genialny film! dialogi boskie, winszuję scenarzystom (Wieleba, Gąsiorowski) najlepsza polska komedia od czasów Misia
Całkowicie się zgadzam, ale winszuję nie tylko scenarzystom, ale też aktorom. Byli genialni! Szczególnie spodobali mi się Skarbiński i Nowaczyk (Fifi i Kozioł).
Sam film rewlacja. Szkoda, że nie zyskał takiej popularności na jaką zasługuje...
Według mnie film przeciętny. Nie dość że fabuła nie odkrywcza, to denerwowały mnie te przekleństwa. Troszkę tego za dużo, jeśli się zestawi to z powagą sytuacji ukazanej w filmie. Obejrzyjcie sobie "Wściekłe psy" - film o którym dyskutują bohaterzy - tam przekleństwa są jak najbardziej na miejscu. A co do gry aktorów - niezła, ale mogłaby być lepsza. 5/10
POZDRAWIAM !!!
teksty w tym filmie super ale mi sie najbardziej podobał "przepraszam niewie Pan gdzie tu jest supermarket:)"
Tak, tekstów można wymieniać mnóstwo... no to ja zacytuję...
"kozioł, ile rzucasz? no ile rzucasz młotem? masz buty do rzutu młotem, myślałem że rzucasz młotem:D - a są, są, wiem bo kuzyn rzucał i miał podobne"
;)
Film jest naprawde super. Dialogi rewelacja nie ma to jak dobra polska komedia, a Rysiu to poprostu gangster :D