Przespała się z nim kilka razy przed, więc czemu on mówił,że jest jej spragniony. Faktycznie, coś tu nie gra.
Nie, królowi dała po ślubie. Ale wcześniej miała sex z tajemnym mężem i to nie pasuje.
Anna Boleyn wzięła ślub w tajemnicy przed wszystkimi. Ale rodzina tego nie uznała.
W jakim to momencie dokładnie było? W sensie jakoś na początku..? bo chyba coś przegapiłam
Już mam, przewinąłem sobie od początku tak od 70minuty, nawet nie zwróciłam chyba wtedy uwagi na tą scenę
Jasne, ze zgwałcił. Zresztą mężczyźnie wszystko się wybacza. Kobieta jak dopuści się jakiegokolwiek nadużycia zawsze będzie tą złą i taka sytuacja byłaby mocno komentowana, debata. Tutaj mamy dawne dzieje a zachowanie bardzo na czasie. Ludzie są w stanie zrobić wszystko dla władzy i idą po trupach do celu. Film zawiera tylko fakty historyczne i tez nie jest dosłownie na nich oparty. Ja widzę sporo różnic gdyż i książkę czytałam i swego czasu zbierałam poro materiałów na temat Henryka , do referatu. Filmy kostiumowe uwielbiam ten jest dobrze zrealizowany i scena gorsząca widać niektórym umknęła na tle wydarzeń ....