PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650690}

Błękitna laguna: Przebudzenie

Blue Lagoon: The Awakening
2012
6,0 18 tys. ocen
6,0 10 1 18166
Błękitna laguna: Przebudzenie
powrót do forum filmu Błękitna laguna: Przebudzenie

Końcówka

ocenił(a) film na 6

Ogólnie film fajny, tylko zastanawiam się dlaczego główna bohaterka traktowała w taki sposób Dean'a, kiedy już wrócili do domu. To zachowanie nie było ok, bo zachowywała się tak, jakby już się nie znali...ale w sumie to na końcu i tak się zeszli. ;D

We98ra

Też mnie to dziwiło. Masakra.
Spodziewałam się, że będą razem od początku. A tu co?

ocenił(a) film na 6
beta_00

Ja też. To pewnie ta presja popularności tak na nią wpłynęła...

We98ra

Ale mimo wszystko. Według mnie powinna się zmieni po takich przezyciach

ocenił(a) film na 5
We98ra

Moim zdaniem tego można było się spodziewać. Ona podzieliła swoje życie. Na to na wyspie i na to w domu.. Tam na wyspie mogła być sobą, nikt jej nie widział.. A w szkole była uznawana za dobrą uczennicę, musiała mieć wszystko dopięte na ostatni guzik i chłopak różniący się pod wieloma względami od rówieśników jej nie pasował.

ocenił(a) film na 3
aszaaa16

może masz trochę racji, nie zmienia to tego, że ta końcówka była totalnie bez sensu. zaczęła go ignorować, on puścił focha (i dobrze, też bym się zamuliła), był ten cały bal, poszła na niego, on sobie siedzi przed telewizorem smutny, tatuś go wygonił na bal i totalnie z du*y on już nie jest obrażony i jakby nigdy nic się nie stało szczęście, miłość i happy ending. ocena w dół, bo strasznie popsuli ten koniec. do tego ogólnie to, jak się zeszli, też było bez sensu. w takiej sytuacji to przytulenie się byłoby szczytem a tu nagle omnomnom i chędożene. mogli lepiej rozwinąć ten wątek miłosny, serio. i dlatego jest 3 a nie 5 ode mnie, bo nie było źle tak po za tymi dwoma rzeczami.

ocenił(a) film na 4
We98ra

zapewne dlatego, że jest głupią krowicą i jej się znudził.

We98ra

Fajny spojler....

ocenił(a) film na 7
We98ra

Dokładnie odczułem to samo,po prostu chamsko się w stosunku do niego zachowała,jak by już nalane miała na niego,a w końcu tyle razem przeszli,no ale ma szczęście że na koniec porządnie się zachowała wobec chłopaka.;D