PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7705}

Miasteczko Halloween

The Nightmare Before Christmas
1993
7,6 82 tys. ocen
7,6 10 1 82260
7,8 38 krytyków

Miasteczko Halloween
powrót do forum filmu Miasteczko Halloween

Mnie najbardziej podoba sie piosenka This is Halloween w wykonaniu zespoły Panic! at the disco. Brendon (wokalista) ma bardzo dobry głos do tej piosenki. Umie go zmieniać, np. umie zaśpiewać cichutkim głosikiem, umie również zaśpiewać głosem mocnym i przerażającym oraz tak, jakby był przestraszony. Wykonanie piosenki jest wspaniałe. Pozdrawiam wszystkich fanów zespołu Panic! at the Disco!!! Małgosia;)

rock_girl_3

Brendon chyba urodził się żeby zaśpiewać tą piosenkę!!!Kocham P!ATD ale szczerze mówiąc bardziej podoba mi się "This is halloween"w wykonaniu Marylina Mansona...wykonanie jest całkiem inne,bardziej mroczne.Ale i tak kocham Bdena!!!:*:*:*

rock_girl_3

Mi bardziej do gustu przypadła piosenka "Making Christmas"! Ciągle mi chodzi po głowie! RATUNKU! ;)

rock_girl_3

a mnie się bardzo podoba Oogie boogie's song

rock_girl_3

W wykonaniu Panic! "This is Halloween" nie słyszałam, ale podejrzewam, że przez moje uprzedzenia nie spodobałaby mi się ;)
Za to wersja Mansona... cud, miód i orzeszki :D

Sarkastyczna

W wykonaniu Panic! At the disco jest nizle, ale polecam jeszcze w wykonaniu Marylina Mansona (bardziej mi sie podoba);p Zreszta, lubie wszystkie wersje...

zgelka

Sa tez rozne wersje "What's this" na YouTube (np. w wykonaniu Fall out boy i w języku niemieckim;p)

rock_girl_3

Moją ulubioną piosenką jest ''Sally Song'', oraz ''This is Halloween'' w języku hiszpańskim. Pozdrawiam :D

rock_girl_3

Mnie najbardziej podoba się piosenka "Town Meeting Song" oraz "The Oogie Boogie's Song" (może dlatego, że lubię jazz :P).Ogólnie cała muzyka z filmu jest genialna, dawno nie słyszałem tak cudownej muzyki. Ogólnie Danny Elfman rządzi! ;D

rock_girl_3

Mi z kolei najbardziej podoba się "What's This?" Fall Out Boy, ale jak tu nie lubić ulubionego zespołu :)

qba767

To ja polecam "Halloween" zespołu Helloween z Płyty Keeper Of The Seven Keys Pt I. Tu jest dopiero klimat. Kiske miażdży!

rock_girl_3

mnie sie podoba oryginał :) od Panic! nie slyszalam, a od Manson tak średnio mi sie podoba :)

Kicus

a mnie sie właśnie niezazbyt podoba jak to Panic! At The Disco zaśpiewali pierwszą wersje tej piosenki jaką słyszałam śpiewa Marilyn Manson i ta mi sie podoba najbardziej ,oryginał też niezazbyt :P:P

Victoria_FrancesxD

Najlepsze są oryginały filmowe. "This is Halloween" w wykonaniu Mansona można jeszcze słuchać, ale w wykonaniu Panic!At The Disco robi się z tego chała. Jeszcze bardziej zepsuli "What's this?.