PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10025505}

Inspektor Pająk

Inspector Sun y la maldición de la viuda negra
2022
4,6 533  oceny
4,6 10 1 533
Inspektor Pająk
powrót do forum filmu Inspektor Pająk

Byłem na premierze i byłem w szoku jak wiele nazistowskich i faszystowskich podtekstów ma ten film 'dla dzieci'... W szafie pająka widoczna czerwona przepaska ze swastyka? Przez kilka klatek widoczny Mein Kampf? Samolot którym leci pająk na samym końcu wlatuje w World Trade Center? To jest bajka DLA DZIECI? Powinna mieć raczej kategorie wiekową FF - fur fuhrer. Sam pająk w napisach zamiast Inspektor Pająk podpisany jako ADOLF PAJĄK - przypadek? (nie sądze) Nienormalne że taki film dopuszczono do dystrybucji jako bajkę

ocenił(a) film na 2
mok_swagger

Też byłem zdziwiony takimi scenami i podtekstami, co ciekawe były one tylko w dzień premiery a potem chyba zostały wycięte bo znajomi byli i mówili że nic takiego nie pamiętają... czyżby zauważyli co wypuścili do kin i szybko się zreflektowali, cenzurując film?

ocenił(a) film na 7
ImH8er

Myślę że jesteś przewrażliwioną osobą, która widzi to co chce widzieć. Osobą niezrównoważoną psychicznie dodam.

ocenił(a) film na 1
mok_swagger

Nie wiem, co se ludzie myśleli, ale ten "dla dzieci" film to jakaś k*rwa parodia. Pająk z swastyką, Mein Kampf, samolot w WTC, a sam pająk podpisany "Adolf Pająk"! To nie bajka, to jakaś psychoza. Dzieciaki pewnie wychodzą z kin traumatyzowane. Ktoś tu się zjechał na wyobraźni, serio. Szok, kurde, szok.

mok_swagger

Szczerze myślałem ze baitujecie ale przy samolocie miałem takie xDD kto to przepuścił?

ocenił(a) film na 1
mok_swagger

AKTUALIZACJA WĄTKU właśnie obejrzałem ten film w wersji 'ocenzurowanej' na steamingu Ama-zone PRIME i jest jeszcze gorzej niż było! Być może usunęli wątki nazistowskie ale dodali wątki +18! Dubbing oczywiście generowany tam przez AI ale to nie było najgorsze... Niby bajka dla dzieci a co chwile wątki sexualne i niebezpieczne, pająk opryskany spe*mą sam wytryskuje co chwile, gołe pajęczyce i poczwary, naje*busy wszędzie alkohol to jest dla dzieci? Chyba dzieci Żaka TOrresa albo innego ochlejusa. Sam inspektor to wielki NIEUDAS nic mu nie wychodzi jest debilem i nic nie potrafi sam zrobić (Oprócz zakulisowego loda dla Karaluszka co jest niedwuznacznie zasugerowane). Wisienką na torcie było zatrudnienie w ostatniej chwili predatora i s*x offender Rifa Fajnsa (Ralph Fiennes) który dosłownie pojawil sie w tym filmie na 30 sekund żeby rzucić jakimś niesmacznym żartem, rozebrać sie i pokazać pin*dola i zostać zjedzonym przez rybe. Ktoś to widział? Skandaliczne dzieło szatana, omijac szerokim łukiem

ocenił(a) film na 2
mok_swagger

Niestety tak było, też oglądałem ten film dzisiaj na streamingu i mogę potwierdzić te słowa :( Oglądałem film z moim dzidziochem i co chwilę pytał dlaczego ten inspektor pająk co chwile pokazuje jakieś banany, ogórki, dlaczego co chwile strzela jakąś białą cieczą, ja sam nie potrafiłem odpowiedzieć na te pytania bo sam byłem w szoku i odebrało mi mowę. Powszechne nagość i seks wszędzie, nagie pajęczyce tańczące w klatkach na rurach? Pająk w poszukiwaniu dowodów otwiera kogoś torbę a tam kondom? Co zrobił pająk oczywiście założył gume na pin*dola i się zabrał za czarną wdowę. Kiedy na ekran wyskoczył Ralph Fiennes z fujarą w ręku wyj*bało mnie z kapci i już miałem wyłączyć to 'dzieło' ale coś mnie tknęło żeby jeszcze kilka sekund poczekać. Jakież było moje zdziwienie kiedy nagle w tle pojawiła się flaga 3 Rzeszy a inspektor Pająk założył charakterystyczną czerwoną opaskę i uniósł ręke wykrzykując jakieś słowa po niemiecku. Niepoważna produkcja a osoby odpowiedzialne za jej stworzenie a potem rozpowszechnienie powinny pójść na długie lata do paki (albo na krzesło elektryczne)

ocenił(a) film na 1
ImH8er

zgadzam sie z komentarzem wyzej jestem straumatyzowany

ocenił(a) film na 7
lodowydzimi

Myślę że jesteś przewrażliwioną osobą, która widzi to co chce widzieć. Osobą niezrównoważoną psychicznie dodam.

ocenił(a) film na 7
ImH8er

Pająki strzelają siecią a nie żadną "białą lepką widzieliną". Ty też Spider-Mana nigdy na oczy nie widziałeś???? Myślę że jesteś przewrażliwioną osobą, która widzi to co chce widzieć. Osobą niezrównoważoną psychicznie dodam.

ocenił(a) film na 1
mok_swagger

czyta to ktos?

ocenił(a) film na 7
mok_swagger

Tak, zacząłem czytać te wasze wypociny półmózgi. Jesteście chorzy na umyśle. Króciutko z wami trzeba iść.

ocenił(a) film na 7
mok_swagger

Dubbing PL jest normalny z polskimi aktorami a nie żaden AI. Pająki strzelają siecią a nie żadną "białą lepką widzieliną". Spider-Mana nigdy na oczy nie widziałeś???? Myślę że jesteś przewrażliwioną osobą, która widzi to co chce widzieć. Osobą niezrównoważoną psychicznie dodam.

ocenił(a) film na 7
mok_swagger

Tomashi_2

Inspektor Pająk to propaganda. Potwierdzono to w francuskich mediach cytuję “la Pattie é censure una nazi” to mówi samo za siebie. Z straszne czasy w których żujemy

ocenił(a) film na 7
kacper875

Co ty ćpasz??? Z czego ten cytat? Z gazety drugowojennej ??? Linki proszę za podać, a nie jakieś wysrywy pisać. Lecz się. Propagandę to mamy teraz w bajkach od Disneya czy DreamWorks z LGBTozy.

Tomashi_2

ale się spłakał xd lol

ocenił(a) film na 7
camburger

Ja się spłakałem? Poczytaj sobie wysrywy tych świrów. Ci to się spłakali na coś czego nie ma.

Tomashi_2

ocenił(a) film na 7
camburger

A ty jeszcze większą podludku, hehehe.

mok_swagger

czy ktoś wie czy tomashi_2 (tomaszek drugi) jest wymieniony w napisach końcowych, że tak obl*dza dla tego filmu? ;) ciekawe, że wypowiada się pod każdym tematem krytykującym... ehhh, chyba jest pan niezrównoważony psychicznie i do tego przewrażliwony itp, itd.

ocenił(a) film na 1
camburger

Ogolnie jak sie doda pare liter i pare odejmie pare poprzestawia z nicku to wychodzi imie rezysera??? Pajęcza propaganda pełną gębą, nikt nie zajmowałby sie tak namiętnie bronieniem tego filmu gdyby nie był w ten twór jakoś zamieszany. Osobiście uważam że ten film to tzw sr*aka wiruwa, obrzydliwe postacie i animacje, podeksty, fabula to w ogole ktoś chyba sie objadł błonnika i kucnął nad kartką, prosze mi już nie spamować wontku

ocenił(a) film na 7
mok_swagger

Lecz się podczłowieku.

ocenił(a) film na 7
camburger

A co, nie widzisz co ci kretyni piszą? Czy też należysz to tej bandy świrów.

Tomashi_2

nie widzę, jestem niewidomym ladyboyem z tajlandii i wszystko czyta mi mój właściciel z niemiec

ocenił(a) film na 7
camburger

Aha, czyliś zyeb. Nie dziwota. Koledzy wyżej się spłakali i wezwali kolejnego underludzia.

ocenił(a) film na 1
Tomashi_2

wole być podczlowiekiem niz arachnofilem oblesnym a fe

Tomashi_2

panie tomashi czy pana kręci wizja świata pewnego austriackiego artysty, że się pan tak wypowiada o innych braciach "podczłowiek"?? nic dziwnego, że pan tak broni tego pseudotworu adolfa pająka :/

ocenił(a) film na 7
camburger

Lecz się nazisto. Nie ma tam żadnego Adolfa. Jedynego Adolfa to masz przed lustrem.

Tomashi_2

Co tu sie wywija w tym wątku ? Chciałem sobie odejrzeć inspektora gadżeta ale coś mnie zrypało i skończyłem u pajęczarza. Z braku laku już obejrzałem, szczególnie że za czarną wdowę to sam bym się zabrał tak jak inspektorek. Potem wchodzę sobie na forum (w międzyczasie jeszcze na rule 34) żeby zobaczyć co inni sądzą o tym filmie i zaskoczenie, piszecie o jakichś nazistach, seksualnych niebezpiecznych scenach i zacząłem drążyć. Wiecie że reżyser pająka od 2 lat siedzi w kryminale ? W jego piwnicy znaleziono 14 dzieci, mięsne pączki, pajęcze odwłoki i francuskie wersje Mein Kampfu. Informacje są na google na wyciągnięcie ręki (odnóża?) i dziękuję wszystkim za otwarcie mi oczu. Prawie wszystkim bo tu chyba jedna osoba niezorientowana w temacie.

ocenił(a) film na 7
Hejka_Naklejka_fw

Ale jesteś odklejony. I niezły bait z tym r 34. Zostań tam z resztą tych chorych na umyśle zboczeńców :)

ocenił(a) film na 1
Tomashi_2

trzy akordy i darcie mordy

ocenił(a) film na 7
mok_swagger

Zawrzyj mordę zboczeńcu i śnij snem sprawiedliwych.