Trzeba było zostać na napisach końcowych...;-) Najlepiej sprawdź na oficjalnej stronie TVN-u.
Maciej Gudowski-ten sam lektor, który dawniej czytał Monty Pythona i Bondy na TVP oraz "Zabójczą broń" na TVN.
A ja się nie dziwię-też lubię głos Gudowskiego, podobnie jak Szydłowskiego i Knapika.
A ja wole jak czyta Stanisław Olejniczak albo Jacek Brzostyński , ale Maciej Gudowski też może być
Najlepiej sprawdź w EMPiKu-tam swego czasu można było dostać "Godfathera" nawet w jakimś pakiecie z pozostałymi częściami sagi, ale to już jest wydatek rzędu ponad 100 PLN.
Jeśli nie boisz się Allegro (ja się boję) tu masz link do aukcji
http://www.allegro.pl/item220375179_ojciec_chrzestny_nowy_od_1_zl_bez_min_.html
W empiku nie ma , a pakiet kosztował 75 PLN , a oprócz allegro i empika mogę gdzieś kupić ojca chrzestnego na DVD (chodzi mi o nazwy sklepów) ?
Ja kojarzę, że pakiet kosztował 110 coś...
Hmmm.. Trudne pytanie, skoro w EMPiKu niet... W standardowym sklepie z płytkami raczej nie znajdziesz. Rozejrzyj się może czy ktoś wypożyczalni nie likwiduje i tam próbuj (ja tak nabyłem kilka filmów). Swego czasu "Godfathera" miał też wysyłkowy sklep KDC, ale widzę, że Ciebie raczej taka sprzedaż nie urządza.
Tak grzebię jeszcze w pamięci... Jeśli jesteś z Krakowa bądź okolic zajrzyj do księgarni muzycznej KURANT koło Sukiennic. Tam mają także dość duży wybór filmów na DVD, wprawdzie w większośći polskich, ale nie jestem pewien czy której części trylogii tam nie było.
Swoją drogą to dziwne, żeby w stołecznych EMPiKach nie byłó "Ojca...". Może przejdź się po więcej niż jednym-nie wiem czy byłeś w tym koło Ronda De Gaulle'a czy tym w Złotych Tarasach, ale nie szkodzi spróbować w tym,do którego nie zajrzałeś. W ostatecznym razie, jesli filmu nie będzie, istnieje tam chyba taka opcja "zamów u sprzedawcy". Kojarze że jak byłem w marcu w Wwie i nie było jakieś płytki to ekspedient pytał czy możę dla mnie zamówić, zresztą na pólkach pełno jest tych bannerów.
Zatem może jeśli (odpukać) nie znajdziesz filmu, zapytaj sprzedawcę o dostępność na rynku i sobie zamów.
Teraz w gazecie przeczytałem , że ojciec chrzestny trylogia znów wyszedł na dvd