ALE DO CZEGO BYŁY TE MUSZELKI?!
SWOJĄ DROGĄ DOBRZE PORADZIŁ SOBIE ZE SRAJTAŚMĄ :)
prawdopodobnie te muszelki byly uzywane na zasadzie lyzki do koparki, lapiesz za koniec tej muszelki kciukiem od wewnetrznej strony a palec serdeczny i wskazujacy po stronie przeciwnej na zasadzie przeciwwagi i jak koparka wybierasz bloto z rowu hehe, innej opcji dla tych muszelek niestety nie widze
ahahhaha ale techniczne wyjaśnienie :) :D xD .......... dobre było z tymi muszelkami że po tylu latach od premiery filmu ... się dalej zastanawiamy :> heehhe
widać po nicku,że wie chłop o czym gada :D i od małego wiedziałem,że tak właśnie należy używać muszelki
Możecie się wspomóc tym i już dalej nie kombinować xD
http://www.i-mockery.com/shorts/three-seashells/
Swoją drogą... "przesrana" sprawa :D
trzeba poszukać... może znajdzie się jeszcze tutorial jak ich używać na jutube lub spryciarzach ;D
no powiem tak one chyba jednak maja jakas pojemnosc te muszelki ale wydaje mi sie ze chodzi o to aby wypucowac dupsko na blysk do sucha itp :D
to bardzo intrygujące i jednocześnie rzeczowe wytłumaczenie. powinieneś pisać poradniki o życiu i sprawach:D ja mam bardziej absurdalne wyjaśnienie: 1-a muszelka dezynfekuje 2-a specjalną wiązką lasera oczyszcza strategiczne miejsce 3-a łagodzi podrażnienia :P
Film nawet nie nudził-głownie przez Sylwka,bo wszystkie sceny z nim były dobre i komiczne-bez niego nie było co oglądać.;D.Fakt-z muszelkami to dobra akcja była.;D+maszyna do wydawania mandatów za pogwałcenie przepisów drogą werbalną też niezła+samochody i sceneria jak na rok 2032 robiona w 1993-bardzo dobrze+Stallone świetnie zagrał-był śmieszny a za razem zawodowy+sandra bullock też dobrze i rzeczywiście dodała trochę młodości filmowi i te jej nieudane "powiedzonka";D+sex w chełamch;P+zamrażanie więźniów = ciekawy pomysł i przyzwoita realizacja.Ogółem to przyznaje 7/10.