Film jak i opis jest jedynie fikcją. Wystarczy poświęcić 5 min w google żeby stwierdzić, że to bzdura. I nie mam tu na myśli historii spiskowych :)
Wystarczy zdjęcie katastrofy.
Zadam tylko jedno pytanie:
Czy kiedykolwiek, jakiśkolwiek samolot po zderzeniu z glebą wyparował?, przypominam, że wg oficjalnej wersji był to boeing 757-200(szer. 38m x dług. 44-54m) + silniki, ludzie, czarne skrzynki, koła itp... :)
Ps: Trzeba być naprawdę bezmózgim dronem, żeby uwierzyć w oficjalną wersje 9/11.
o ja pierdziele, ale ty jestes glabem, dzieki za te zyczenia bo jak mam zyc wokol takich idiotow jak ty smieciu to sa najlepsze zyczenia jakie ktos mogl mi zlozyc ja ci z kolei zycze zebys wpadl pod samochod i zostal warzywem, a to jest ten poczworny? oooo ja pier dole ale kur wa debil. ty kur wa pajacu nawet nie wiesz co to jest poczworny, wez przyklad z blidy
Czytam twoje pierwsze słowo i odpuszczam, na tym poziomie to ja z tobą pisać nie mam zamiaru kolego. napisz chociaż jeden post bez inwektywów, wiem ze trudne, ale pokaż że potrafisz, dodatkowo jeszcze jakby była tam treść a nie zmielone g. z twojej jakże oświeconej główki to byłby już całkiem duży progres, a tak to ogarnia mnie litość do takich zwierząt i chce mi sie śmiać.
mi niestety smiac sie nie chce bo jak gadam z debilami ogarnia mnie zal i smutek, przekonałem sie ze na niczym sie nie znasz i tylko zgrywasz, w mysl zasady don't feed the troll ustepuje nie chce mi sie z głąbem gadac, nie znasz sie na niczym, stary każdy ci tu cisnie, nie zauwazyles tego?
"debil i głąb" całkiem dobrze ci poszło, spróbuj jeszcze raz coś nabazgrać tym razem bez tych epitetów.
" don't feed the troll"
Koniu niedoli, kogo ty wyzywasz od trolli? kogoś tu chyba mocno główka boli. :)
Wstawki ang. do polskich zdań są żałosne. Przetłumaczyć prostych słów nie umiesz?
Najlepsze zostawiłem na koniec:
Kim jest ten każdy?, ta ciemna masa co tu hasa? Naprawdę mam się czym przejmować, weź koniu gamoniu nie rób z tego portalu poważnego forum, ja dobrze wiem gdzie, z kim polemizuję i w jakie gówno wdepnąłem, jesteś tego najlepszym przykładem. :)
Przyznam, że dawno nie miałem takiej polewy, jesteście esencją tego portalu.
Ciśniecie równo, co jeden to lepsze gówno. :)
nie umiem przetlumaczyc dlatego uzywam po angielsku, dalej nie widze poczwornych, czyzby to zadanie cie przeroslo, ciemna masa jestes ty kmiocie, nie umiesz tego przyjac do siebie bo jestes za glupi, czemu nie dasz poczwornego? tak ladnie ci idzie ukladanie takich biednych rymow, to pewnie nie bedziesz mial ptoblemu z poczwornym, szkoda mi samego siebie ze musze ci odpowiadac bo jestes durniem bez szkoly
kmiocie, głupi, głupi, durniem bez szkoły - merytoryczna zawartość i esencja twoich wpisów, i tak już chyba z 10 raz z rzędu. Mam ci czego zazdrościć.
czym sie pajacu twoj post rozni merytorycznie od mojego, jestes debilem, koncze ta nierowna walke juz dawno przegrales przez KO, narazie
Patataj koniku, byłeś wprost z@jebisty, poległem z legendą tego tematu, ale nie ma dramatu.
Przeżyję.
Juz masz chorobe bo tylko debile gadaja ze sobą.... jeśli ja jestem patologią to kim ty musisz być... masz cechy typowego nieudacznika źyciowego... mającego do tego problemy psychiczne.. źycze powodzenia w leczeniu
Barry Jennings , Dr. David Graham, Daniel Jowenko oraz Beverly Eckert są to osoby które bardzo zainteresowały sie zamachem WTC , wszyscy zginęli w niewyjaśnionych okolicznościach ( o ile dobrze pamiętam ) to Beverly Eckert rozmawiała nawet z Obama na temat WTC , oczywiście nie wiadomo co się stało za miniankiety drzwiami ale wiadome jest ze po tej rozmowie pani Beverli zginęła parę dni później w katastrofie lotniczej. A co do samych wież czy to nie dziwne ze budynek o stalowo - szkalnej konstrukcji runął w wyniku pożaru , najbardziej prawdopodobna teoria jest to ze na poziomach garaży doszło do kontrolowanej Eksplozji co doprowadziło do zawalenia wież . Czy to był Zamach czy nie zapewnię nigdy się nie dowiemy.
wiem o tym wszystkim, myslaca osoba nawet policzy sobie ile by spadala pilka z dachu wtc h=gt2/2 wychodzi kolo 10 sek, a caly budynek runął jakos w 11 z tego co pamietam, jak na tak zbudowana konstrukcje zel-betowa wydaje sie nieprawdopodobne, temp topnienia stali jest wyzsza niz wybuchu paliwa lotniczego, wiec powinno co najwyzej znieksztalcic zbrojenie, na ktoryms filmiku nawet widac jak rowno ze spadaniem budynku po bokach wydostaje sie bialy dym ktory przeciez nie pochodzi od paliwa, kwestia wtc 7 i pentagonu tez jest smieszna
I tu by można się zastanawiać.
Ale tak naprawdę ciekawe byłyby opinie niezależnych i nieamerykańskich inżynierów, którzy konstruują tego typu konstrukcje, bo mają pojęcie o ich rzeczywistej wytrzymałości.
Ktoś czytał coś takiego?
wiesz każda konstrukcja jest budowana ze wspolczynnikiem bezpieczenstwa, te 2 wieze mialy ok 420 m wiec spodziewam sie ze liczenie naprezen na zel-bet bylo robione z dosc duzym wspolczynnikiem bezpieczenstwa, w ESB tez uderzyl samolot i przebil go na wylot i jakos wiezowiec stoi do dzis, wiec mysle ze jednak wtc powinno tez stac, ale pewnosci nei mam, dokumentow nie przegladalem ;)
I to jest rzeczowa rozmowa i jakiś konkret :)
Tego mi niestety brakuje - porządnej analizy technicznej, a nie spekulacji i domysłów.
Problem w tym, że pewnie się jej nie doczekamy w ogóle.
Jeśli to zamach nawet, to i tak USA ma za wiele do kamuflowania, bo i runięcie, i braki w obronie, i nie branie na poważnie (albo świadome ominięcie) informacji o zbliżającym się ataku to zwykła nieudolność i głupota, administracji, wojskowych, Busha.
Ba, paradoksalnie, w takim przypadku to spiskowe teorie są na rękę USA, bo to świetny szum medialny i komunikat - "my byśmy się nie dali wrobić, to my wrabiamy cały świat, to nas sie bójcie, a nie np. jakichś Arabów".
Prawda jest jednak jak na razie poza naszym zasięgiem raczej.
Konkrety? Dawno nie czytałem takich bzdur i takiej tandety. Wyrabiacie swoje poglądy jak gówno w betoniarce. :)
Jak powyżej można zauważyć nie zawsze dwa minusy dają plus. :)
ty jestes kur wa glabem bez szkoly wiec sie nie wypowiadaj, pewnie nawet studiow nie masz skonczonych balwanie, wiec sie nie odzywaj, wielki filozof, gdzie sa te poczworne blaźnie? przegrzały ci sie parówo zwoje? ty pewnie debilu nawet nie wiesz jak sie liczy momenty dla belki z siłami pod kątem, sprawdzimy czy mamy do czyneinia z imbecylem, policz maks moment gnacy i sile tnaca oraz punkt w ktorym dziala dla sily 6 kN przylozonej w polowie belki o dl. 8 m. wtedy sie okaze czy mozesz sie wypowiadac na temat wytrzymalosci budynkow. zobaczymy czy chociaz z matmy cos znaczysz bo na razie pokazales swoje poczworne, hahhahaha beka z pajaca
Napisz czasem coś na temat, nawet nie dla mnie tylko dla siebie, każdy twój wpis poraża wartością merytoryczną.
hahaha prawdziwy imbecyl nie ma pojecia o czym pisze a pieprzy, czemu zadanka nie rozwiazesz? przeciez jestes taki madry, tych poczwornych jeszcze tez nie widzialem, a kochasz rymowanie, gadam z totalnym głąbem
ja ci chce pokazac ze sie na niczym nie znasz, co ty myslisz ze obejrzales pare filmikow na youtubie i zeitgeist'a i jestes najmadrzejszy, mozesz wszystkich pouczac u wyzywac, przypominam ze ty pierwszy uzyles w poscie słowo ochlapusie wiec zaczales zabawe, ja ci durniu tylko pokazalem ze nic nie znaczysz, czemu ty w ogole sie udzielasz pod tym filmem? masz jakies pojecie o budowie wiezowcow? pewnie takie samo jak o robieniu poczwornych albo rozwiazywaniu zadan z wytrzymalosci
Już tak kończysz i się żegnasz 3 raz, nawet do własnych słów nie potrafisz się zastosować, ty chcesz innych uświadamiać? czym do jasne cholery?
Przeanalizujmy twoje wypociny:
"ja ci chce pokazac ze sie na niczym nie znasz, co ty myslisz ze obejrzales pare filmikow na youtubie i zeitgeist'a i jestes najmadrzejszy, mozesz wszystkich pouczac u wyzywac, przypominam ze ty pierwszy uzyles w poscie słowo ochlapusie wiec zaczales zabawe,"
- pokaż najpierw na czym się znasz., oprócz błaznowania i obrażania nic wartościowego u ciebie nie zauważyłem. :)
- powiedz, co ty możesz wiedzieć o tym co ja czytałem i oglądałem, skąd ty czerpiesz wiedzę o życiu i rzeczywistości w takim razie? Pytam poważnie, odp.
- nigdzie nie napisałem że jestem najmądrzejszy, w przeciwieństwie do ciebie.
- przeczytaj swój pierwszy post do mnie i zobacz kto kogo pouczał pierwszy. Jeżeli ty w już w pierwszym zdaniu do mnie ustawiasz się w roli moralizatora i mędrca, a podstaw do tego niestety nie ma to narażasz się z automatu na wyśmianie itp. rzeczy, nic nie poradzę.
"ja ci durniu tylko pokazalem ze nic nie znaczysz, czemu ty w ogole sie udzielasz pod tym filmem?"
- gdzie mi to pokazałeś? może przeoczyłem coś?
- czemu? a czemu w dupie nie ma dżemu? co to wg za pytanie?
"masz jakies pojecie o budowie wiezowcow? pewnie takie samo jak o robieniu poczwornych albo rozwiazywaniu zadan z wytrzymalosci"
- żeby mnie o to pytać, zaprezentuj wpierw swoje pojęcie.
itd itd. Maiłem różne epizody z głąbami ale ty jesteś iście wyjątkowy. Naprawdę tępy z ciebie sqrwysyn. :)
To, że nie czytasz to od razu po tobie widać, książki to ty tylko w empiku kątem oka widziałeś.
Ty i przemowa. :) O to to miało do mnie przemówić? chyba ocipiałeś?
Marnuje mój czas, mamrocze od rzeczy, i jak katarynka pierd. swoje, widocznie przepaliły ci się zwoje mózgowe i już nic kompletnie nie jarzysz, może sobie meliskę zaparzysz? :)
Kończymy te zawody młody, nabierz w usta wody i nie rób mi tu trzody, zmykaj!
ale ty kur wa jestes debilem, nie umiesz nic swojego wymyslic? tak ci sie podobaja moje teksty to idz sobie gruche zwal, odpowiem ci durniu ale juz nudzi mi sie gadanie ze sciana, podaj jedno slowo, ktore miala jakas wartosc w twoich postach. 3 raz sie zegnam? to ty kur wa cymbale liczyc nie umiesz bo ja 1 raz pamietam, ja sie na temacie znam bo studiowalem budownictwo i zarowno znajomosc projektowania jak i wyburzania budynkow jest mi znana w przeciwienstwie do ciebie, ja napisalem ze jestem najmadrzejszy? ty kur wa masz paranoje imbecylu, napisalem ze jestem madrzejszy od ciebie, a tobie sie wydaje ze jestes najmadrzejszy bo sie z kazdym klocisz i wydaje ci sie ze masz we wszystkim racje, napisalem ci zebys zwolnil i sie uspokoil bo sie spinasz jak chooy, powiedz ze nie mialem racji. pierwsza odpowiedzia udowodniles ze mam racje. zreszta napisalem ze cie naucze pokory i ze moj post bedzie ostatni i jezeli uwierzyles ze dam ci jako ostatniemu odpowiedziec to jestes glupi i naiwny jak ludzie bioracy pozyczke w providencie, stary nie nudzi ci sie juz to? kazdy ci cisnie a ty chcesz byc kopernikiem? kopernik byl jeden a ty jestes blaznem, ktorych na swiecie jest masa i niestety mi sie udalo na niego trafic ;/
Nie mam już dla ciebie czasu, więc zmykaj trollu do lasu. Nie jesteś wart ani słowa. Tyle ode mnie.
Głupiego to wszystko cieszy, od ciebie akurat ludzkich zachowań bym się nie spodziewał. Jesteś bez_nadziejny. :)
stul pysk stara kur wo, moj post bedzie ostatni, glupa rzniesz tylko ty, twoja matka pewnie zaluje ze cie na czas nie wyskrobała
"choc masz duzo racji, to kup sobie melise, bo sie spinasz bardziej niz 15 letnie dziecko, ktore przegralo w gre. Troche wiecej kultury w wypowiedziach by ci sie przydalo, kazdy ma prawo do wlasnej opinii"
Pamiętasz kto to pisał? ktoś tu sobie powinien własny język odgryźć. :)
I jak tu brać ciebie na poważnie klaunie, no jak?
akurat tak sie sklada ze ciebie nikt tu powaznie nie bierze wiec lepiej weź krzesło odpocznij, bo wyszedles na tej gadce jak na mydle zabłocki
I te k. twoje śmiszne powiedzonka, tzn. nie twoje tylko zapożyczone od innych, mózg sobie zapożycz przygłupie.
Przepraszam, że wtrące, ale tak mnie zmotywowała ta niewątpliwie wesoła "konwersacja", że postanowiłem założyć konto na tymże portalu (pomimo, iż nie miałem zamiaru tego zrobić wcześniej...). Reasumując dziękuje Ci mario977 za prawdziwy pokaz błyskotliwego umysłu i dobrego żartu, aczkolwiek jak widać niezrozumiałego dla wszystkich;) Cały ten temat mimo iż już leciwy jak widać budzi wciąż spore kontrowersje, a poziom zamydlenia oczu i ogłupienia ludzkości wciąż bardzo wysoki. Tak czy inaczej dziękuje, że w tej pozorno-przygnębiającej rzeczywistości, dzięki zwłaszcza Twoim wypowiedziom zagościł uśmiech na mojej twarzy...
No i motto:
Nie ucz świni śpiewać bo i tak się nie nauczy, a tylko ją zdenerwujesz...
akurat tak sie sklada ze ciebie nikt tu powaznie nie bierze wiec lepiej weź krzesło odpocznij, bo wyszedles na tej gadce jak na mydle zabłocki
Byłem na 100% pewien, że mi o matce coś napiszesz. Czy można niżej upaść? W twoim przypadku myślę, że jak najbardziej! Ale już nie chcę tego obserwować.
Proponuję ci odpust. Nie chcę ci już nawet ubliżać, bo będę cię miał jeszcze na sumieniu, szkoda mi się ciebie zrobiło. To co robisz jest już tak żałosne, że po prostu odejdź i daj mi spokój.
Jak dla mnie to wygrałeś złoty puchar flmwebu na najmilszego i najmądrzejszego z użytkowników, masz i naciesz się, powieś sobie nad łóżeczkiem.
nie pocisnąłem w żaden sposob twojej matce, tylko tobie a to jest roznica, mam swoje zasady, puchar detektywa wreczam tobie, jestes paranoikiem ktory pewnie sie trzesie przed tym kompem, nic nie znaczysz, masz napinke na 102 nie da sie wszystkiego w jednym poscie napisac? czy zapominasz co chciales napisac i musisz to na raty walic?akurat powiedzonka to twoje sa smieszne "chlopku roztropku" i inne rymowaneczki, nie jestes czasem ze szkoly specjalnej? moze ja nie wiem z kim gadam, a z drugiej strony siedzi gruby niedorozwoj ktory ma kompleks niższosci
Kiedy nie rozumiesz tekstu czytanego, to bez sensu są takie pisanki.
Jak do słupa, a słup dupa.
dobra widze ze niestety jestes bardzo ciezkim przypadkiem, trzymaj sie cieplo mam w dupie co odpowiesz, nie mam czasu na ciagle pisanie ze sciana
Ty też się trzymaj uparty koniu, myślałem że już nie dożyję napisów końcowych. :)
Ps: Masz ciekawe rzeczy w dupie, ale to pewnie kwestia orientacji. No dobra, Szerokiej łąki koniu! Aha i napisz coś na temat jak krew ci do mózgu dopłynie.
dobra ostatni post tym razem moze to ci przemowi do bańki
wpisz na youtube "rahim i fokus wywiad dla hhzone"
obejrzyj od 18 minuty do końca, moze cos ci da
"dobra ostatni post tym razem.."
Ha, ty to masz dopiero poczucie humoru.
Tak dla rewanżu wpisz sobie w google: Oddam się na organy, tanio... szukaj!
Pamiętasz ten swój kleks:
ja ci chce pokazac ze sie na niczym nie znasz, co ty myslisz ze obejrzales pare filmikow na --> youtubie <-- i zeitgeist'a i jestes najmadrzejszy
Kolejny samobój. Widzisz, zaprzeczasz sam sobie. Czym ty chcesz mnie uświadamiać?, tym z czego się niedawno śmiałeś. :)
Oto merytoryczna spuścizna i cały intelektualny wkład koniu12321, studenta (napisał, że studiował, ale może tylko 1 semestr? może wcale? Kto dziś kończy studia? każdy wie) budowlanki, eksperta od wtc. :)
"mimo ze masz racje z wtc, wiec albo sobie odpusc albo bede cie gnebil pajacu"
"zniszcze cie psychicznie glabie"
"niestety dobowy limit cisniecia debilowi sie skonczyl wiec specjalnie dla ciebie szmato nowe konto, teraz bedziesz cisniety z 2 naraz"
"tam gdzie ty masz sufit ja podloge wiec jestes gownem na mojej podeszwie"
"nie bedziesz mi mowil co mam robic i to moj post bedzie ostatni, ja cie naucze pokory,"
"cala rozmowa polega na wyzywaniu siebie i to jest jedyny sens plynacy z tych postow, to ze ja jestem twoim krolem kazdy wie"
"koncze ta nierowna walke juz dawno przegrales przez KO, narazie"
"to ty kur wa cymbale liczyc nie umiesz bo ja 1 raz pamietam, ja sie na temacie znam bo studiowalem budownictwo i zarowno znajomosc projektowania jak i wyburzania budynkow jest mi znana w przeciwienstwie do ciebie"
"napisalem ci zebys zwolnil i sie uspokoil bo sie spinasz jak chooy"
"zreszta napisalem ze cie naucze pokory i ze moj post bedzie ostatni i jezeli uwierzyles ze dam ci jako ostatniemu odpowiedziec to jestes glupi i naiwny "
"stul pysk stara kur wo, moj post bedzie ostatni, glupa rzniesz tylko ty, twoja matka pewnie zaluje ze cie na czas nie wyskrobała"