Czy jak pojawią się nazgule to będą oni pod postacią czarnych jeźdźców? Bo chyba dopiero w DP byli jako czarni jeźdźcy. :O
Oni powinni być teraz w Minas Morgul tak dla ścisłości. Ale skoro poświęcono czas ich grobowcom, myślę, że się pojawią. Czy pod postacią jeźdźców? Może...
Pod postacią jeźdzów ale tylko wódz i myśle że pod koniec filmu może się pojawi mordor i Nekromanta będzie rozmawiać z czarnoksiężnikiem z Angmaru wiadomo że oni już są w Minas Morgul
Jeśli się pojawi to tylko wódz nazgulli którego widzieliśmi w Hobbit Niezwykła Podróż ale tylko w postaci Ducha
Na bank sie pojawią. Bo przeciez nie poruszano by ich kwestii w 1 i w 2 czesci dla jaj. Zresztą, kjakiś aktor nawet to kiedyś potwierdził. Ale raczej będa to duchy, a nie postaci w kapturach i czarnych płaszczach.
Ja myślę, że jedynym momentem w którym moglibyśmy zobaczyć Nazgule, powinna być akcja w Dol Guldur i przepędzenie zła przez Białą Radę. Wtedy ich obecność byłaby całkiem sensownie uzasadniona bo Nazgule stanowiłyby w Dol Guldur ucieleśnienie zła, które tam się odrodziło. Moc i mądrość Białej Rady w konfrontacji z pająkami, jakimiś resztkami sił w Dol Guldur byłoby po prostu trochę głupie....
Liczę na pojedynek światła z ciemnością. A jeśli taki pojedynek miałby mieć miejsce np. z tytułu obecności Galadrieli w Dol Guldur (oby się tam pojawiła), to naprzeciw niej nie stanie przecież Ork a raczej Nazgul....
Nie wierzę jednak w pojedynek Białej Rady z samym Sauronem. Myślę, że tutaj Twórcy zachowają zgodność z książką i Sauron czmychnie z fortecy nim Biała Rada do niej dotrze.
Bardzo fajna teoria :). A myślisz że Galadriela jakby się pojawiła to będzie walczyć mieczem czy jakimiś "mocami"?
Na szczęście rzadko się sprawdza to co mówisz, więc mam nadzieję, że nazgule będą wyglądały tak ja w WP :)
I co z tego, że w Niespodziewanej Podróży wygląda jak duch? Może PJ pójdzie po rozum do głowy i w 3 będą wyglądały normalnie
Czemu mają być w postaci duchów? W tych czarnych strojach wyglądają o wiele lepiej i są bardziej rozpoznawalne.
Tu nie chodzi o to, co wygląda lepiej tylko jak to pasuje. Nazgule dopiero co zostały uwolnione z grobowców, wiec są jeszcze słabe. Dlatego będa jako duchy według mnie.