Dla mnie jeden z 3-4 najlepszych filmów Rohmera. Bardzo lubię jego filmy gdzie pozornie niewiele się dzieje, bohaterowie się snują, prowadzą długie dysputy, szukają miłości. Wciągnął mnie ten klimat spokoju i nieśpieszne opowiadane historie. Nie dla fanów kina akcji.
Oczywiście 10 pkt.
Czy masz może ten film, albo możliwość jego nagrania i potem wymienienia się?
Jeśli tak to daj znać, bo bardzo chcę go zobaczyć!
Z góry dzięki!
Mam ten i jeszcze ok. 10 filmów Rohmera nagrywanych z telewizji. Przez wiele lat nagrywałem każdy film Rohmera, który pojawiał sie w tv. Początkowo na VHS teraz na DVD [większość filmów z Vhs też stopniowo zgrywam sobie na DVD - jakość jest taka jaka jest]
Witam, czy jest możliwość skontaktowania się w sprawie filmów? Ewentualnie może posiadacie wiedzę gdzie obejrzeć online pl? Pozdrawiam
"Mam ten i jeszcze ok. 10 filmów Rohmera nagrywanych z telewizji. Przez wiele lat nagrywałem każdy film Rohmera, który pojawiał sie w tv. "
Jeżeli było to z polskiej telewizji to z lektorem. Jeżeli nie to pewnie po francusku, gdyż taki jest oryginalny język tego filmu, żaden angielski.
Wystarczy czytać ze zrozumieniem.
Hej :) Ale czy napisał on z jakiej telewizji on nagrywał ten film?? Mógł on równie dobrze lecieć na BBC lub innym anglojęzycznym kanale.
Wystarczy analitycznie pomyśleć Panie wiem wszystko o niczym.