Kto w końcu zagra Narcyzę? Kiedyś słyszałam,że negocjuję Naomi Watts,ale nie wiem czy to prawda.
hmm wolałabym chyba jednak Naomi Watts no ale ... hmm moze nie bedzie zle zrobia jej blad wlosy troche charakterystyki ...
może i wygląda troche tak hmmm msciwo ale inaczej wyobrażałem sobie te postac
Naomi Watts by nawet pasowała ale byłaby chyba za młoda
Nie sądze by była za młoda. Naomi ma 40, a Narcyza w 6 części ma gdzieś 40-42 lata. Naomi byłaby świetną Narcyzą, właśnie taka jaką sobie wyobrażałam, a ta mcCrory jest straszna!! Nie dość że wogóle nie przypomina narcyzy opisanej w książce, to nawet nie jest podobna do Heleny Bonham Carter, wogóle jest fatalna, nie mogli wybrać gorzej ;/
Widziałam ją w 'Hrabim Monte Christo'. Dostojna i elegancka - osobiście do aktorki nic nie mam, może ją nieźle ucharakteryzują (nie wiadomo jak wygląda w blond włosach), ale jednak to chyba nie jest to, czego oczekiwali fani HP.
Ja sobie zawsze po cichu marzyłam, żeby Narcyzę zagrała Lisa Marie (http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/9/9a/220px-V2-03-lisa-marie 13.jpg), ale jednak jej zdolności aktorskie pewnie nie są na takim poziomie, aby równać się z Heleną.