Lubie jak mamy kilku glownych bochaterów tak jak tutaj Ben,Mark, Susan, Callahan, Matt.
Znacie coś podobnego. Salem to pierwsza ksiazka Kinga, którą przeczytałem i strasznie mi się podobała. Przeczytał bym cos podobnego
Jeśli podoba się Tobie ' Miasteczko Salem' to polecam serie ' Mroczna Wieża' Stephena Kinga.
Ksiądz Callahan też tam występuje. Resztę sobie doczytasz.
Myślałem o tej serii na pewno kupię jak przeczytam Wielki Marsz, który już zamówiłem. Szybko pojdzie bo to niecale 300 stron.
Genialny film:) Wielki marsz też czytałem i to była moja pierwsza książka Kinga. Napewno nie ostatnia.
jeśli lubisz długie, mroczne historie z wieloma wątkami polecam ,,upiorną opowieść,, petera strauba. ,,mroczną wieże,, szczerże odradzam. doszedłem do ,,pieśni susanah,, i musze powiedzieć ze każda kolejna część jest gorsza od poprzedniej. został mi ostatni tom i chyba go nie przeczytam bo jakoś to już do mnie nie trafia. z książek kinga moge polecić nastepujące tytuły ,,miserry,, ,,bastion,, ,,to,, ,,desperacja,, ,,lśnienie,, . ,,pod kopułą,, było by nie złe gdyby dopracować zakończenie. odradzam ,,gra geralda,, ,,worek kości,,