PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=843}
7,8 438 tys. ocen
7,8 10 1 438062
6,7 55 krytyków
Chłopaki nie płaczą
powrót do forum filmu Chłopaki nie płaczą

Jaki jest Wasz ulubiony cytat z "Chłopaków.."?

Ja chyba najbardziej ubóstwiam ten moment, gdy Bolec mówi ojcu, że zajmie się muzyką o ojciec na to:
"Może ty się jeszcze hodowlą jedwabników zajmiesz? Przecież ty się kur*a nie znasz na muzyce!"

Płakałam ze śmiechu! ;D

ocenił(a) film na 7
Scatebra123

Bolec:
Nie jest tak czarnuchu

ocenił(a) film na 7
Scatebra123

http://www.youtube.com/watch?v=hRYMemfy0RA :D

ocenił(a) film na 8
ayoyoy

Tak , to jest ta scena :)

ocenił(a) film na 9
Scatebra123

-Trudno jest znaleźć dobrą opiekunkę do dziecka... ale jeszcze trudniej jest znaleźć dobre dziecko

boneash

ci ci ci! K.rwa! To chyba mój!

andolinis

- Wiesz ile kosztowała mnie marynarka? 1500 papierów!
- I co? Chcesz żeby zrobić ci zdjęcie?

andolinis

- Od palenia tego g..wna masz śmiech jak świnia kaszel.

ocenił(a) film na 9
Scatebra123

tekst Freda o murzynach!!!! The BEST

ocenił(a) film na 10
maciekd_filmweb

Prawie wszystkie teksty mnie bardzo śmieszą ale uwielbiam ten dialog

Masz pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pier*** rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a na koniec puszczasz nam film o facecie w łódce. I ty chcesz, żebyśmy ubili interes?!
Grucha: No właśnie. Kim ty w ogóle, kur**, jesteś, pajacu?
Bolec: Rzeczywiście może nie wszystko wyszło tak, jak należy, ale to da się naprawić. Zaraz przyjdą dziewczyny i ubijemy interes.
Fred: Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu.

ocenił(a) film na 10
Scatebra123

Prawie wszystkie teksty mnie bardzo śmieszą ale uwielbiam ten dialog

Masz pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pier*** rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a na koniec puszczasz nam film o facecie w łódce. I ty chcesz, żebyśmy ubili interes?!
Grucha: No właśnie. Kim ty w ogóle, kur**, jesteś, pajacu?
Bolec: Rzeczywiście może nie wszystko wyszło tak, jak należy, ale to da się naprawić. Zaraz przyjdą dziewczyny i ubijemy interes.
Fred: Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu.

użytkownik usunięty
Scatebra123

"A przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pi**a mieście" - Bolec.

ocenił(a) film na 9
Scatebra123

"Narobiłeś wielką kupę i musisz ją posprzątać"
"Do wesela się zagoi!"

No i niemalże tarantinowski wątek tłumaczenia młodemu Lasce o sedesach :D
Pierwszy raz miałem do czynienia z tym filmem i od razu wiadomo czemu kultowy :)

ocenił(a) film na 10
Scatebra123

Fred: Co to było? Walnęliśmy jakiegoś psa?
Grucha: Chyba jeżozwierza.
Fred: Jakiego jeżozwierza?
Grucha: No normalnie, takiego dużego jeża.
Fred: Grucha, czy ty naprawdę jesteś taki tępy? W tym kraju nie ma takich zwierząt. Jest żubr, bóbr koorwa łoś, lis, wilk, kuna, koń, wydra ryjówka, zając to stworzenia jakie żyją w Polsce.
Grucha: Wszystko jedno, co to było, skoro już tego nie ma.
Fred: No i tu się mylisz, Grucha. Wiesz, co to jest reinkarnacja? Słyszałeś w swoim życiu taki dłuuugi wyraz? W prostych słowach
chodzi o to, że po śmierci człowiek odradza się pod inną postacią, na przykład jako zwierzę. Może właśnie rozjechałeś kogoś ze swojej rodziny – wujka albo stryjka.
Grucha: Gówno prawda, mój stryjek żyje, pracuje w telewizji.
Fred: A walizka?! O czym ty myślisz, Grucha! Śmieszy cię reinkarnacja – twoja broszka, ale to stara i mądra religia, nie dla takich matołów jak ty. To, kim będziesz w przyszłym życiu, zależy od tego, jakie życie prowadziłeś do tej pory. Jedni po śmierci przyjmują postać tygrysa, sokoła albo lamparta.
Grucha: A inni?
Fred: Jeżeli o ciebie chodzi, to nie wróżę ci żadnych rewelacji. Kaczka – to max, co może z ciebie być.

Scatebra123

Puk Puk Puk
muzyczka
Kto ty jesteś??
Laska
Ty Oskar jak zamawiałeś te panienki