PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1091}

Ojciec chrzestny III

The Godfather: Part III
1990
7,9 185 tys. ocen
7,9 10 1 185150
6,9 50 krytyków
Ojciec chrzestny III
powrót do forum filmu Ojciec chrzestny III

Najlepsza część

użytkownik usunięty

Dla mnie Ojciec chrzestny III jest dużo lepszy od poprzednich części. Świetne aktorstwo (rewelacyjny Andy Garcia, Al Pacino, Talia Shire oraz Eli Wallach), muzyka, scenografia, zdjęcia i ani jednego oscara. :(

użytkownik usunięty

PS dwie złote maliny dla Sofi Coppoli to jakieś nieporozumienie :/

użytkownik usunięty

Nikt nie umie docenić tej części. Ojciec Chrzestny III to niezwykłe arcydzieło, najbardziej poruszająca część, a Andy oczywiście rewelacyjny.

użytkownik usunięty

Ojciec chrzestny I, II i III to najwspanialsza trylogia wszechczasów i najlepsze filmy na świecie. Ten kto uważa że to gnioty ten nie zna sie na prawdziwym kinie.

użytkownik usunięty

Oczywiście III część uważam za najlepszą z tych trzech ale wszystkie są arcydziełami

użytkownik usunięty

Zgadzam się, cała trylogia Ojca to jedyne arcydzieła jakie powstały i 3 pierwsze miejsca w rankingu powinny zajmować. Ale nie umiem wybrać najlepszej części.

Jak to nie umiesz, skoro dwa dni temu wybrałeś? ;]
Dobrze się czujesz?

Il_cattivo

"Zgadzam się, cała trylogia Ojca to jedyne arcydzieła"
Ile razy jeszcze to napiszesz zanim ci się znudzi? :/ Chyba masz za dużo wolnego czasi.
Poza tym zapomniałeś dodać IMO na początku zdania, bo szczeże mówiąc ciężko ci będzie znaleść kogoś, kto zgodzi się z taką tezą.

ocenił(a) film na 4

"Nikt nie umie docenić tej części"
Dla twojej wiadomosci Sierzancie, to ze komus sie ta czesc nie podobala, nie oznacza, ze jej nie zrozumial badz nie docenil. Puknij sie w leb

PS.Zauwazylem ze w ciagu ostatnich paru dni twoje poglady diametralnie ulegly zmianie.

ocenił(a) film na 8
mad_monkey

film oceniam na 8/10, choc to moze po czesci sentyment do ojca chrzestnego

wg mnie niestety do czesci 1 i 2 mu daleko

ocenił(a) film na 10

Wszystkim czesciom dalem po 10 bo na to zasluguja, ale najlepsza jest II czesc. Pozdro

ocenił(a) film na 8
qbIX_88

3czesc to juz niestety nie to
bardzo dobry film, owszem

ale to nie to co 1 i 2 czesc, w moim przekonaniu rewelacyjne, wrecz arcydziela
3im niestety nie dorownuje

ocenił(a) film na 7

Według mnie 3 czesc jest po prostu za nudna. I jesli chodzi o Michaela to juz nie to samo. Po prostu stracil swoja dawna klase i stal sie zwyklym dziadkiem. Pierwsza czesc byla najlepsza a w 3 nic sie wlasciwie nie dzialo, zero napiecia. jak dla mnie 6/10.

Leon_

Świetny film choć dla mnie krok w tył w stosunku do poprzedników. Ale rozumiem że mógł się komuś nie podobać więc pisanie o braku zrozumienia ze strony burbona jest głupotą.

ocenił(a) film na 8

Film świetny, najsłabszy z trzech części, ale również rewelacyjny(dałem mu 9/10). Niestety bardzo niedoceniony film

ocenił(a) film na 9
Joker_WhySoSerious

Moim zdaniem ta część jest bardzo udana. Ja np. nie rozumiem AŻ takich zachwytów nad częścią drugą, którą w moim mniemaniu wypada najsłabiej. Najbardziej cenię sobie I cześć, jednak to III odsłona jest zaraz po niej, a nie II.