Wszedłem w ten temat by trochę pochichotać nad wypowiedziami zakochanych nastolatek, a, o dziwo, znalazłem naprawdę ciekawą wypowiedź! Dziękuję.
Legolas, inny koleś niż w WP. Maszyna do zabijania, z twardszym charakterem. Klapki na oczach. This is it:P
Wole Barda. Zaden z nich nie jest idealem, jesli chodzo o kodeks moralny, ale wybieram Barda, podoba mi sie jak walczy o rodzine.
dokładnie tak! :D
elfy jednak dużo wniosły :)
jak nie przepadałem za Legolasem w WP to teraz jakoś mi przypdał do gustu, haha
Ok to logiczne, tylko nie jest logiczne dlaczego tak piszesz. Więc ja się pytam gdzie on niby rządzi??
czyli również wybierasz płytkiego dupka...brawo kobiety widac wyraznie na czym wam w zyciu zalezy :D:D:D
Jezu, coś ty taki cięty, nie jesteśmy kamilkiem, opanuj się trochę. Zarówno Legolas jak i Bard są przystojni i mają prawo podobać się kobietom w zależności od gustu. Masz jakiś problem z kobietami, czy o co chodzi?
Legolas jest dupkiem, bo jego ojciec też w sumie jest dupkiem, bo takie było założenie. Nie lubią innych i nieprzyjaciół wolą od razu zniszczyć. To, że Legolas pokazuje za dużo komputerowej naparzanki to nie znaczy, że trzeba go od razu skasować.
Może jeszcze wyjdzie na ludzi w 3 części.
Potraktuję to jako żart, bo inaczej się nie da. Ogólnie to większość jest tutaj z nas już skreślona bo śmie myśleć dobrze o Legolasie, który twoim zdaniem jest zaprzeczeniem jakiejkolwiek męskości. Dla mnie jest to chore, żeby w ogóle osądzać człowieka wirtualnie poprzez forum. Nie wszyscy mogą mieć identyczne zdanie jak ty. No ale skoro tobie poprawi humor, lub dowartościuje stwierdzenie, że ktoś jest skreślony na podstawie opinii o postaci fikcyjnej to ok, mogę być skreślona nawet milion razy, co mi tam. Przynajmniej na twoim tle wypadnę blado w twoich oczach i zrobię dobry uczynek :D
Bard i Legolas zupełnie dwie inne postacie :)
Bard łucznik jest przeciwny wyprawie Thorina na Erebor ponieważ boi się o swój lud o rodzinę i chce ich chronić za wszelką cenę robi wszystko aby wyżywić swoją rodzinę
Legolas elf który jest bardzo potężny w walce nie dba o innych mieszkańców śródziemia uważa,że to nie jest jego walka ale mimo to idzie walczyć razem z Tauriel którą z resztą bardzo kochał i to go odmieniło w LOTRZE :)
Ale uważa,że obaj są wspaniali i godni oglądania chociaż mają inne charaktery to ta podróż odmieni ich obu :) Bard odzyska honor a Legolas zmieni podejście do wojny o śródziemie :)
W filmie Legolas -zostało mi to z LOTR! In real life- Luke Evans ( to nic, że geyyy i tak wymiata ) :DD
Bard, zdecydowanie. Nie jest taki jednoznaczny. A Legolas, jeśli chodzi o charakter, to jest zwykłym dupkiem, jak jego ojciec, a jeśli chodzi o akcje, to znowu jak w LOTR - może najlepiej niech on wygra całą wojnę, po co inni bohaterowie.
Bard. Legolas jest sztuczny. W filmie zrobili go na niezwyciezonego fightera, ktory rozpieprza wszystkich i wszystko (az do pewnej sceny z DoS, z ktorej sie ciesze)
Bard wygląda jak postać z "Piratów z karaibów" i wogole mialem wrazenie jakbym zmiast hobbita oglądal cos podobnego do tego filmu, ale to tylko na plus ;)
Ja nikogo nie lubie, A legolas jest bardem a bard legolasem, Orlando Bloom z piratów z karaibów jest Bardem z wyglądu a we władcy jest legolasem z roli XDD
Peter Jackson namieszał ludziom w głowach :DD
W każdym razie, przejdźmy do filmu.... Legolas jest synem króla elfów, a król elfów jest tchórzem jak potraktował swoich przyjaciół krasnali, zaś bardem jest potomkiem wojownika którego ludzie cenią i hańbią że nie pokonał smoka. Bard i legolas są dziećmi z hańbionych ojców, ale jako dzieci za pewne oczyszczą swe pochodzenie od rodzinnej hańby ja tak to widze...
No jeśli cały naród go nienawidzi to jest z hańbiony wśród krasnali,nawet moze u nie ktorych ludzi ale kto tam wie...
Wg mnie, Legolas taki sam głupi jak te leśne elfy, zamknąć krasnoluda za nic (tj, zamknąć człowieka, bo jest człowiekiem).
A Bard o wiele lepszy.
Czyli Bard :)
oczywiście, że Legolas :) 100% Orlando ma zdecydowanie lepszy warsztat aktorski, wygląd i spojrzenie;)
Bard. Niby taki hardy, niby olewa co się stanie z krasnoludami, ale pomaga. To tak naprawdę dobry i poczciwy człowiek. A Legolas ? Za bardzo przypomina tu swojego ojca :P