PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137466}
6,7 90 tys. ocen
6,7 10 1 90169
5,4 28 krytyków
Czas surferów
powrót do forum filmu Czas surferów

genialny film! dialogi boskie, winszuję scenarzystom (Wieleba, Gąsiorowski) najlepsza polska komedia od czasów Misia

ocenił(a) film na 4
magdores

Zgadzam się, dialogi są super, brawa dla twórców tej komedii

magdores

Całkowicie się zgadzam, ale winszuję nie tylko scenarzystom, ale też aktorom. Byli genialni! Szczególnie spodobali mi się Skarbiński i Nowaczyk (Fifi i Kozioł).
Sam film rewlacja. Szkoda, że nie zyskał takiej popularności na jaką zasługuje...

ocenił(a) film na 5
bezprzyczyna

Według mnie film przeciętny. Nie dość że fabuła nie odkrywcza, to denerwowały mnie te przekleństwa. Troszkę tego za dużo, jeśli się zestawi to z powagą sytuacji ukazanej w filmie. Obejrzyjcie sobie "Wściekłe psy" - film o którym dyskutują bohaterzy - tam przekleństwa są jak najbardziej na miejscu. A co do gry aktorów - niezła, ale mogłaby być lepsza. 5/10

POZDRAWIAM !!!

zdrojek

Mnie denerwowaly przekleństwa w "Wściekłych psach"

ocenił(a) film na 2
R4Zi3L

Hehe a mnie oburzyło te dwieście pare "Fucków" w Scarface :D

ocenił(a) film na 8
magdores

teksty w tym filmie super ale mi sie najbardziej podobał "przepraszam niewie Pan gdzie tu jest supermarket:)"

kuba_vel_jojo

Tak, tekstów można wymieniać mnóstwo... no to ja zacytuję...
"kozioł, ile rzucasz? no ile rzucasz młotem? masz buty do rzutu młotem, myślałem że rzucasz młotem:D - a są, są, wiem bo kuzyn rzucał i miał podobne"

;)

ocenił(a) film na 7
magdores

Film jest naprawde super. Dialogi rewelacja nie ma to jak dobra polska komedia, a Rysiu to poprostu gangster :D

magdores

moze nie najlepsza ale teksty są zajebiste :D:D:D