PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1222}

Filadelfia

Philadelphia
1993
7,9 293 tys. ocen
7,9 10 1 293498
7,3 52 krytyków

Filadelfia
powrót do forum filmu Filadelfia

Jak nazywa się ta końcowa piosenka co leciała sa samym końcu wtedy gdy w domu pookazywali film kiedy był mały??

pogonfans1

NEIL YOUNG - PHILADELPHIA ,
PS - mam cały album Neila i cóż tu dużo mówić na 5 utworach po prostu łzy się leją siurkiem,
Pozdrawiam
Kocham ten film i Toma Hanksa , jest po prostu wspaniałym aktorem , najbardziej go chyba kocham za Cast Away , w którym się w kinie popłakałem maxymalnie jak piłka się zgubiła , chyba wszyscy w kinie płakali jak ta piłka mu zginęła.

PiotrekDM1983

taak, cast away, filadelfia, forest, zielona mila,,, Tom jest mistrzem od rozklejania;)

Beatles

PS, jaki masz album Neila? Greatest hits?

PiotrekDM1983

Ten film jest po prostu genialny, tematyka jak na tamte czasy bardzo odważna. Myślałem że wytrzymam, ale na końcu jednak nie wyrobiłem i autentycznie się wzruszyłem. Mam małe pytanie, jak to było ze śmiercią Andy'ego, sam zmarł, czy Miguel mu w tym pomógł, żeby nie musiał cierpieć? Proszę o odpowiedź na tym forum.

PiotrekDM1983

pytanie do PiotrkaDM1983. jaki jest tytul tego albumu neila younga ktory posiadasz? jestem bardzo ciekaw. byc moze sobie zassam jesli twierdzisz ze taki dobry. ;)

pogonfans1

Mógłby ktoś z was z łaski swojej przesłać mi tą piosenkę? tbierka@o2.pl
Z góry dzięki!

pogonfans1

http://theplaylist.net/remember-late-jonathan-demme-great-video-essay-use-close- 20170426/