Gdyby Jackson poprosił fanów o wybór tylko jednej z tych dwóch lokacji, którą mielibyśmy zobaczyć
w filmie - którą byście wybrali?
Osobiście wolałbym zobaczyć obie, ale gdybym miał wybierac, wybrałbym Gundabad. Może
dlatego, że takie królestwo orków i im posłusznych istot wydaje sie być bardzo interesujące. Zresztą,
chciałbym zobaczyć Azoga na tronie :)
A jak u Was?
Żelazne Wzgórza, a to dlatego, ze mam słabość do wszystkiego co elfickie i krasnoludzkie :D
W książce była mowa o zwoływaniu się goblinów po śmierci ich króla właśnie w Gundabad, skąd wyruszyli na Erebor.
Żaden spam, normalne pytanie nawiązujące do filmu. Akurat mi takie tematy nie przeszkadzają.
Realowiec zluzuj. Wiem co czujesz, bo chyba nie ma w tej chwili osoby na tym forum, której kamil zalazłby bardziej za skórę. Mnie on też potwornie irytuje całą swoją osobą, ale nie warto zarobić za niego bana. To jest cwaniak. On tu wytrwał wśród tego szlamu ponad rok. Niektórych już nie ma a on wciąż jest. Nie atakuj też tych co go bronią bo to są ślepi głupcy a oświecenie jak im przyjdzie to boleśnie. Jednym słowem wyhamuj zwłaszcza z językiem i nie pozwól by ten troll popsuł Ci radość z tego filmu.
A nie ma za co :P. Ale nie martw się też nim długo byłam. Im dłużej tkwisz z klapkami na oczach tym boleśniejsze będzie dojrzenie prawdy.