PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32988}

Egzorcysta: Początek

Exorcist: The Beginning
2004
5,6 22 tys. ocen
5,6 10 1 22108
2,7 3 krytyków
Egzorcysta: Początek
powrót do forum filmu Egzorcysta: Początek

Hahaha

ocenił(a) film na 5

Ta akcja z demonem pod koniec w tych podziemiach mnie normalnie rozwaliła, miałam wrażenie że oglądam ,, straszny film". Ogólnie film miał potencjał i na podstawie tej historii mogło powstać coś dobrego. Natomiast mnie bardziej śmieszyl niż straszył szczególnie w niektórych momentach..

użytkownik usunięty
s111

Gdy oglądałem ten film wkrótce po jego powstaniu to jeszcze uszedł ale nie wytrzymał próby czasu. Dokładnie zmarnowany potencjał, bo można było zrobić z tego fajny film. Twórcy wyszli pewnie z zasady, że jak się uda to ok a jak nie to stratni nie będziemy chociaż zwróci się wydatek. A Scorupkowa go dobiła.

ocenił(a) film na 5

Zgadzam sie z ostatnim zdaniem

ocenił(a) film na 9
s111

jak sie nacpalas z swoimi glupawymi kolezkami to potem tak sie dzieje

ocenił(a) film na 5
hercules38

Ty, weź się odwal i nie wkur.... ludzi

ocenił(a) film na 9
s111

to nie pisz glupot mala i nieo brazaj swietnych filmow

ocenił(a) film na 5
hercules38

Szkoda nawet komentować twoich wypowiedzi, po prostu brak słów. Nie rozumiem co tacy ludzie jak ty robią na forum...

ocenił(a) film na 9
s111

a co takie ludzie jak ty robia nic sie nie znacie a oceniacie dobre filmy i słabo potem sie prujecie ze ktos was upomina

ocenił(a) film na 5
hercules38

Człowieku, to że tobie się jakiś film podobał nie znaczy że każdemu przypadnie do gustu i będzie go chwalił..
Zresztą nie mam zamiaru dłużej dyskutować bo szkoda mi na to czasu.. Nara

ocenił(a) film na 9
s111

co wy macie z tymi gustami nie liczy sie gust tylko sam film trzeba sie nie znasz na horrorach by Egzorcysta ten sie komus nie podobal

użytkownik usunięty
hercules38

hercules38, spoko chlopie. nie ma co dyskutowac z gimbusami; niech leca ogladac 'szybkich i wku.....ionych 55'.