ten film jest dla kretynów, dzieją się rzeczy tak nierealne, że aż trudno mi bylo wytrwać do jego zakończenia, które okazalo się najgorsze z calego filmu, już Hellboy jest bardziej prawdopodobny, scenariusz dno. Odradzam osobą myślącym oglądać ten film!
Na szczęście Cię nie posłuchałem i nie żałuję. Przy Hellboyu ten film to niemal dokument :).
dlatego nigdy nie kieruje się ocenami ch... wie kogo zawsze sam oceniam...
brak słów kompletny kretyn i wieśniak ...
Film nie jest jakimś arcydziełem ale nie jest też totalną porażką ;] Jak dla mnie 7/10 i duży plus za rolę Reynoldsa tak więc 8/10 ;]Fajny, nie nudzi i mocno zaciekawia. Polecam, choć na pewno ma kilka słabych stron.
Debila? Dałeś 10 temu filmowi co już raczej źle o tobie świadczy, ten film jest tak do bólu przeciętny, oklepane i durny oraz naciągany że masakra
Tak jak napisales, flaki z olejem, mdły i bez polotu, do tego te aktorzyny to chyba z promocji do proszku do prania byli dodawani. . . Jak ktoś daje temu filmowi 10 to dobrze by było, żeby skonsultował się z lekarzem lub farmaceutą
Dokładnie takie słowa mi się nasunęły po seansie: mdły, bez polotu, bez fantazji, bez klasy, bezbarwny.
Na moje szczęście nigdy nie słucham się komentatorów, jak widzę film to już wiem czy obejrzę go teraz, czy później czy w ogóle :)
Obejrzałem ten i nie żałuję, świetnie się oglądało, a fikcja to rzecz naturalna w każdym filmie- w większym lub mniejszym stopniu:)
Polecam, dla mnie 8/10.