Nawet nie wiem od czego tu zacząć...
Okropne efekty CGI na poziomie animacji studenciaka od Blendera, tragiczny koncept (rodzinka zostaje wessana do gry) który całkowicie rujnuje cały film. Moby wygladają bardzo średnio. O ile pigliny wyglądają całkiem fajnie tak ta owca i lama... Ochyda. Creeper wygląda jak zrobiony z trawy i zresztą porusza się jakby ktoś go przesuwał w postprodukcji bez żadnego wkładu. Kolejna generyczna fabuła zerżnięta od Jumanji czyli zero kreatywności. Jack Black jako Steve nie pasuje mi ale i tak pewnie on będzie najlepszą rzeczą w tym pożalsięBoże filmie. Nic tu nie działa. Mogę tylko współczuć rodzicom zmuszonych przez ich dzieci do oglądania tego... Polecam obejrzeć fanowskie animacje. Są nieskończenie lepsze od tego bubla.
Na razie wyszedł jeden zwiastun z dwóch lub trzech. Dopiero, gdy film wejdzie do kin przekonamy się czy to będzie gniot, czy coś dobrego.
Ten film to jumanji but bad po prostu jak to zobaczyłem to... tyle czekałem po świetnym MC:StoryMode jakieś główno gdzie ludzie są wieksi niż drzewa? Zdecydowanie lepiej obejrzeć MC Story Mode A nie film dla cringe dzieciaków.