Próbowałam ściągnąć go z sieci (płonna nadzieja), nie został wydany na DVD, więc wyprawa do wypożyczalni staje się zbyteczna, nie uśmiecha mi się zamawianie go ze stron BBC. Czy ktoś wie, jak go zdobyć (link) lub ma go i moglibyśmy dobić targu? Dziękuję:*
Mam ten serial z Colinem Firthem - dwupłytowe wydanie DVD z dodatkami specjalnymi, ale są tylko angielskie napisy albo DivX z polskimi napisami, ale bez dodatków. Niestety nie mam Twojego maila. Dlatego też, jeśli chcesz więcej szczegółow, to napisz na adres: amiga3@o2.pl
Pozdrawiam :))
poszukaj na rapidshare - forum www.peb.pl - zarejestruj się, wpisz w wyszukiwarce duma i uprzedzenie. Wyskoczą ci tematy z linkami do filmu, a pod spodem w odpowiedziach są też linki do miniserialu. Niestety z tego co jest w opisie wynika, że bez napisow.
ja to w empiku widziałam w całym zestawie z Rozważnąi romantyczną, Perswazjami i Emmą i osobno...a ja osobiście zamówiłam sobie na www.merlin.pl
Został wydany na dvd i można na pewno dostać w jakimś sklepie (taka jasnofioletowa okładka ze zdjęciem), oprócz tego był kiedyś wydany z gazetą na VCD - może jeszcze ktoś na allegro sprzedaje (choć jak ostatnio patrzyłam to VCD idzie drożej niż DVD nawet...).
ZNALAZŁAM miniserial po polsku w sieci! :) Wchodźcie na http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5182473&start=4830 i zasysajcie (linki są podane mniej więcej w 2/3 strony, szukajcie w postach Rudej!).
Ja ściągnęłam już dwa odcinki i wszystko chodzi ok, teraz ściągam trzeci.
PS. Ściągnięte pliki należy połączyć specjalnym managerem - jeśli ktoś zna angielski to wszystko jest wyjaśnione na stronie badongo, a jeśli nie to odpowiem na pytania jak to zrobić :)
JA JUŻ TO TEŻ ŚCIĄGEAM:p ALE ZAJEBONGO STRONKE DAłaś mnóstwo filmów tam jest dzięki wielkie:) właśnie tego potrzebowalam:P czad:) ściągne sobie jeszcze wiele innych filmów dzięki wielkie:D