PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832449}

Kopciuszek

Cinderella
2021
5,4 4,5 tys. ocen
5,4 10 1 4460
4,3 3 krytyków
Kopciuszek
powrót do forum filmu Kopciuszek

Proponuję

ocenił(a) film na 8

Proponuję wyjąć kij wiadomo skąd i potraktować ten film jaką dobrą rozrywkę. Osobiście dość sceptycznie podchodziłem do tej produkcji, nie byłem pewien czy Camilla sobie poradzi w roli głównej i bałem się, że może wyjść kiczowato i zbyt słodko. Jakże miło się zaskoczyłem! Gra aktorska bardzo przyzwoita. Ale muzycznie i wokalnie film po prostu wymiata. Twórcy sprawnie połączyli własne kompozycje razem z aranżacjami znanych hitów i wyszło perfekcyjnie. Fabuła niby dobrze znana ale ciekawie odświeżona. Wiele barwnych postaci i tak, wróżka chrzestna wymiata ;) I serio, jestem zaskoczony jak niskie oceny ma ten film na różnych portalach. Mi osobiście bardzo się podobał i ani przez chwilę się nie nudziłem :) Mocne 8/10

ocenił(a) film na 7
georgelucas85

Mi również się podobał i też uważam, że aranżacje piosenek są świetne :) taki idealny film na odprężenie.

ocenił(a) film na 5
Dzej_dzej_

ja czułem wielokrotnie zażenowanie a bardzo lubię musicale.

georgelucas85

Film, a raczej musical widowiskowy i nawet czasem się roześmiałam, ale mnie strasznie irytuje śpiew Cabello, ona nie śpiewa tylko miauczy na siłę, aż się skóra na tyłku marszczy. Jak się kota ściska za ogon to wydobywają się podobne dźwięki. Niech już lepiej gra w filmach, w których nie śpiewa.