? A ty z tym Twoim dennym słownictewm , pewnie nawet na sorzątacza sie nie nadajesz .
5) NIE GADAM Z FRAJERAMI ;)
1)Może dla ludzi ludzi o głębokości kałuży po splunięciu.Dla mnie ono ma głębszy sens,którego twój słabo pofałdowany mózg nie zrozumie.
2)Silny argument osoby na poziomie ameby.W dodatku nie widziałaś nie oceniaj(przepraszam-z pustakami się nie zadaję i nie sypiam,więc wątpię byś miała okazję).Wiedzę może i masz,ale gust filmowy-do niczego.
3)Nie jesteś?Zaskoczenie.Po twoich wypowiedziach daję góra 16 lat (i to mniej rozwinięte umysłowo).I uwierz-czytałem twoje poprzednie posty-jesteś chamką(nie przeczę,że ja nie!)
4)Kto tu ma denne słownictwo!?Niby twoje słownictwo jest takie wyszukane?Żadna z Twoich wypowiedzi nie wskazywałaby,że mamy do czynienia z osobą elokwentną!!Raczej z rozwydrzoną,uwielbiającą różowy kolor, pustą panienką,która myśli,że jak założy mini to od razu jest kimś!
5)a jakoś się odezwałaś.Ja powiem inaczej-uwielbiam kłócić się z takimi zerami jak ty.To mnie uspokaja po dniu pracy i nauki.
1) Taaaak ... to wytłumacz mi geniuszu , dlaczego w jdnym roku zrobiłam dwie klasy ??? I mam starszych przyjaciół ode mnie o rok ??? Bo jestem bystra i mądra .
2) Wiesz co ... szczerze wolałabym nie widzieć . A ktoś taki jak ja , nie spojrzy na kogoś takiego jak TY . Logiczne ;)
3) No , dobrze . Lubie się kłócić , i moje wypowiedzio czasem też są chamskie . W koncu zazwyczaj moim koleżankom na GG , jadę nie miłosiernie , no ale to szczegół . A z tym wiekiem nie co się pomyliłeś . Zgaduj dalej ;)
4) A powiem Ci że lubię różowy , często też wkładam mini . I jestem blondynką . Ale to nieznaczy że jestem od razu taka jak Paris Hilton .
5) Od pracy ... Sprzątacza czy śmieciarza ???
Ktos bardzo ladnie ujal takie wypowiedzi jednym zdaniem:"Ktos kto jest dzentelmenem nie musi tego udowadniac. Jesli to robi, znaczy ze nim nie jest". Sorry Jodi ale z twoich wypowiedzi o tym jak to kolezanki jedziesz na gg, ze jestes taka fajna lal, ze zrobilas dwie klasy, ze jestes bystra i madra i ble ble ble widac wszystko jak na dloni. Czuje sie jakbym czytal BRAVO. Widze ze ty czytasz bo jezyk zywcem sciagniety. Szczerze mowiac kazdy sra tutaj na to. Wyryc tabliczke mnozenia kazdy jelop moze. A wbrew pozorom bardzo latwo rozpoznac inteligentnego czlowieka. Oczywiscie po tym jak pisze. No ty niestety sie do nich nie zaliczasz. Nie ma co sie klucic. Nie mowie kto ma racje ale prawda jest jedna - takich aktoreczek jest setki i szybko gasna jak rozblyskuja. Amanda jest denna i drewniana a ten rodzaj komedii wymaga najmniej od aktora. To analogiczna kariera wydaje mi sie do Lindsay. Oczywiscie zenada.
P.S: Wiem wiem co napiszesz. Sam jestem zenada, czytam czasami bravo i napewno nie jestem inteligentny. To tak zebys sie nie musiala produkowac. Pozdrawiam
1)Bo w podstawówce/gimnazjum to żaden wyczyn!! Jakoś pamiętam czasy podstawówki i liceum i naprawdę-wybitność nie była niczym specjalnym(12 lat czerwony pasek,tytuł najlepszego ucznia w klasie-10 lat,w szkole-3,liczne nagrody z konkursów matematycznych i językowych.Wolny bilet na 2 uczelnie w Polsce.)Zobaczymy na studiach, czy będziesz taka bystra i mądra.A z przyjaciółmi-silny argument.Ja też zadaję się w większości ze starszymi.Wiele osób tak robi. Ale ciebie może oni lubią nie za mądrość, a za twoje różowe mini?
2)Takie osoby jak ty(z tego jak się opisałaś w pkt. 4.+plus twoje wypowiedzi)są przez nas wyśmiewane i trzymamy się od nich z daleka. Sorki-jakkolwiek byś była ładna-jesteś pusta,a to wogóle nie pociąga.Więc nie martw się.Nie zobaczysz.W dodatku ty nie wiesz jak wyglądam ja!!Więc skąd wiesz??Może nie jestem taki zły??Kolejny ślepy argument??(Choć czytając twoje wypowiedzi można stwierdzić,że lubisz łysych przepakowanych ćwierćinteligentów,więc chyba rzeczywiście nie spojrzałabyś na mnie)
3)Zgaduję-góra18.Też lubię się kłócić(jaki miły akcent tej dyskusji-jedyna zgoda;)
4)Ale to jest kicz, który jednak nachalnie przynosi jedno skojarzenie,a że bardzo często trafne,sta takie uogólnienie!!
5)WRONG - obróbka graficzna i moderowanie w dziale media stron internetowych-zaskoczona!!??Lepsze to niż twoja przyszła praca-ulicznica lub sprzedawczyni w McDonaldsie(góra!!)Ćwicz zdanie:"Z keczupem czy bez"
1) Taaak ? Ja tych wyczynów miałam sporo . Ciekawe jak tam było z Tobą ?
2) Wiesz , no nie wiem jak wyglądasz , i może nie jesteś taki zły . Nie zaprzeczę ale na całej linii odpadasz jeśli chodzi o charakter .
3) Uwielbiam się kłócić . A z wiekiem zniowu chybiłeś .
4) OK. Ale co z tego . Nie ja jedna na świecie lubię róż , jak PH , noszę mini jak Doda , ale za to jestem mądra . A nie jak nasza milionerka z pieskiem .
5) Hmn ... wiesz kim ja chcę by ćw przyszłości ??? Otuż zastanawiam się między prawnikiem a aktorką !!! Aha a jakbyś chciał wiedzieć , uczę się angielskiego od kilku lat , od nie dawna uczę się również niemieckiego (dodatkowo i jedno i drugie) .
O matko. Skoncz dziewczyno bo z kazda wypowiedzia kompromitujesz sie jeszcze bardziej...
Tak i kto to mówi , wielki wyznawca kina . Wątpie . Ja w Lipcu byłam w kinie pięć razy , dzisiaj idę po raz kolejny . Jestem również zapisana do wypożyczalni DVD więc wiesz . Znam się na filmach dość dobrze .
I tak właśnie ludzie zaczynają wierzyć, że znają się na kinie i mają wyszukany gust.Dziewusiu- nie ośmieszaj się!!
"Wiesz... Ogladam codziennie TV, mam same piatki w szkole i czytam regularnie Bravo wiec wiesz... Marasz sie tylko. Mlotku sie nie znasz na filmach i masz do dupy gust!" Mi to przypomina skecz o Mariolce Paranienormalnych chyba.
1)nieskromnie-sporo ;)
2)akurat charakter by pasował.Upór by się zgodził ;)
3)Ja też
4)"otuż" i " nie dawna"-wątpię w tą nadinteligencję ;)
5)aktorki nie polecam-wątpliwa przyszłość.//będąc na 5 roku-polecam coś bardziej realnego.weż prawo.Jeżeli się nie obrazisz za doradzanie to lepiej administracje;)//Podziwiam za determinację i życzę powodzenia w przyszlości.//czytaj: Biała flaga-na zgodę//
Dziękuje . Rozumiem że topór wojenny Zakopany . Aaa teraz Ci mogę podać mój wiek . Więc ja mam 11 lat :P Na serio !!!
Widac. Kazdy twoj post to jak pisany z piaskownicy. Co z tego ze chodzisz do kina, jestes w wypozyczalni zapisana. Rozmawiasz z ludzmi ktorzy maja po 22, 25lat i ty chcesz powiedziec ze sie bardziej znasz na filmach. Akurat urodzilas sie w niszy filmowej bo dobre filmy plodzi sie teraz z czestotliwoscia japonczyka-impotenta. Ty jestes zapisana do wypozyczalni podczas gdy niektorzy juz od 10 lat.
Dobra . Jesny . Co z tego że mam 11 lat , kiedy gadałam z 18 latką nie wiedziała o co chodzi gdy opowiadałam o filmach a ona również się tym interesuje .Więc jak masz gadać bzdury to lepiej już nic nie mów .
Skoncz juz bo bredzisz rasowo. Jestes typowa 11 latka, ktora chapsnela troche kina (watpie, ze roznorodnego bo sila rzeczy niektorych filmow nie jestes w stanie zrozumiec) i probuje wcisnac swoje racje. Bachor jakis bedzie gadal do mnie o filmach, ktorych nie ogladalem i tez nie bede wiedzial o co chodzi. Czyli z twojego malorozumkowego rozumowania wyjdzie na to, ze bachor sie zna na filmach lepiej tak? Wez dziewczyno odpusc sobie. I wroc tu za pare lat.
Widze ze Jodi aka Ashley zmienila nick i zdjecie. Az tak ci dokopalismy ze zmieniasz tozsamosc?
Nic z tych rzeczy . Po prostu Ashley Tisdale to my favourite singstar and actress . You understand ??? No, właśnie . A na filmach się znam na pewno lepiej niż TY . PSss .
Sorki,ale pseudo-gwiazdka z HSM ulubioną aktorką-nie świadczy to za dobrze o czyimś guscie filmowym(i muzycznym).
Immortal, masz chyba 70 lat!zachowujesz sie jak stary, zgorzkniały dziade dziadek!! tez nie lubie Amandy ale ja nie obrazam wszystkich napotkanych!!!!!!!!!!!!!! no a poza tym, poco chwalisz sie, ze skonczyłes 18 lat???? to ci nie daje zadnej przewagi, koles! a ty w kołko o tym jakby to miało znaczenie!!! i skoro jestes taki dorosły to po co oglądasz takie filmy dla nastolatek???????
Nie zawsze oglądanie takich filmów to mój wybór ;) (czasem jak warto idę na ustępstwa).Nie powiem-oglądam różne filmy(te nieambitne również i to często),ale nie uważam ich za arcydzieła i jestem świadomy ich niskiego poziomu.
Jak oglądałam film to miałam mieszane uczucia niby fajny, a jednak czegoś mi brakuje. ,,Szał na Amandę" to poprostu dno, oglądałam 5 minut i przełączyłam na inny kanał bo to było poprostu głupie i beznadziejne. ,,Czego pragnie dziewczyna" mi się podobało.
Jest ladna, sympatyczna i słodziutka :) Pasuje do mlodziezowych filmow. I ma taką pyzatą buźkę :)
Ja myślę, żę ty nie znasz się na aktorach... ;/ ;/, bo według mnie ona jest świetna !! I ładna i fajnie gra... Lubię i ja jako aktorkę i filmy z jej udziałem... I wiele osób się ze mną na pewno zgodzi. Skoro twierdzisz, że umiałby każdy tak zagrać, to czemu nie słyszałam o tobie ?? Pokaż się na scenie, a dopiero później oceniaj innych, ok !! Myśle, że gra świetnie i osobiście uwielbiam film ,,Czego Pragnie Dziewczyna,, bo jest po prostu bajeczny... a ty masz do d*** gust. Tylko tyle ci powiem.
Gust to ty masz do dupy dziewczyno. I tak powiem.Wiele osob sie ze mna zgodzi. Poza tym nie znosze jak ktos pisze "Pokaz sie na scenie i potem oceniaj ludzi". Do jasnej cholery. Po to jest forum zeby wyrazac opinie na temat filmow. Rownie dobrze moglbym napisac "Nie podoba mi sie ten film, nie podoba mi sie w nim to i to" i od takich madrych dziewczynek uslyszec "Sam taki nakrec a potem oceniaj sztuke". Puknij sie dziewczyno w leb bo to nie o to chodzi. To jest typowa debilna komedia dla podobnej mlodziezy.
Brawo dla inteligencji... Ale wiesz co ci powiem ?? Nie nadajesz sie na krytyka filmowego, bo twoj gust jest... zenujacy po prostu. Mam gdzies co lubisz, a czego nie wiec uwagi zatrzymaj dla siebie. Wiele osob, ktore ZNAJA SIE NA FILMACH zgodza sie ze mna, ze AMANDA BYNES umie grac...
ehhh. szkoda mi sie strzepic na ciebie wiec juz sie nie bede pienil na was pseudo-avril-buntowniczki.Po pierwsze nie trzeba miec dobrego gustu zeby z szeregu mlodziezowych amerykanskich komedii wylowic kilka dobrych. ten film jednak to gowniana szmira. nie da sie wytrzymac na widok idiotki strojacej glupie miny na ekranie. Boczek w kiepskich wypada bardziej wiarygodnie. to ma byc smieszne? nie sadze. kiepscy aktorzy komediowi zawsze nadrabiaja kretynskimi minami. Zobacz dziewczyno na filmy w ktorych zagrala a potem sie wypowiadaj.
Po drugie. Forum jest do tego zeby wyrazac swoje opinie. Moze to ze odpisuje na twoj post nie swiadczy o tym, ale naprawde nie obchodzi mnie ze ciebie nie obchodzi co ja lubie.
Po trzecie. "Ja mam fajniejsza sukienke bo w paski a ty masz w groszki bo sie nie znasz i masz gowniany gust. Nie bawie sie z toba".
Po czwarte primo ultimo. Wiele osob, ktore znaja sie na filmach nie puscily na niego nawet baka. Ja dalem sie niestety zlapac. Ale kto raz nie sprobuje ten sie nie przekona. Pozdrawiam.
Rzucilem okiem do w twoj profil. kurde. chyba naprawde nie mam gustu. nie mam zadnych skarpet w czarne pasy w szafie i nie kocham Avril, Paris, Lindsay i innyh Hollywodzkich gwiazdek. Czemu? Bo nie mam gustu. No i jest odpowiedz na pytanie. Napewno padna oskarzenia o ataki i ublizanie ale coz... Nie z ludzmi ktorych karmi Hollywood, bulwarowa prasa i sztucznie kreowany image proznych ludzi, prowadzilem, prowadze i bede prowadzil rozmowy. Heil Bravo.
Ja przynajmniej mam bloga... A poza tym nie jestem jedyna osoba, ktora lubi gwiazdy tego typu. Nie jestem osoba, ktora krytykuje innych. Sa gusty i gusciki. Ja mam taki ty inny i nara. Nie musimy lubic tego samego...
mam bloga ale nie na filmwebie a na blog4u. Podtrzymuje to co wyzej. Moze podaj jakis przyklad w czym Amanda jest taka dobra?
A niby ty kretynko nadajesz się na krytyka?Twój gust nie jest żenujący i do d***?Z twoim dennym gustem?Uwierz-nie trzeba wiele wysiłku ,by grać lepiej od Amandy!Nie usłyszałaś o przedmówczyni bo ona nie ma menadżera i nie mieszka w USA i nie ma szansy się wybić.Tam wybija się wiele dennych aktorów i aktorek vide panna Lohan,Hilton czy właśnie Amanda(niech zgadnę-ich też podziwiasz).To kłody na nogach a nie artyści!!Jednowymiarowe postacie do dennych filmów młodzieżowych(nie wierzę w ich talent dramatyczny!).Uwierz mi-żaden(mam okazję pracować w pobliżu recenzentów i znawców kina),ale to żaden cię nie poprze w wierze w jej talent.Amanda to kolejny plastikowy twór Hollywood!
A ty gówniaro obejrzyj coś ambitnego,"liźnij" trochę naprawdę dobrego aktorstwa i wtedy krytykuj innych.Bo na razie to twój gust jest żenująco do dupy o "Wielka Krytyczko i Znawczyni Kina".Zawstydzasz się.
Dobrze, że ty nie jesteś krytykiem filmowym.Akurat specjaliści (krytycy,członkowie akademii filmowej i innych organizacji związanej ze światem filmu) ma ją za średnią(najwyżej) aktorkę.Żadnych znaczących nagród(nawet nominacji),jej filmy spotykają się z ostrą krytyką i słabymi ocenami,prawie żaden nie został znaczącym przebojem (wyjątki:np. Hairspray,ale tam gra drugoplanową rolę).Ona na zawsze skazana jest na drugą ligę i nie oszukujmy się-mierne szanse ,że się przebije do ligi wybitnych.
Och dziecko,dziecko.
1)Ty się niby znasz na aktorach??Wiesz kto to Glenn Close, Anthony Hopkins, Judy Dench...TO SĄ AKTORZY!!Więcej-to są Artyści!!Ta twoja mierna Amanda jest po prostu kolejnym plastikowym tworem, dobrze wykreowanym przez menadżerów. Gra tylko w dennych młodzieżówkach nie wymagających ni krzty talentu.
2)Czemu nie słyszałaś o przedmówczyni?!Bo jej nikt nie wykreował i nie miała okazji się wybić.W dodatku:Polska a USA-drobna różnica.Tam byle ludzka kłoda może być gwiazdą.Nie wierzysz-proszę:Britney Spears,Paris Hilton,Hayden Christensen(niech zgadnę-lubisz ich).Jedni z wielu.Typowe beztalencia.Amanda jest w tym samym worku.Nie wątpię,że przedmówczyni(gdyby miała okazję)zagrałaby to lepiej-to nie jest trudne!
3)Nie oceniaj gustu innych,bo o gustach się idiotko nie dyskutuje. Jeżeli chcesz to wyraże swoje zdanie o twoim-udowadniasz jaką jesteś banalną,pustą,tępą niedojrzałą gówniarą,która nie ma pojęcia o kinie i potrafi oglądać tylko filmy,które jej malutki,opóźniony móżdżek będzie w stanie zrozumieć (nie wierzę,że zrozumiałabyś i polubiła Lyncha,Bergmana,Jonze'a czy Nolana)
Dorośnij smarkulo by móc zacząć oceniać wartość filmów,ludzi i ich gustów!Bo na razie twój jest wypaczony.
he he własnie sobie poczytałam te Wasze konwersacje Mozna sie posmiac ale to swoją drogą ja tu w innej sprwie przyszła...A więc co do aktorstwa pani Amandy to zgdodze się z poprzednią osobą <albo ktora tam w kolejnosci nie pamietam> robienie głupich min nie czyni jej swietna aktorka Oscara za pajacowanie nie zdobedzie i do ideału jej troche brakuje ale moze wlasnie przez granie w takich filmach kiedys sie rozwinie bo nie twierdze ze talentu nie ma moze kiedys uda jej sie odwalic naprawde dobre aktorstwo za co Oscara dostanie czego jej zycze ale grajac w ten sposob to w tej chwili nierealne...pzdr ps i mam nadzieje ze odrazu nie zostane skrytykowana brutalnie za wyrazanie swojego zdania bo to jest forum :D