Jedno pytanko
kto do chole*y wybierał aktora, który zagrał Jace?!
Beznadzieja... przecież wiadomo ze jest to ulubiona powieść nastolatek dlatego aktor grający Jace powinien być PRZYSTOJNY
beznadzieja...
Och, a Ty masz się za alfę i omegę, która decyduje za wszystkich kto może być przystojny, a kto nie? Ile masz lat, pięć?
są gusta i guściki...o tym się nie dyskutuje...nie podoba Ci sie to nie ogladaj...
Np wybierała go(uwaga, dobry plot twist!) AUTORKA KSIĄŻKI NA KTÓREJ PODSTAWIE POWSTAŁ FILM! Ato ci heca, nie?
Jak dla mnie to wszyscy przesadzają. Narzekają na aktora, skoro nie wiedzą nawet jak zagra, a z tego co widziałam na trailerach, to Jamie jest idealny do tej roli.
@Nieskazitelna18
Wolałabyś poprzedniego aktora, który miał grać Jace'a? (Alex Pettyfer miał go grać, ale według mnie jest na to troszkę za stary)
I tak jak koleżanki powyżej, każdy ma inny gust. Dla niektórych Jamie to MEGA ciacho, dla niektórych czysty gej, dla niektórych 'ujdzie' .
Możemy wyrażać swoje zdanie, ale nawet wszystkie nastolatki świata nie zmienią wizji Cassandry Clare ;)
Hahah jak ja kocham te kłótnie i żale o Jace'a ;D
Dajcie spokój, dla mnie Jamie jest świetny, bo gdyby nie był Cassie nie wybrałaby go na Jace'a ;P
Popieram ;) Jeśli już naprawdę musicie narzekać miesiąc przed premierą to róbcie to w jednym poście, a nie zakładacie kolejne... Widocznie Jamie był najlepszy na castingach i musicie przyzwyczaić się do myśli, że będzie grał Jace'a bo i tak tego nie zmienicie ;]