PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107101}
7,4 248 tys. ocen
7,4 10 1 247807
6,1 38 krytyków
Constantine
powrót do forum filmu Constantine

Czy wiecie ze po napisach dalej jest pare minut filmu!!!!!!!!! Ostatnio skakalem po kanalach i na hbo akurat Constantine sie konczyl i ujrzalem scene na cmentarzu i nagle zaczolem sie zastanawiac o co biega nic takiego nie pamietam, zobaczylem tyle ze jest przy grobie tega goscia co byl niby jego uczniem i go wozil taksowka , te nco go szatan zabil jak o sufit nim zajebal 2 razy. Gdy sie odwraca on wylazi jako aniol ze skrzydlami i odlatuje ale Costantine tego nie widzi i wtedy juz jest koniec chyba tylko po wyciemnieniu pojawia sie tytul filmu. Serio , sami sprawdzcie, napewno kazda wersja taka jest przeciesz nie dali tego z mysla o telewizyjnej wersji

ocenił(a) film na 9
Klopsik1988

a no widzisz!! naprawdę?? to bardzo ciekawe!!!!

ocenił(a) film na 7
Constantine_7

Zanim dodałem ten temat upewniłem sie ze nikt juz o tym nie napisał przedemna . Okazało sie ze rok po premierze dvd a 2 lata po kinowej nikt o tym nie wspomniał. Niewiem co o tym sadzisz ale ja sadze ze to dowód na to ze mało kto o tym wiedział i uwazam ze dobrze zrobiłem piszac o tym. Jesli wczesniej o tym wiedziałes to czemu nie napisałes, watpie ze dlatego bo było to dla ciebie takie oczywiste ze nie warto o tym wspominac. Niestety takich jak ty jest pełno co udzielaja sie tylko by kogos wnerwić.

Klopsik1988

hmm moze nikt o tym nie wspomnial bo nie jest to zbytnio do szczescia potrzebne? I nie bedzie skakac z radosci bo zobaczyl pierwszy raz minutowa scene w filmie, scene ktorej wczesniej nie zauwazyl. Widzialem te scene jak ogladalem film za pierwszym razem i nawet mi do glowy nie przyszlo zeby chwalic sie innym, ze "odkrylem" mintowy watek na zakonczeniu filmu... ale upieraj sie dalej, ze masz racje, ze pomogles innym i Ci dziekuja za to ... moze przejrzyj teraz koncowe litery wszystkich filmow jakie masz i sluz pomoca dla osob, ktore nie widzialy jakiejs sceny z liter, zycze ci powodzenia w tej misjii zycia...

adasspl

no a widzisz mi pomogl... bardzo lubie ten film i dopeiro teraz zauwazylem ta scene nie jest ona wysokich lotow ale wnosi cos nowego .. dziekuje, a Ty sie zastanow czy twoja misja nei jest przypdakiem krytyka wszystkiego i wszystkich dookoła ..

ocenił(a) film na 8
Klopsik1988

ja nie wiedzialem dzieki!:D
ale moglbys tak wszystkie nie opisywac ze szczegolami !!

ocenił(a) film na 6
odziowski

Widzialem to w wydaniu DvD ..... Są w dodatkowych scenkach,a nwet jest tego wiecej.. :]

ocenił(a) film na 7
odziowski

Sory, ale musiałem jakos to opisac a taki opis wydawał mi sie normalny. Gdybym napisał ze jest jakas dodatkowa scena po napisach nie podajac zadnych faktów to albo nikogo bym nie zachecił do sprawdzenia tego co przedstawia ta scena albo uznano by ze zmyslam.

Klopsik1988

tia na pewno ludzie by nie uwierzyli, ze jest tam jakas scena, jest to naprawde niewiarygodne i wrecz nie mozliwe, ze trzeba dowody dawac, moze lepiej bylo dac link do wystawionego przez ciebie filmiku na youtube z owa scena i wtedy na pewno by wszyscy uwierzyli w te niewiarygodne odkrycie!

ocenił(a) film na 10
Klopsik1988

AHA ! Faktycznie . !
Włączyłam i się przekonałam.
Constantine kładzie coś na grobie Chaza Chandlera a potem Chaz przylatuje z nieba ( xD ) i zabiera to ze sobą xD ha ~!

Marvel

Czy na pewno tego nie widział? To wygląda jakby zauważył i dlatego się uśmiechnął. Być może uśmiechnął się zam do siebie;] w każdym razie dzięki - nie widziałam tego wcześniej:)

użytkownik usunięty
Marvel

W zwykłej wersji też jest, nie tylko w dodatkach.
Constantine oddaje mu zapalniczkę ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
xyz_9

Xyz , jak Ty jesteś taki piękny to czemu masz jakiś obrazek zamiast swojego zdjęcia ? ;|

ocenił(a) film na 8
Marvel

Na pewno nie pare minut filmu. Conajwyżej minuta :/

ocenił(a) film na 7
Szajba

Nie widziałem całej tej sceny poprostu wiedziałem ze taka jest bo kawałek w tv zobaczyłem i nie mogłem napisac minuta skoro nie miałem pewnosci ze nie jest dłuzsza ale dzieki ze mnie poprawiasz.

Klopsik1988

klopsik313 > lol jeden z najsmieszniejszych postow jakie kiedykolwiek widzialem xD nie wiarygodne odkrycie, ze czesto w filmach daja jakas scene po napisach :P bez obrazy dla Ciebie, ale zachowujesz sie jakbys ameryke odkryl :) Ja akurat zawsze lookam do konca liter, bo czesto fajne kawalki leca :P a w komediach zawsze ogladam litery, bo bardzo czesto sa nie udane sceny (tak jakbys nie wiedzial i myslal, ze Constantine bylo wyjadkiem xD)

PS> (nie chcialem nikogo urazic, jezeli ktos sie poczol wlasnie w taki sposob... prosze sie skontaktowac skontaktowac sie z autorem tego postu, lub poprostu przyjac moje przeprosiny :))tak jakos mam dobry humor :P

ocenił(a) film na 7
adasspl

Jak sam widzisz wiekszosc ludzi mi dziekuje a nie nasmiewa sie ze mnie tak wiec mnie nie uraziłes bo wiem ze racja jst po mojej stronie. Super ze ogladasz komedie do konca napisów, naprawde widze ze jestes lepiej poinformowany niz ja,szkoda tylko ze w komediach od samego poczatku napisów leca jakies gagi z planu których nie sposób jest przegapić. Naprawde musiałes wystawić na mnie działa najwiekszego kalibru? A może masz cos jeszcze do powiedzenia co mnie zniszczy w oczach uczeszczajacych na tej stronie ludzi? Ja byłem na tym filmie w kinie a tam zadko zostaje sie do końca napisów, dopiero potem na hbo jak dawali ten film to natrafiłem na ta scene gdy skakałem po kanałach, zwykle takich rzeczy nie przegapiaja tylko ci co ogladaja filmy na kompach bo przewiną potem napisy na sam koniec i ewentualne ukryte zakonczenie im nie umknie(jestem pewien ze nie kiedy aktorzy nie wiedza ze w filmie w którym grali jest cos takiego, bo sami mogli nie grac w tej scenie lub pomyslec ze poprostu została wycieta). Twój post tez mnie rozbawił. Bo wiadomo ze gdy ktos pisze głupoty to jest to smieszne ale gdy ktos odpisuje na jakis post bo chce go wysmiac i robi z siebie znawce podczas gdy sam nie ma racji to to jest najbardziej zabawne. Chyba gdy ja o tym pisze samo w sobie jest dowodem ze wiem ze twórcy filmowi robia takie zabiegi jak ukryte zakonczenia. A napisałem o tym nie by ogłosic ze pierwszy raz cos takiego widze ale ze jest to obecne w tym filmie i by zainteresowani mogli tez to zobaczyc jesli o tym nie wiedzieli ze akurat w tym filmie jest cos po napisach. No chyba ze ty posiadłes tajna umiejetnosc rozpoznawania juz po pierwszej minucie filmu czy jest on zwyczajny czy tez ma cos ukrytego po napisah.

Klopsik1988

lol ale zes sie oburzyl xD odczytuj mojego posta jak chcesz, nie pisalem ze jestem znawca etc. :P i nie walilem w ciebie "działem najwiekszego kalibru" bo tego uderzenia bys nie przezyl :P <joke> Jak ci sie tak bardzo moj post nie podobal, bylo go "zglosic do usuniecia" a nie zalic sie jaki to ja zly jestem i jak bardzo chcialm zszarpac twoja opinie na forum, napisalem, ze mnie rozbawil twoj post i tyle :P ale fakt "racja stoi po twojej stronie", a mnie trzeba skazac na sciecie... przyczyniles sie ludzkosci podajac te informacje z zakonczeniem, powinienes to napisac w swoim CV

Pozdro .. .Peace \/

ocenił(a) film na 9
Klopsik1988

dzieki , nie wiedzialem ;)
gosciu dostal skrzydelka Gabriela

ocenił(a) film na 7
Klopsik1988

Też tego nie wiedziałam. Wcześniej looknęłam trochę na napisy końcowe, ale jakoś tego nie zauważyłam :D Dzięki za informację :D:D

ocenił(a) film na 6
Klopsik1988

Czy ktoś zrozumiał chociaż jedno zdanie które napisałeś? ile ty masz lat klopsik? 8 i pół?

ocenił(a) film na 8
Klopsik1988

no a to ci klops.........................................................

ocenił(a) film na 9
Klopsik1988

Dzięki że o tym napisałeś bo ja nie zwróciłam na to uwagi :)
A wy ludzie przestańcie sie go czepiać... napisał to napisał i tyle!
Pozdro

ocenił(a) film na 7
Klopsik1988

Ja nie zauwazyłam :) Dzięks zaraz to zobaczę.

Arianne

no to ja sobie tez ide zobaczyc te scenke...
Dzieki...

Klopsik1988

tez to widzialam na dvd. to jest jakby inne zakonczenie.

ocenił(a) film na 10
Klopsik1988

Cześć. Ja akurat nie mogłam obejrzyeć tego filmu w telewizji i go wypoyczylan i ta sacena o ktorej mowiesz jest na tej plycie w zakladce "sceny nie wykorzystane i gagi z filum" i było jeszcze chyba z siedem rożnych scen :D i pokazane bylo jak zrobili pieklo, skrzydla aniołów itp

ocenił(a) film na 9
Klopsik1988

Nie zauważyłam tego:D to zmienia postać rzeczy :D dzięki, i nie przejmuj się niektórymi osobami krytykującymi twoje zachowanie:D Ja sama bym to napisała ;) thx jeszcze raz :)

ocenił(a) film na 7
Mala_Lady_Punk

heh :D mnie w tej scenie po napisach bardziej ciekawi fakt, iż na nagrobku Chaza jest data 1955 - 2005 :D znaczy to że miał 50 lat !! a każdy wie ze w filmie wyglądał na 20 :)
Błąd w filmie, czy coś przeoczyłem jak o tym mówili ? :D

ocenił(a) film na 6
Klopsik1988

ooo, ano jest :) looknęłam sobie na YouTube i faktycznie, jest :-) co do uśmiechu John'a na końcu... to tak jakby to on spojrzał przez ramię, gdy usłyszał skrzydła :D (to tak do ludzi, bo widziałam, że mieli z tym problem xD). fajnie, że dałeś znać. "Constantine" to, przyznaję, genialny film (wg. mnie), nie bez powodu mam taki nick na tym portalu, dlatego cieszę się, że ktoś poinformował o czymś takim :) chociaż w sumie nie wiem, dlaczego robisz z tego 'halo' takiego formatu! scena, która w sumie sensu filmu nie zmienia, choć może jednak daje sporo do myślenia. mimo wszystko dzięki za cynk :-)

Klopsik1988

O kurde, odkryłeś Amerykę... ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Klopsik1988

Dzięki ! Nie dotrwałem do końca napisów, gdyby nie twój post nie zobaczyłbym tej sceny :)

użytkownik usunięty
Klopsik1988

a wiecie, że w oryginalnej wesji DVd z dodatkami jest alternatywne zakończenie? Właśnie ta scena co po napisach, ale pojawia się też w niej Rachel Weisz - Angela! Wtedy Constantine wyciąga gumę do żucia, i nie ma nic o tym, ze się rozstają, czy coś:) Szkoda, że to nie oficjalne zakończenie, podoba mi się bardziej/

ocenił(a) film na 9
Klopsik1988

hejka;-)
dzięki za info - dopiero teraz obejrzałam to zakończenie!