Gdzie jest kod dostepu potrzebny żeby zarejestrować grę "Harry Potter i Zakon Feniksa"?
Do emilson13: Rozumiem, że możesz być tym zbulwersowana (zakładam, że jesteś dziewczyną), ale to nie jest powód do takiego odnoszenia się do innych. Wiem, że nie pisałaś tego do mnie, ale denerwują mnie tacy ludzie. Z liczby którą masz przy nicku masz 13 lat, a nie wiesz ile lat ma autor tematu, więc odnoś się do niego (autora tematu) z większym szacunkiem. I taka moja mała prośba: nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz (czyt. wulgaryzmów).
Dlaczego tak wulgarnie ? I to w wieku 13 lat ? I dziewczyna ? Pouczneie przyapadało by założycielowi tematu za Spam,bo nie tutaj takie teamty,ale jego występek to nic przy twoim dziewczyno. Wychowania i kultury trochę.
faktycznie nie zwrocilam uwagi bo akurat sie spieszyalam bo mialam wlasnie wychodzic a nie chcialo mi sie szukac jakiegos forum o grze. jesli uwazacie ze to nie jest na temat (wiem ze nie jest) i was to denerwuje to po prostu nie wchodzcie.
barciuw i julia !!!!!!!!! po pierwsze nie jestem dziewczyną tylko chłopakiem !
po drugie: 13 lat miałem kilka wiosen temu...generalnie miło wspominam te czasy...
Do emilson13: Twój nick miał prawo mnie zmylić, ale jeśli to co piszesz, to prawda, to i tak nie daje Ci to prawa do takiego odzywania się do innych.
Do jesionmarta: Gratuluję;D
moim zdaniem warto, ale troche mnie wkurza bo jak sie zapisze na przyklad na dziedzincu to i tak ladujesz w pokoju zyczen i znowu musisz tam leciec przez caly zamek.