PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559065}

Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 94 tys. ocen
6,5 10 1 94500
3,7 11 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Czy ktoś może streścić wszystkie książki Dary Anioła:
Miasto popiołów
Miasto szkła
Miasto upadłych aniołów
Miasto zagubionych dusz
Miasto niebiańskiego ognia

juliiaa1999

Nie możesz przeczytać opisów, albo po prostu przeczytać książek?

kasia275

MIasto Niebiańskiego Ognia ma premierę dopiero w maju tego roku.

ocenił(a) film na 10
Coset

ok

juliiaa1999

Na internecie na pewno jest gdzieś streszczenie, tylko poszukaj, ale radziłabym przeczytać bo naprawdę fajna książka :)

juliiaa1999

a może jeszcze frytki do tego ;)

ocenił(a) film na 9
juliiaa1999

Kurcze a tak lubiłam te książki jako trylogię :( ciekawe są kolejne części?

pinki96

I co teraz nie lubisz tych książek, bo jest ich więcej?

kasia275

Już wiele razy słyszałam opinię, że Clare mogła skończyć pisanie darów anioła po 3 części, bo 4 nie jest tak dobra jak 5 i 3 pierwsze . Ale np diabelskie maszyny skończyły się po 3. części i tego bardzo żałuję ;c

ocenił(a) film na 9
kasia275

Chodzi mi o to, że dla mnie temat był wyczerpany, limit nieszczęść wykorzystany i wolalabym zostawić już bohaterów własnemu losowi. Pytałam czy są ciekawe i czy warto je czytać. :) Po prostu nie lubię przeciągania książek w nieskończoność. Niektóre książki mają niepotrzebne kontynuacje i zastanawiam się czy tu jest podobnie :) Co nie zmienia faktu, że i tak je przeczytam.

pinki96

uważam, że warto jest przeczytać 5. część, ja baaardzo czekam na ostatnią, bo resztę mam już za sobą, a oprócz tego 5. część skończyła się w sposób jaki clare bardzo lubi, czyli zakończyć tak, aby już ropocząć wątek z kolejnej książki ;) ale naprawdę polecam Ci przeczytać resztę książek z darów anioła, a jak jeszcze nie czytałaś diabelskich maszyn to poleeecam, ostatnia część jest boska, czytałam ją do 5 rano xd

ocenił(a) film na 9
moniaKing

Okej dzięki :) Może jednak się za nie szybko wezmę :) Nie byłam pewna czy nie zepsuje sobie tych trzech :P

juliiaa1999

Streszczenia nic nie dadzą :) Ja właśnie skończyłam czytać wszystkie części :)