dopiero z trailera przed szmirowatym Megalopolis dowiedziałem się że to jest o supezłym szefie kartelu narkotykowego który postanawia zostać kobietą..., już teraz wiem dlaczego taki hype i potencjalne nomki do Oscarów
Obejrzyj. To, o czym piszesz to tylko pretekst o tym, o czym jest film. I zapewniam Cię, że nie jest to główny temat.
Jak można taką szmirę dla debili ocenić na 10?przecież to film dla chorych umysłowo i za co dostał Oscara ?
a przyjales do wiadomosci, ze hype i potencjalne nomki sa dlatego, ze to po prostu jest bardzo dobry film?
nie mówię że to zły film bo trailer mnie ruszył i mam zamiar to zobaczyć, ale, o boże, to woke itd..
robi się agresywnie, raz, jak film jest dobry, sam się obroni, daj mi czas, zobaczę, odpowiem, dwa, nienawidzę cwaniaczenia w kinie i wykorzystywania nośnych tematów do zgarniania nagród
Już chyba dwa lata temu ci od Oskara dawali wytyczne, że o te nagrodę będą walczyć filmy z gomo, trans itd...
doedukuj się na tematy, na które się wypowiadasz, prawaczku. czy ostatni zwycięzca kategorii "najlepszy film", czyli "Oppenheimer", miał jakieś wątki LGBT?
Przeczytaj czasami lewaczku coś więcej niż Krytykę polityczną albo Fakty i mity to będziesz wiedział co się dzieje na świecie.
https://www.filmweb.pl/news/Oscary+nie+dla+film%C3%B3w+bez+kobiet%2C+LGBTQ+i+mni ejszo%C5%9Bci+rasowych-139224
Typie, ale robisz reklamę lewicy xd Nie żeby takie odklejenie i chamstwo były wyjątkiem w tym środowisku.
"Oppenheimer" - WIĘC TO OSTATNI NIEPODLEGŁY FILM. TEN FILM TO OAZA WOLNOŚCI, FREEDOM ISLAND, A NOLAN BRONI SIĘ RĘKAMI I NOGAMI PRZED LEWARKAMI. DZIĘKI ŻE MNIE OŚWIECIŁEŚ/OŚWIECIŁAŚ.