PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 323 tys. ocen
7,5 10 1 322979
6,0 54 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Narcyza Malfoy

ocenił(a) film na 8

Kto w końcu zagra Narcyzę? Kiedyś słyszałam,że negocjuję Naomi Watts,ale nie wiem czy to prawda.

Anda00

Narcyzę ostatecznie zagra Helen McCrory. Wg mnie porażka ;/

klaudyyynka11

jakoś sobie całkiem inaczej ją wyobrażałem ....
i ona ma wąsy ( zdjęcie w jej profilu na filmwebie)

tigerland_2

hmm wolałabym chyba jednak Naomi Watts no ale ... hmm moze nie bedzie zle zrobia jej blad wlosy troche charakterystyki ...

Starzyk

może i wygląda troche tak hmmm msciwo ale inaczej wyobrażałem sobie te postac

Naomi Watts by nawet pasowała ale byłaby chyba za młoda

tigerland_2

Nie sądze by była za młoda. Naomi ma 40, a Narcyza w 6 części ma gdzieś 40-42 lata. Naomi byłaby świetną Narcyzą, właśnie taka jaką sobie wyobrażałam, a ta mcCrory jest straszna!! Nie dość że wogóle nie przypomina narcyzy opisanej w książce, to nawet nie jest podobna do Heleny Bonham Carter, wogóle jest fatalna, nie mogli wybrać gorzej ;/

klaudyyynka11

Widziałam ją w 'Hrabim Monte Christo'. Dostojna i elegancka - osobiście do aktorki nic nie mam, może ją nieźle ucharakteryzują (nie wiadomo jak wygląda w blond włosach), ale jednak to chyba nie jest to, czego oczekiwali fani HP.
Ja sobie zawsze po cichu marzyłam, żeby Narcyzę zagrała Lisa Marie (http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/9/9a/220px-V2-03-lisa-marie 13.jpg), ale jednak jej zdolności aktorskie pewnie nie są na takim poziomie, aby równać się z Heleną.

bleeeeeeeeeeee

za młoda nie wiekowo lecz wygladowo ale mimo to by pasowała

Anda00

Moze pamieć mnie myli, ale Helen MCCrory była chyba brana pod uwagę do roli Bellatrix, jednak ciąża uniemożliwiła jej tę rolę, dlatego Bellatrix gra Helena Bonham Carter. Może dlatego zdecydowano się na obsadzenie roli Narcyzy byłą kandydatką do roli Belli.