PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=671}
8,1 847 tys. ocen
8,1 10 1 846647
8,1 80 krytyków
Leon zawodowiec
powrót do forum filmu Leon zawodowiec

2/10

ocenił(a) film na 6

Film słaby jako kino sensacyjne ponieważ patrzę na niego jedynie pod tym kątem. Nie daje nic ciekawego dla poważnego odbiorcy. ten film niczym nie zaskoczy jeśli ktoś jest kinomanem i poszukuje filmu na poziomie.
Dałbym 3-4/10 lecz ten wątek ''przyjaźni'' miedzy zabójcą a dziewczynką mnie wręcz zniesmacza i kojarzy się jednoznacznie z pedofilią.

ocenił(a) film na 10
rasheed777

*czy tam Alex tyler - jeden ch**

ocenił(a) film na 6
rasheed777

A co ty tam wiesz o kinie? Nie rób z siebie większego znawcy bo widze na ile cię stać.

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

Dobrze, że ty wiesz dużo o kinie. Powinieneś się z tego cieszyć.

heroiczna

wielki znawca kina. A może po prostu te filmy są dla niego za trudne? ;) Niestety na takie dzieci nic nie poradzimy więc lepiej się nimi nie przejmować...

ocenił(a) film na 10
rasheed777

Boze jaki ten alex jes kretyn zal mi trolla sio alex

Alex_Tyler

leon rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 5
ObiWanKenobi444

Całe forum wygląda, jak dyskusja z trollem. Ktoś tam coś tam napisał, a wszyscy wrzeszczą na niego. Czy jest trollem, czy nie, opinia jego liczy się tutaj jak opinia trolla. Puste slogany, Panowie i Panie, puste slogany spijamy z ust pięknisia Alexa, onegdaj Malcolma, onegdaj onegdaj Janka coś tam. :)
Teraz możesz zaśpiewać "byłem se jeden, a oni się na mnie darli". Ładna piosenka to to nie jest, ale adekwatna to sytuacji. Nie wiem, może nawet na to zasłużyłeś.

ocenił(a) film na 6
Domin_filmomaniak

Nie wolno mieć innego zdania i się z nim dzielić?
Zawsze myślałem że forum jest po to by przedstawiać swoje racje i poglądy. Zaakceptujcie że komuś taki cienki film nie musi się pdoobac.

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

"Zawsze myślałem że forum jest po to by przedstawiać swoje racje i poglądy"

No ok , ale

"Nie daje nic ciekawego dla poważnego odbiorcy."

w tej chwili postawiłeś się w roli autorytetu a takim na pewno nie jesteś , nie dziw się więc że ktoś się z tym nie zgadza i daje temu wyraz.

Poza tym to zdanie

"Zaakceptujcie że komuś taki cienki film nie musi się pdoobac."

pokazuje że nie ma z Tobą nawet sensu dyskutować ;>

ocenił(a) film na 5
Alex_Tyler

Nie czepiam się tego, co sądzisz o filmie, bo, za przeproszeniem, koło dupy mi lata twoja opinia o jakimkolwiek filmie. Zobacz, czego się czepiam.

ocenił(a) film na 6
Domin_filmomaniak

Szczerze? Nie interesuje mnie to ziomuś.

użytkownik usunięty
Alex_Tyler

A szkoda, PROSZĘ PANA, bo może nauczył byś się wreszcie czegoś.

ocenił(a) film na 6
ObiWanKenobi444

Skończ beszać.

Alex_Tyler

co robić?janek proszę nie chwal się staro-polszczyzną

ocenił(a) film na 9
Alex_Tyler

Uwaga - Alex "Buc" Tyler rusza na krucjatę przeciw dziełom kinematografii - strzeżcie się filmwebowicze :P

użytkownik usunięty
New_World_Order

Hehe... też się nabijasz z tego ciołka? LOL! Dzieciak ma jakieś problemy z niedowartościowaniem. Może starzy go bili, albo piesek mu zdechł?

ocenił(a) film na 6

Dzieciak? A ile ty masz lat pało?
A ty next_Order_Gejej to sobie nie pozwalaj. Zoabcz w moim profilu że dzieła oceniłem wysoko. DZIEŁA podkreślam.

ocenił(a) film na 9

Haplo - chyba musimy przeprowadzić gruntowny remont tawrzy pewnego jegomościa, what you say ?

ocenił(a) film na 6
New_World_Order

Żebyś się nei zdzwił jak wpadną na twoją wieś.

ocenił(a) film na 9
Alex_Tyler

cholera, alex tyler i jego drużyna actimela wpadnie i rozpierdoli mi święta...

ocenił(a) film na 6
New_World_Order

Wszystko was boli... wszystko... nie dobrze mi się robi.

ocenił(a) film na 9
Alex_Tyler

Czy ty się przypadkiem nie pomyliłeś jaki film oceniasz wielki znawco?!? Rozumiem że to od ciebie zależy czy ci się film podoba czy nie,ale widać że się nie znasz na filmach ,"...wątek ''przyjaźni'' miedzy zabójcą a dziewczynką mnie wręcz zniesmacza i kojarzy się jednoznacznie z pedofilią..." a tutaj już przesadziłeś. Jeśli masz tak pisać regularnie to Filmweb nie jest dla ciebie.

ocenił(a) film na 6
Alex_Tyler

Ku... jak oni mogli to zrobić? Ja pierd... Ale chłam.
Ludzie trzeba jakąś petycję czy coś.
Prawda jest taka że jestem kontrowersyjną postacią na filmwebie. Zresztą jak każdy krytyk ;]
Jedni mnie lubią, inni nienawidzą. Nie jest to czas na spory. Łączy nas jedno - trzeba zbojkotować.
Chcemy starego dobrego filmweba!

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

A jakie masz uprawnienia do tego by nazywać siebie krytykiem?? Rozumiem , że jesteś krytykiem - amatorem ? Nie jesteś kontrowersyjny tylko zwyczajnie niedowartościowany w realnym życiu , dlatego chcesz aby chociaż wirtualnie Cię dostrzeżono na forach . Chcesz wzbudzać kontrowersje , ale niestety nawet nie wiesz jak się do tego zabrać . A co do Leona na świecie jest kilka kultowych filmów , które zdobyły uznanie niemal wszystkich , każdy nawet jeśli ich nie widział to musiał o nich słyszeć , do nich ten film właśnie należy , oczywiście będzie kilku wybitnych przez duże "w" krytyków , czy takich jak ty szarych ludzi , którym film podobać się nie będzie , gdyż zawsze znajdzie się idiota , który będzie chciał się czymś , nawet najdurniejszym elementem wyróżnić . Zakładam również , że faktycznie film może się nie podobać , rzecz gustu , ale jeśli ktoś Leonowi daje 2 , to cóż wart jest jego gust .
Pozdrawiam .

ocenił(a) film na 6
Bella_Kate

Daruj sobie ok?

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

Darować sobie szczerą wypowiedź na temat stanu rzeczy?? Nigdy . To mój żywioł , kocham rzucać ludziom w twarz szczerą prawdę dotyczącą ich osoby i wiesz co? Prawie każdy reaguje tak samo , klną , wyzywają , obrażają itd. ale nie mam 12 lat by się tym przejmować , Bóg wyposażył mnie w rozum dzięki , któremu zdaje sobie sprawę , że taka reakcja to akt desperacji ze strony słabszej strony , bo jeśli dana osoba nie potrafi inteligentnie uargumentować swojego stanowiska , to jedyne co mu pozostaje to agresja , ale to typowa cecha ludzi nieucywilizowanych , mówiąc prościej idiotów .
Pozdrawiam serdecznie :)

Alex_Tyler

Mam wrażenie że Alex to kolejny pomiot który jest zbyt głupi żeby zrobić karierę na INSO i próbuje swoich sił tutaj.
Ale buraczku mam dobre wieści na O2 na pewno ci się uda tam znajdziesz ludzi na swoim poziomie.

ocenił(a) film na 9
Alex_Tyler

Na drzewo banany prostować albo liście krzywić!

PhateAdemar

Janeczku jak zwykle gadasz bzdury. Ten jest zajebisty. Moja ocena 10/10.

ocenił(a) film na 9
Alex_Tyler

Jestem na filmwebie kilkanaście dni a już znam jego największą gwiazdę - Ciebie. Mogę tylko powiedzieć, że na widok Twoich wypowiedzi gotuje się ze mnie wszystko. Twoje "fachowe" recenzje filmów pokazują jak niski jest Twój poziom intelektualny, jaki masz stosunek do społeczeństwa oraz Twoje chore poglądy:

"wątek ''przyjaźni'' miedzy zabójcą a dziewczynką mnie wręcz zniesmacza i kojarzy się jednoznacznie z pedofilią." - brak mi słów

Szkoda mi Cię - sfrustrowanego, odrzuconego przez społeczeństwo 14-15 latka.

ocenił(a) film na 8
Alex_Tyler

Jawna prowokacja.

użytkownik usunięty
Alex_Tyler

Witam
Wskoczyłem w temat aby przeprosić Alex_Tyler za moją zbyt agresywną wypowiedź kilka postów wcześniej. Może ona nie specjalnie wskrzesiła w Tobie smutek czy złość ale pomimo tego przepraszam.
Pozdrawiam :-)
P.S. Oglądałem kilka znanych produkcji filmowych i zaczęło mi się wydawać, że ze mnie to znawca jest i mam prawo do krytykowania czyjegoś zdania w taki sposób.
Please forgive me

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

będzie to dość infantylne ale myślę że w tej dyskusji warto proponuje: niech se buraki rosną i nie zawracają dupy denerwując ludzi bezsensownymi opiniami....

Alex_Tyler

nie dosyć, że skończony kretyn to jeszcze prostak.link, który wrzuciłeś-waszka g.tak, tak.Myślę, że film jak Leon Zawodowiec to totalne dno, za to Waszka G to arycydzieło.Muzyczny mesjasz.. :D

ocenił(a) film na 9
Alex_Tyler

Jak ten film jest słaby to znaczy że ziemia nie krąży wokół słońca:)

ocenił(a) film na 9
Alex_Tyler

Powiem tyle, hejter, hejter i jeszcze raz hejter :) O kurwa, Leon Zawodowiec filmem sensacyjnym? Gdzie oni produkują takich kretynów? Kolejna udana prowokacja nieudanego reprezentanta nizin społecznych.

Nie pozdrawiam.

Film świetny :}

ocenił(a) film na 6
Xedrios

hejter chyba jest z ciebie, dlatego ze mi się film nie podobał. moje zdanie i tyle ziomek.

ocenił(a) film na 9
Alex_Tyler

Nie czytałem żadnego z waszych postów, oprócz posta Drogiego Alexa, a muszę wam powiedzieć że wszyscy bez wyjątku jesteście...hm...idiotami? (oczywiście oprócz Alexa - jest zwykłym trollem, nie miejmy mu tego za złe).Widzicie jakiś głupi post, śmieszny co prawda, ale głupi który wygląda na post trolla, to po jaką cholerę odpisujecie? Życie niektórych niczego nie uczy.

Nauczcie się czegoś na przyszłość, moi kochani filmwebowicze.
Nie pozdrawiam żadnego z was.

ocenił(a) film na 6
Nnoiel

Dzięki że nieco mnie obroniłeś. Ale wierz mi - trollem nie jestem. po prostu film mi się nie podobał i wypisałem jak ja to widze.

Alex_Tyler

Janek kretynie od ciebie nie broni, zarzuca tylko użytkownikom że zniżyli się do twojego poziomu - idioty, cytat:
"a muszę wam powiedzieć że wszyscy bez wyjątku jesteście...hm...idiotami?".
Inną sprawą jest że pewnie podbił temat który już opadł, popisał się lekko hipokryzją i wpisał w konwencję szerzenia debilizmu na forum, którego ty jesteś poniekąd przyczyną.

ocenił(a) film na 6
ur2smart

Napsiałem mu przecież że nie ejstem trollem jak mnie postrzega. Daruj sobie epitety ''kretynie'' bo to świadczy o twojej głupocie i nieskiej inteligencji a nie mojej.

Alex_Tyler

"Napsiałem mu przecież że nie ejstem trollem jak mnie postrzega."
To napisz mu jeszcze że jesteś prezydentem, będzie to dla niego równie wiarygodne jak tekst że nie jesteś trollem. A że sam siebie tak określasz stawia ciebie w jeszcze gorszym świetle. Trolle prowokują świadomie, nawet jak mają inne zdanie na temat filmu. Jeżeli swoje wypowiedzi tworzysz nie zdając sobie sprawy z ich głupoty - podchodzi to bardziej pod kretynizm o którym wcześniej pisałem.

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

"ten wątek ''przyjaźni'' miedzy zabójcą a dziewczynką mnie wręcz zniesmacza i kojarzy się jednoznacznie z pedofilią." ty uważaj bo jak kiedyś w odległych czasach weźmiesz swoje dziecko na kola w miejscu publicznym to posądzą cię o pedofilie. A bohater filmu uwolnić orkę to pewnie w twoich oczach zoofil co? Tuman...

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

Jeśli nie dojrzałeś do tego filmu to lepiej się nie wypowiadaj....

ocenił(a) film na 6
smalldysia

Super. nie ma to jak być dojrzałem chaląc film na który jest moda. gdyby miał ocenę 4/10 to byś tak nie pisała, ale że jest na początku w rankingu to jest the best i trendy. Komu się nie podobał to najlepiej goi nazwać niedojrzałym :/

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

Tylko komuś kto ma chore myśli ta więź która została ukazana w filmie może się kojarzyć z pedofilią.

ocenił(a) film na 8
Alex_Tyler

@Alex_Tyler
Czytając Twoje wypociny zastanawiam się, czy potrafiłbyś skleić wypowiedź zawierającą więcej niż 10 zdań. Niestety po tym co zobaczyłem uważam, że o to będzie zdecydowanie za ciężko. Uważasz się za postać kontrowersyjną... Jest to jednak ślepa wiara w coś, co nigdy nie miało miejsca. Żeby być kontrowersyjnym, trzeba mieć inteligencję, charyzmę i roztropność. Nie zauważyłem żadnej z tych cech u Ciebie. Zanim napiszesz posta, wyjdź na dwór, przewietrz się, dobrze Ci to zrobi. Bądź jednak uważny, bo wg. tolkienowskiego kanonu fantasy, Trolle pod wpływem promieni słonecznych zamieniają się w kamień.
Jeśli chcesz być szanowany, używaj argumentów, a nie wyssanych z palca zdań sprawiających wrażenie ułożonych losowo w ogólnym kontekście wypowiedzi.
Reasumując, poćwicz trochę styl pisania, przestań uciekać z lekcji języka polskiego i nabierz trochę ogłady i co najważniejsze - zacznij czytać książki, bo słownictwo masz cholernie ubogie (na karierę Trolla idealne, ale do roli krytyka to Ci jednak spooooro brakuje)

Alex_Tyler

ja po tym filmie nie spodziewałem się żadnych rewelacj

ocenił(a) film na 8
Alex_Tyler

Może w końcu skończymy tą głupią dyskusje bo skoro już wiemy że alex to albo niedowartościowany dzieciak albo troll to nie widzę sensu kontynuowania tej rozmowy

ocenił(a) film na 10
Alex_Tyler

ludzie nie odpisujcie takim pajacom. Przeciez jego to rajcuje jak napisze taka głupote i widzi że sprowokował