PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559065}

Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 94 tys. ocen
6,5 10 1 94500
3,7 11 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

Jedno pytanko
kto do chole*y wybierał aktora, który zagrał Jace?!
Beznadzieja... przecież wiadomo ze jest to ulubiona powieść nastolatek dlatego aktor grający Jace powinien być PRZYSTOJNY
beznadzieja...

Nieskazitelna18

Och, a Ty masz się za alfę i omegę, która decyduje za wszystkich kto może być przystojny, a kto nie? Ile masz lat, pięć?

ocenił(a) film na 7
Nieskazitelna18

są gusta i guściki...o tym się nie dyskutuje...nie podoba Ci sie to nie ogladaj...

ocenił(a) film na 7
Nieskazitelna18

Np wybierała go(uwaga, dobry plot twist!) AUTORKA KSIĄŻKI NA KTÓREJ PODSTAWIE POWSTAŁ FILM! Ato ci heca, nie?

ocenił(a) film na 7
Nieskazitelna18

Jak dla mnie to wszyscy przesadzają. Narzekają na aktora, skoro nie wiedzą nawet jak zagra, a z tego co widziałam na trailerach, to Jamie jest idealny do tej roli.

ocenił(a) film na 9
Nieskazitelna18

@Nieskazitelna18
Wolałabyś poprzedniego aktora, który miał grać Jace'a? (Alex Pettyfer miał go grać, ale według mnie jest na to troszkę za stary)
I tak jak koleżanki powyżej, każdy ma inny gust. Dla niektórych Jamie to MEGA ciacho, dla niektórych czysty gej, dla niektórych 'ujdzie' .
Możemy wyrażać swoje zdanie, ale nawet wszystkie nastolatki świata nie zmienią wizji Cassandry Clare ;)

Nieskazitelna18

Hahah jak ja kocham te kłótnie i żale o Jace'a ;D
Dajcie spokój, dla mnie Jamie jest świetny, bo gdyby nie był Cassie nie wybrałaby go na Jace'a ;P

marcelina179

Popieram ;) Jeśli już naprawdę musicie narzekać miesiąc przed premierą to róbcie to w jednym poście, a nie zakładacie kolejne... Widocznie Jamie był najlepszy na castingach i musicie przyzwyczaić się do myśli, że będzie grał Jace'a bo i tak tego nie zmienicie ;]

ocenił(a) film na 5
Nieskazitelna18

Taa... a po filmie pewnie wszystkie nastolatki będą mówiły jaki on sexy, hot itp