Mnie najbardziej podoba sie piosenka This is Halloween w wykonaniu zespoły Panic! at the disco. Brendon (wokalista) ma bardzo dobry głos do tej piosenki. Umie go zmieniać, np. umie zaśpiewać cichutkim głosikiem, umie również zaśpiewać głosem mocnym i przerażającym oraz tak, jakby był przestraszony. Wykonanie piosenki jest wspaniałe. Pozdrawiam wszystkich fanów zespołu Panic! at the Disco!!! Małgosia;)
Brendon chyba urodził się żeby zaśpiewać tą piosenkę!!!Kocham P!ATD ale szczerze mówiąc bardziej podoba mi się "This is halloween"w wykonaniu Marylina Mansona...wykonanie jest całkiem inne,bardziej mroczne.Ale i tak kocham Bdena!!!:*:*:*
W wykonaniu Panic! "This is Halloween" nie słyszałam, ale podejrzewam, że przez moje uprzedzenia nie spodobałaby mi się ;)
Za to wersja Mansona... cud, miód i orzeszki :D
W wykonaniu Panic! At the disco jest nizle, ale polecam jeszcze w wykonaniu Marylina Mansona (bardziej mi sie podoba);p Zreszta, lubie wszystkie wersje...
Moją ulubioną piosenką jest ''Sally Song'', oraz ''This is Halloween'' w języku hiszpańskim. Pozdrawiam :D
Mnie najbardziej podoba się piosenka "Town Meeting Song" oraz "The Oogie Boogie's Song" (może dlatego, że lubię jazz :P).Ogólnie cała muzyka z filmu jest genialna, dawno nie słyszałem tak cudownej muzyki. Ogólnie Danny Elfman rządzi! ;D
Mi z kolei najbardziej podoba się "What's This?" Fall Out Boy, ale jak tu nie lubić ulubionego zespołu :)
To ja polecam "Halloween" zespołu Helloween z Płyty Keeper Of The Seven Keys Pt I. Tu jest dopiero klimat. Kiske miażdży!
a mnie sie właśnie niezazbyt podoba jak to Panic! At The Disco zaśpiewali pierwszą wersje tej piosenki jaką słyszałam śpiewa Marilyn Manson i ta mi sie podoba najbardziej ,oryginał też niezazbyt :P:P