Muzyka, efekty i gra aktorska super, na tym mogę zakończyć zachwyty. Miałem wrażenie, że ktoś chciał tutaj upchnąć na szybko wszystko tworząc niezbyt ciekawy spektakl.
Właśnie nie tylko, już znalazłem parę osób które też oglądały film na raty więc proszę się nie wypowiadać za innych.
Nie jesteś jedyny. Przygotowałem się na epicka opowieść i ku mojemu zawstydzieniu zasnąłem w kinie 3 razy. Pierwszy raz w życiu mi się coś takiego przytrafiło. Pomyślałem sobie może bym zmęczony. Film pojawił się na HBO postanowiłem dać mu drugą szansę.... Drzemka za drzemka
Ja na prawdę próbowałam, ale oglądałam go w 6 kawałkach bo serio zasypiałam. Nuda straszna W tym filmie jest cisza i piach Sceny rozciągnięte na maksa Na 1 części zasnęłam w kinie Wszyscy mówili, że w drugiej części tak dużo się dzieje. Niestety nie dzieje się...Nie rozumiem fenomenu
Koszmarnie nudny i fatalny dobór aktorów, byleby wypełnić kwoty "różnorodności". On nigdy nie mógłby się związać z kolorową i to wyjątkowo brzydką.
Specjalnie zrobiłem sobie drzemkę przed seansem żeby nie zasnąć jak na pierwszej części, a i tak mnie druga część uśpiła, pierwsza godzina była tak nużąca że zasnąłem, dalej nie było lepiej ale już jakoś dałem radę dokończyć.