PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4828}

Człowiek-demolka

Demolition Man
1993
6,8 71 tys. ocen
6,8 10 1 70888
5,4 25 krytyków
Człowiek-demolka
powrót do forum filmu Człowiek-demolka

MUSZELKI W KIBLU

ocenił(a) film na 9

ALE DO CZEGO BYŁY TE MUSZELKI?!
SWOJĄ DROGĄ DOBRZE PORADZIŁ SOBIE ZE SRAJTAŚMĄ :)

ocenił(a) film na 8
domrzal

też się nad tym zastanawiam

karolfilek

muszelki były do d... ;) , problem tkwi w tym jak je prawidłowo użyć?

ocenił(a) film na 10
demolitionman

prawdopodobnie te muszelki byly uzywane na zasadzie lyzki do koparki, lapiesz za koniec tej muszelki kciukiem od wewnetrznej strony a palec serdeczny i wskazujacy po stronie przeciwnej na zasadzie przeciwwagi i jak koparka wybierasz bloto z rowu hehe, innej opcji dla tych muszelek niestety nie widze

ocenił(a) film na 8
kibel31

ahahhaha ale techniczne wyjaśnienie :) :D xD .......... dobre było z tymi muszelkami że po tylu latach od premiery filmu ... się dalej zastanawiamy :> heehhe

ocenił(a) film na 10
Simon_Harrison

ale sie uśmiałam z tego wyjaśnienia... ja tez sie do tej pory zastanawiam :P

ocenił(a) film na 8
kibel31

widać po nicku,że wie chłop o czym gada :D i od małego wiedziałem,że tak właśnie należy używać muszelki

androgenius

Możecie się wspomóc tym i już dalej nie kombinować xD
http://www.i-mockery.com/shorts/three-seashells/

Swoją drogą... "przesrana" sprawa :D

ocenił(a) film na 8
yakuz605

o bleeeee... to ja już wolę tępą, durną, pieprzoną maszynę :D

ocenił(a) film na 10
Simon_Harrison

trzeba poszukać... może znajdzie się jeszcze tutorial jak ich używać na jutube lub spryciarzach ;D

ocenił(a) film na 5
danioterix

no tak prawdziwy amerykański bohater, a nie wie do czego te muszelki :)

ocenił(a) film na 8
kibel31

dlaczego wtedy były aż trzy muszelki, nie wystarczyłaby jedna?

ocenił(a) film na 10
pieczarka92

no powiem tak one chyba jednak maja jakas pojemnosc te muszelki ale wydaje mi sie ze chodzi o to aby wypucowac dupsko na blysk do sucha itp :D

ocenił(a) film na 10
kibel31

to bardzo intrygujące i jednocześnie rzeczowe wytłumaczenie. powinieneś pisać poradniki o życiu i sprawach:D ja mam bardziej absurdalne wyjaśnienie: 1-a muszelka dezynfekuje 2-a specjalną wiązką lasera oczyszcza strategiczne miejsce 3-a łagodzi podrażnienia :P

karolfilek

Film nawet nie nudził-głownie przez Sylwka,bo wszystkie sceny z nim były dobre i komiczne-bez niego nie było co oglądać.;D.Fakt-z muszelkami to dobra akcja była.;D+maszyna do wydawania mandatów za pogwałcenie przepisów drogą werbalną też niezła+samochody i sceneria jak na rok 2032 robiona w 1993-bardzo dobrze+Stallone świetnie zagrał-był śmieszny a za razem zawodowy+sandra bullock też dobrze i rzeczywiście dodała trochę młodości filmowi i te jej nieudane "powiedzonka";D+sex w chełamch;P+zamrażanie więźniów = ciekawy pomysł i przyzwoita realizacja.Ogółem to przyznaje 7/10.

domrzal

Nieźle dałeś dupy ; ) . Na początku myślałam ,że te muszelki to one obmywają ,a nie trzeba ich tak używac hahahahah