Ta ocena jest bardzo zawyżona. Fani traktują Hobbita jak arcydzieło na miare Władcy Pierścieni, ale prawda jest taka że to średniak. Film który nie wnosi nic nowego, jest nudny, rozciągnięty, posiada bezsensowne dialogi. Gdyby powstał przed władcą pewnie nie osiągnąłby sukcesu. Nie wspominając o ocenach. Na moje oko powinien mieć mniej więcej 6 gwiazdek. Są i mocne strony. Np. świetne kostiumy i muzyka. Niemniej jednak ten film kaleczy piękną książke. Przerysowanie na każdym kroku. Czasem mniej znaczy więcej, prawda? A tak to kicha. Pozdrawiam. :)
A jak nasze hrabiatko podawało moje dane i dane innych użytkowników (Imiona) to było dobrze. Co za zakłamanie...
ps 1. Ja nie powiedziałem, że za kogoś innego się udajesz. Przeczytaj dokładnie.
Ps 2. Nie komentuj moich, ja nie będe komentował Twoich. Proste. I nie pisz o mnie, bo to tez podpada pod prowokację.
Ps. 3. Nie odpisuj więcej, nawet jak już wrócisz z tych swoich wykładów.
Zegnam.
1. To uważniej pisz, cały czas piszesz o jakimś straightlinesie. Kochasz go? Tęsknisz za nim?
2. Jeśli tylko nie będziesz prowokował co nader często Ci się zdarza
3. Jakich wykładów?
Żegnam
Trzymam za słowo szczególnie co do punktu numer dwa.
1. Straightlines to ty.
2. Haha grozisz mi?
3. Ty już wiesz jakich
PS. Wczoraj sam sprowokowałes na forum Bitwy. Skończ o mnie pisac, bo to podpada pod obsesję.