PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651823}

Istnienie

Haunter
2013
5,5 21 tys. ocen
5,5 10 1 21126
4,9 7 krytyków
Istnienie
powrót do forum filmu Istnienie

Jeśli ktoś lubi horrory to nie polecam :) podziwiam główną aktorkę za starania w tak słabym filmie

użytkownik usunięty
sassyseniorita88

Uwielbiam horrory i jak dla mnie jest to jeden z lepszych jakie wyszły przez ostatnie kilka lat. Stawiam go obok Naznaczonego i Sinistra . Jeżeli ktoś lubi tylko krwawe horrory gdzie krew leje się strumieniami to na pewno będzie dla niego słabiutki. JA jastem fanem zjawisk paranormalnych i nie raz miałem ciarki na tym filmie .

użytkownik usunięty
sassyseniorita88

Widzę, że Naznaczonego dwójkę masz ocenionego na 9 a według mnie Istnienie jest niewiele słabszym horrorem .

ocenił(a) film na 3

Ty oglądasz filmy z ivoną zamiast napisami więc błagam nie wypowiadaj się w jakikolwiek sposób o horrorach nie doznając połowy tego co mają do dania...

użytkownik usunięty
Dealric

To nie ma nic do rzeczy, ani lektor ani napisy fabuły filmu nie zmienią . .

ocenił(a) film na 3

Niee, błędne upośledzone tłumaczenia wprost od randomowych ludzi + urwanie połowy gry aktorskiej, zniszczenie całej ścieżki i efektów dźwiękowych to tylko część zmienionych rzeczy.

użytkownik usunięty
Dealric

Nie wiem w jaki sposób lektor może urwać jakąkolwiek gre aktorską lub efekty dźwiękowe. Lektor tłumaczy tylko dialogi .

ocenił(a) film na 3

Nie spodziewałem się innej odpowiedzi. Może kiedyś dorośniesz do tego by zrozumieć.

ocenił(a) film na 4

gdzie to do naznaczonego? najgorszy horror jaki widzialam zero napięcia, przewidywalny, nudny, irytujące zachowania aktorki ciągle wolanie "robbie!" w piwnicy mnie rozwalilo, podchodzi pół godziny do telefonu. i to niby ma być straszne? tragedia, film dla malo wymagających widzów, nie polecam